#41 31-01-2011 23:49:56

Webmestre
Administrador

Re: Qui podria ser "el Polisero"

El més greu de tot això, Toni, és que tot ho fan perquè, segons ells, això dóna vots al seu partit (el BNV),

I no cal que diga que ni el BNV és l'únic partit nacionalista ni els vots crec que ho justifiquen tot en aquesta vida. D'altra banda, per què volen tants vots? Pe a aconseguir una poltroneta ells?

I que conste que tinc grans amics en el BNV, i que el sector neoblaver del BNV, per molt de soroll que faça, no deixa de ser molt minoritari.

Tornant al tema principal d'aquest fil, fóra bo desemmascarar d'una vegada al Polisero. Aquest personatge és autènticament repugnant, si bé més culpables són encara els moderadors del Racó Català (?) que no el tiren fora.

Desconnectat

 

#42 01-02-2011 00:21:33

Pendrach
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Parlar del valencianisme és, cada vegada, més complex...

Polisero està absolutament equivocat (ell és un autèntic zombie), nosaltres mai odiem als valencians perquè som valencians.

Tampoc odiem als castellans ni als euskalduns ni als gallecs ni als aragonesos ni als asturianus... però els "espanyolistes" són els únics que odien a nosaltres (però ells també odien als castellans).

Desconnectat

 

#43 01-02-2011 11:09:43

TirantLoNegre
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Jo crec que el problema està en els propis blaveros com el V2020 (Polisero). Tenen aquest odi irracional cap als origens i s´instal.len al darrera del mur de la vergonya. No poden concebre quins són els origens (el "no mos fareu catalans"), i d´aquí aquest odi irracional. Aquest fenòmen està ben explicat a "La pesta blava".

Aquest valencianisme esquizoid no podrà arrelar mai. En canvi en Carabassa continua fent pedagogia, però sense cap èxit. L´unic que el segueix una mica és en Trellat.

El catalanet Serrallonga els ha encerclat, i com podeu veure s´han definit bé quins són els 2 sectors. En Carabassa, Pepe_Toni i en PPCC estan per la contrucció d´un estat confederat de Països Catalans, amb tots els territoris al mateix nivell. Diriem per tant que aquests 3 nois són com nosaltres (o s´assemblen molt).

A l´altra banda els Blavers disfressats (Polisero-V2020,  Rourevalencià, Seamus OBrian, Fyn, etc) que semblen una majoria en aquest Fòrum de valcomers. Tots aquests tenen al,lèrgia al nom de la llengua (el reconegut internacionalment) i fan tot el posible per canviar-lo (català-valencià). Els catalans estariem d'acord en aquesta denominació si s'ens arreglessin tots els problemes de la llengua (Rap Penat, RACV,etc). De la resta (fora del Principat) no puc parlar.

El Serrallonga els exposa la secessió lingüística, en el cas que la resta de territoris (Balears, Alguer, Andorra, Rosselló, etc) no acceptessin aquesta denominació doble (català-valencià). Al sentir Secessió tots s´acollonan o es posan com una moto, per que saben que sense els Catalans no tenen força. Per tant , d´una banda odien Catalunya i el Pancatalanisme però de l´altre no poden viure ni mantenir-se sense ell. N'hi ha per llogar-hi cadires!

Encara que canvièssim el nom a català-valencià, aquests energumens continuarien amb el seu odi irracional blaver cap als catalans. Per tant el seu nacionalisme no té continuitat sinó és que sigui esclafat i fagocitat finalment per l´estat espanyol.

Per últim dir que en Poliser(V2020) és un vellet de més de 50 anys, poc madur, que no dubta a utilitzar l´insult quan algú els supera en el debat. El Serrallonga els ha superat (a ell i la resta de blavers) i evidentment ha rebut un insult.

Això denota que hi ha individus en eixe fòrum que tenen un comportament primari en front del debat, quan són incapaços de racionalitzar els conflictes.

Última edició per TirantLoNegre (07-05-2011 20:18:20)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#44 01-02-2011 14:14:31

TirantLoNegre
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

El que us deia. Mireu com són de primitius:

Serrallonga escrigué:

Aquí tenim un problema per qué al Pais Valencià hi ha un grup al que no li agrada la denominació acceptada per tothom. Arreclem-ho doncs! i sinó dividir-nos.

I ràpidament l´insult:

Toni de valcom escrigué:

O et fas l'orni o encara, torne a repetir ,no tens ni punyetera idea del que pensa la societat valenciana respecte de la denominació català de la llengua.
Això que hi ha un grup ... mira em pixe ... Nano, ni punyetera idea, bé el que t'he dit abans.
Duguem segles anomenant a la llengua valencià, si aìxò no ho entens doncs fes-t'ho mirar.
Eixe grup al que fas referència, torne a repetir, només en són alguns milers, res més, els restants quasi 5 milions volem dir-li a la llengua VALENCIÀ.
No li veig altra solució que la doble denominació.

És com un odi visceral. Com una espècie de fòbia o transtorn de la personalitat.

Si nosaltres (desde Catalunya) penso que no posariem mai cap entrebanc respecte a la doble denominació. El mateix Serrallonga diu que si fos per a ell no tindria cap importància.

