#1 09-07-2012 13:29:59

Pendrach
Membre

Equo: España Una, Grande y Verde!

Hui en dia, reconeixem que el soci del Compromís, Equo, és "oficialment" espanyolista.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4026782/ … nacio.html

VilaWeb escrigué:

El congrés d'Equo desestima la plurinacionalitat i l'autodeterminació

Tomba les esmenes defensades per les delegacions de les Illes i País Valencià

Equo ha desestimat, en el congrés que ha celebrat aquest cap de setmana a Madrid, una esmena defensada per les delegacions de les Illes Balears i del País Valencià per la plurinacionalitat de l'estat i a favor d'incloure en els estatuts de la formació el dret d'autodeterminació. La diputada de Compromís i delegada del congrés, Mònica Oltra, ha decarat a VilaWeb que ara caldrà 'analitzar i pensar què fer'.

La ponència en el congrés d'Equo ja havia assumit unes esmenes presentades per la delegació de les Illes en què es canviava l'esment a 'una realitat territorial d'Espanya' per 'una realitat plurinacional de l'estat espanyol'. A més, s'incloïa el dret d'autodeterminació en els estatuts, 'tal com arreplega la carta dels drets humans de les Nacions Unides', ha explicat Oltra.

Doncs bé, la delegació del País Basc ha defensat el text original, sense aquestes dues esmenes que ja s'havien incorporat a la ponència, i ha estat aprovat per la majoria dels delegats del congrés.

Oltra s'ha volgut mostrar prudent: 'Hem de veure com queden els documents', ha dit, tot i reconeixent que 'al final el que el congrés vota significa el que significa.' Ha recordat que 'nosaltres [Compromís] portàvem el tema de l'autodeterminació en el nostre programa electoral', i per Twitter ha afegit que 'tothom sabia el que votava'.

El congrés ha servit per elegir portaveu de la comissió federal Juan López Uralde, que ha dit que el gran objectiu de la formació és aconseguir representació en les eleccions europees del juny del 2014. Uralde ha remarcat la necessitat que Equo sigui una formació 'útil per a la gent i rellevant per aconseguir canviar la realitat, capaç de poder donar resposta a la crisi'.

EJPANIA UNA, GRANDE Y VEERRDEEE!

Podem trobar els supremacistes hispànics entre els partits espanyols, fins i tot els Partido Pirata i Partido Antitaurino.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.