#1 28-12-2010 21:10:55

Resposta a Manolo Latorre (el capo 71)

En la seua web merdosa valenciafreedom, Manolo Latorre (el capo 71), li tira la culpa, sense nomenar-la, a aquesta web, d'una pintadeta de no res que han fet en el seu negoci.

En primer lloc, em crida l'atenció com aquest individu es passa tant de temps en eixa cutre-web dient parides. això vol dir, que el seu negoci de protèsic dental (Laboratorios Lator) no va massa bé, o dit d'una altra manera, que no té massa faena. Però eixe no és el nostre problema, Sr. Latorre. si Vostè és un professional mediocre, i cada volta té menys clientela, malgrat que els capitosts del blaverisme segur que en el seu dia li ajudaren i li buscaren clients, ja s'apanyarà.

En segon lloc, jo he llegit les intervencions, i ací ningú no justifica eixa pintada, excepte l'usuari que ha penjat les fotos. Ell i només ell és responsable d'això, però Vostè no pot dir que aquesta web justifica eixa pintada. Si això fa, jo animaria als responsables d'aquesta web a que li denuncien per injúries i calúmnies.

Espere que això siga un factor més que ajude al procés de tancament de la web valenciafreedom.

I no puc acabar aquesta intervenció sense enviar una salutació a tres usuaris d'eixa cutre-web:

-Only 71, quan més tranquil estigues, uns amics meus de Sueca i jo te visitarem, i a eixos amics els hauràs d'explicar per què assaltares el seu Casal Jaume I el 14 de desembre de 2007.

-Lobo (encara que més que llobet, sembles un gosset tipus Chihuahua, d'eixos que semblen cagallos de gossets), sempre t'agrada parlar de mariconeries, tant t'agrada això? Ja m'han contat que en Gandia t'has acollonat un parell de voltes. Més t'acollonaràs quan un dia te visite, i com diuen a la Safor, "te faça la raó".

-Paco "el burro": T'hem demanat ja de totes les maneres possibles que ens digues per on te mous en Gandia, i no ho has dit encara. Tan acollonat estàs? No m'estranya, amb eixos bracets tan finets que tens...

http://img694.imageshack.us/img694/5224/burroalcuadrat.th.png

[Aquesta imatge està al facebook, i per tant és pública]

Menció a banda mereix el blaver més esperpèntic dels darrers temps, el pallasso entre pallassos, el gran...Fayostros! [a.k.a. José Vicente Fayos]

Última edició per El Roder de Benimaclet (28-12-2010 21:13:49)

Desconnectat

 

#2 28-12-2010 22:14:03

Webmestre
Administrador

Re: Resposta a Manolo Latorre (el capo 71)

Efectivament, Roder, no tenim res a veure amb això, i evidentment estudiarem accions legals contra eixes difamacions gratuïtes.

Sobre les teues diferències amb alguns usuaris d'eixa web tan cutre, t'agrairíem que les resolgueres fora d'aquesta web.

Desconnectat

 

#3 29-12-2010 23:34:33

HERETGE
Membre

Re: Resposta a Manolo Latorre (el capo 71)

Considere que la foto del burro esta mal batejada, jo la nombraria: burro amb el seu excrement.

Desconnectat

 

#4 25-04-2011 01:31:38

esteladeta
Membre

Re: Resposta a Manolo Latorre (el capo 71)

Editat

Amic esteladeta, com t'he dit privadament, aquest no és el lloc per a parlar privadament d'aquests temes, per tant, sentint-ho molt, t'he esborrat el missatge.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.