L´únic a qui s´hauria de convencer és a la resta de parlants (Illes Balears, Alguer, Roselló, Aragó, Andorra). Són més de 1,5 millions de persones més. I si ells no estan d´acord què?


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#45 01-02-2011 15:58:09

Pendrach
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Això és un analfabetisme cultural (la majoria dels neo-blavers no saben qui és Nostra Mare Catalunya ni Nostra Àvia Occitània)...

Desconnectat

 

#46 01-02-2011 23:53:53

Toni_M
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

TirantLoNegre escrigué:

Encara que canvièssim el nom a català-valencià, aquests energumens continuarien amb el seu odi irracional blaver cap als catalans. Per tant el seu nacionalisme no té continuitat sinó és que sigui esclafat i fagocitat finalment per l´estat espanyol.

Totalment d'acord amb tu. De la manera que ho fan, no aniran enlloc; tot quedarà en pur folklore que és que vol l'Espanya centralitzadora. No sé si ells ho volen així, perquè si no, a veure quan s'adonen que viuen enganyats. Quant de mal ha fet el blaverisme...

Desconnectat

 

#47 16-03-2011 02:00:56

TirantLoNegre
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

pepe_toni escrigué:

Cita:
L’Estatut d’Elx, establia que les matèries que foren competència de l’Estat serien executades administrativament per la Generalitat Valenciana. Seran competències exclusives d’aquesta: L’ensenyament. El dret civil, la legislació laboral i seguretat social, la sanitat, l’organització dels Tribunals de Justícia, els serveis d’ordre públic, etc.

El president de la Generalitat podrà prendre part en el Consell de Ministres de l’estat Espanyol quant tracte qüestions que afecten especialment als interessos valencians.

Existirà un tribunal de Cassació valencià amb jurisdicció suprema sobre matèries de dret privat, administratiu i penal i també en la declaració de constitucionalitat de les Lleis de la Generalitat Valenciana respecte del seu Estatut d’Autonomia.

Podrà dissoldre’s el Parlament.

La generalitat Valenciana liquidarà i recaptarà la totalitat dels impostos i una part dels dits impostos els remetrà a l’Estat, quedant-se la resta per a ella.

Se suprimiran els governadors civils.

Quedant sempre fora de perill la personalitat polític administrativa del País Valencià, podrà aquest mancomunar-se amb el Principat de Catalunya i les Illes Balears per a l’exercici d’algunes competències estatutàries i fins i tot podran també federar-se si el Parlament valencià ho aprova i el poble ho ratifica mitjançant un plebiscit per majoria absoluta. 

font
Aquesta sintetització de l’Estatut d’Elx ve a definir, a grans trets, el que es coneix com a fusterianisme. Com es pot veure era un Estatut, quasi una Constitució, plenament valenciana i en el tema identitàri totalment respectuós amb la societat valenciana, com de fet és el pensament fusteria o pancatalanista.

Polisero respon...

Polisero o V2020 escrigué:

En primer lloc he de dir-te que jo subscriuria plenament el text de l'estatut d'Elx citat. Però fins a l´última coma. (Una altra cosa són altres parts d'aquella proposta estatutaria que ací no se citen).

Més encara, un text com este no té res de pancatalanista, ni tan sols de fusterianista.

On parla de Països Catalans? On diu que els valencians som catalans? On diu que eixa mancomunitat de funcions o, fins i tot federació, és catalana?

Parla d'una hipotètica unió (en sentit general) entre catalans i valencians, amb total respecte a la sobirania d'uns i d'altres. O siga, de catalans i de valencians.

On veus tu el pancatalanisme?

Hola Polisero, o t' hauria de dir V2020. Llavors potser i només potser, no ets pas tant diferent dels que som ací. Nosaltres estem per la confederació de Països Catalans. PPCC és una manera molt curta de dir-ho i ja sé que no t'agrada gaire. Probablement, i si es dona el fet que tots desitgem, li hauríem de canviar el nom. Aquest però és un mal menor que estic segur que no serà cap problema comparable a seguir a dins d' aquesta rauxa anomenada Espanya.

Potser i només potser, la teva percepció distorsionada pensa que els catalans estem tot el dia empenyent als valencians a ésser catalans...I un be negre nano! Et penses que ací ens fustiguem cada volta que sentim com esteu de fotuts al País Valencià. Si esteu fotuts es culpa vostra i només vostra. No fiquis als catalans en els vostres merders, i tampoc fiquis els valencians que no pensen com tu. Nosaltres passem de tota aquesta merda neoblavera, maco. El que ens fot és que esteu tot el sant dia fotent-li la culpa als catalans de tots els vostres mals. No sabeu fer un discurs raonable, si pel mig no parleu dels catalans. Feu pena!


Polisero V2020 escrigué:

Jo és una idea que porte en el cap des de fa temps. Catalunya no té tradició regional(itzant). No té regions polítiques (d'aquí que la discusió de la divisió per vegueries siga eterna). Catalunya és un país compacte, on només la vila, i si de cas, la comarca (unitats bàsiques i de poc pes "identitari"), tenen personalitat i estan arrelades en l'imaginari col.lectiu de la gent.

Hehe! perdona que rigui. Espera' t que vaig al bar del costat a preguntar-li a un català que collons és una vegueria. I de pas prendré un tallat. Com pots ser tan xulo quan dius gilipollades com aquesta!

Polisero V2020 escrigué:

Catalunya és, en realitat, la llengua catalana. I si només hi ha una llengua (que només hi ha una llengua amb l'anecdòtica excepció de la Val d'Aran) només hi ha un país, un país unificat i compacte.

No tan ràpid maco, que aquí no simplifiquem tant la cosa com fan a Múrcia, que com que allà parlen castellà són directament castellans. No, maco no. Aquí hi ha de tot i tothom parla de tot. I a més, no tenim cap conflicte lingüistic amb els castellanoparlants ni amb els occitans. L' unic conflicte que tenim els catalans respecte al tema lingüístic, és amb la gent estúpida que li canvia el nom a la llengua per tal que no es digui "català". Llegeix entre línies...QUE ESTEU TOT EL SANT DIA JUSTIFICANT QUE NO VOS PRENGUIN PER CATALANS! sou penosos. Els blavers ens fan fàstic, pero els neo doneu llàstima.


Els catalans i valencians que pensem així, som netament superiors als neoblavers com tu, que esteu tot el sant dia discutint si la llengua es diu valencià o català. Aquest sí que és un problema greu. Sou imbècils! directament estúpids!

Polisero V2020 escrigué:

Sentir-se català és una cosa i ser-ho, un altra. Català és una accepció política, agrade o no i catalans només ho són aquelles persones nascudes a Catalunya. Al País Valencià no hi ha catalans, hi ha persones, (uns pocs milers) que diuen i creuen sentir-se catalans, però ser-ho no ho són, els agrade o no...

I un rave! Al País Valencià, segons Espanya, ara per ara només hi ha madrilenys que van amb l' AVE, però deixant aquest detall a banda, respecte a si els valencians són catalans o no, ni ha que ho són i n'hi ha que no. Malauradament, l'estat de les autonomies diu que els valencians no són catalans. Només són catalans aquells que viuen a Catalunya, ves per on!...els valencians viuen a València.  Però... Quí ets tú per definir com s' ha de sentir un valencià?



Polisero V2020 escrigué:

...És lo que n'hi ha! Català, en sentit identitari, és una accepció política i referida a les persones nascudes a Catalunya. Després tu podràs dir que una persona de València o de Bogotà, se sent catalana. Molt bé, el seu problema, però catalans no ho són.

A vore, fiqueu-vos-ho en el cap, encara que vos coste d'entendre:

LA CONDICION IDENTITARIA DE LES PERSONES NO S'ATRIBUIX (NOMES)  PER LA SEUA LLENGUA I CULTURA!!!

O tornem a repetir que els argentins no són castellans ni espanyols, que els australians no són anglesos, que el suissos de Zurich no són alemanys, que els belgues francófons no són francesos...

I tu super content, oi? Donat que tens fronteres geogràfiques tan clares, que et permeten decidir com s' ha de sentir la valencianitat.


Polisero o V2020 escrigué:

De fet, de la historiografia valenciana es deduïx clarament que els valencians portem, com a mínim cinc segles que no ens sentim identitàriament catalans (tret d'alguna execpció puntual i aïllada) i, per favor, llegiu-me bé, parle d'identitat, no de llengua (ara, si per a algú llengua = identitat nacional, res a dir, ja s'ho farà).

Com goses dir que la societat valenciana porta 5 segles que no us sentiu catalans...i ho dius en plural "no ens sentim". I tu que collons saps? Eres tú el que no se sent català. Tú i els quatre gats neoblavers del BLOC. Que n'has de dir tú de com se senten els valencians durant els darrers 5 segles. Com goses dir que el meu avi (alcoià) no se sentia català?  Jo sé com es sentia el meu avi, pare del meu pare. I com es sentia la meva família alcoiana. Eren catalans fins a la medula!  Que n' ha de dir sobre això l'estat Espanyol de les 17 Autonomies? Com es pot ficar Espanya en els sentiments de la gent? I com es poden ficar 4 gats neoblavers en com s'ha de sentir la gent que vol una cosa diferent per al País Valencià.

Sou vosaltres els que porteu a confusió als valencians. Sou vosaltres els que evitareu que el BLOC tingui el 5% necessari per estar al parlament valencià. Per culpa vostra, no sentirem parlar valencià en el parlament els propers quatre anys, i quí sap sinó més. Per culpa vostra tornarem a sentir els diputats valencians, parlant eixa llengua avorrida que ens foten a tots els mitjans de comunicació, i fins i tot a la sopa espanyolera. Sou vosaltres els que debiliteu el nacionalisme valencià i els que us pixeu de riure en la intimitat, en veure com TV3 no eixirà més per les televisions del País Valencià.

Tu que collons saps com se sent la gent valenciana? I com collons saps com som els catalans? No tens ni puta idea de com som ni de com ens sentim.

Última edició per TirantLoNegre (07-05-2011 20:13:36)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.