• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya catalano-valenciana per a donar a conèixer el GAV a la UNESCO

#1 07-12-2010 11:47:38

Webmestre
Administrador

Campanya catalano-valenciana per a donar a conèixer el GAV a la UNESCO

Benvolguts amics:

Ja sabeu que la darrera "gesta" del GAV ha estat enviar una carta a la UNESCO, atacant la festa dels castells en el Principat i la Muixeranga a València, amb la burda excusa de que participen xiquets. La UNESCO, gens informada sobre el que és el GAV, ha llegit aquesta carta en una reunió que ha tingut, i d'aquesta manera el GAV, no sols neteja la seua imatge, sinó que en la seua miserable existència, arreplega un nou "triomf".

Cal contrarrestar això i evitar que torne a passar, informant a la UNESCO del que realment és el GAV. Per a això, res millor que el dossier sobre violència blavera, que enllestírem en octubre passat. La web de la UNESCO està també en castellà, per tant, a falta d'una versió en anglès, que uns amics de la web estan enllestint, usarem de moment aquesta versió.

Ací podeu trobar les dades de contacte de la UNESCO, i el seu e-mail, per si molts no el veieu clar: bpi@unesco.org

La carta model podria ser així:

Estimados Sres.:

El motivo de escribirles es informarles sobre un entidad llamada Grup d'Acció Valencianista (GAV), que en octubre del mes pasado les entregó una carta, que leyeron en una asamblea de su institución en Nairobi, contra la declaración de la fiesta de los Castells en Cataluña i de la Muixeranga en el País Valenciano, como Patrimonio Cultural e Immaterial de la Humanidad.

El Grup d'Acció Valencianista (GAV), bajo una pantalla de supuesta asociación "cultural", es un grupo involucrado desde su funadación (1977) en innumerables actos violentos y de terrorismo de baja intensidad (pintadas, amenazas, insultos, boicot de actos de otros grupos, agresiones, etc.). Aunque en los últimos años se va estrechando el cerco policial sobre ellos, por desgracia, debido a sus contactos, y a la ineficiencia del sistema judicial español, han recibido hasta ahora muy pocas condenas, en proporción a la gravedad de los hechos. Pero si consultan este dossier, pueden ver claramente cómo este grupo ha sido protagonista de todos estos innumerables actos violentos. Este dossier acompaña todo lo que afirma con imágenes y documentos, y por lo tanto, todo lo que dice es cierto.

Este grupo se manifiesta a través de su web www.valenciafreedom.com

Si tienen ocasión de ver esta web, podrán ver que es una web llena de racismo, intolerancia y odio hacia los que no piensan (ni tienen por qué) como ellos. Este es el pensamiento y la manera de actuar del GAV.

En resumen, el propósito de esta carta es que sepan realmente qué es y cómo actúa el Grup d'Acció Valencianista (GAV), y que si vuelven a enviarles una carta sobre cualquier tema, no la lean ni la tomen en consideración.

Atentamente.

[Vostra signatura].

El model se pot millorar i canviar evidentment, però crec que està bé així de moment.

Cal ser pràctics, ser "catalans", i aprofitar-nos i usar en aquest moment la llengua castellana. Se podrien fer versions també en anglès, però sense el dossier de violència blavera, perdrien bastant.

Caldria també contactar amb institucions castelleres i muixerangueres per a fer pinya entre tots, i donar-li al GAV el seu merescut. Aquesta serà, doncs, la nostra gran campanya nadalenca.

Endavant!

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 21-12-2010 10:44:38

TirantLoNegre
Membre

Re: Campanya catalano-valenciana per a donar a conèixer el GAV a la UNESCO

Webmestre, Com està això? Jo estic fent un recull de E-mail i telefons dels castellers.

Te l´envio per E-Mail quan el tingui acabat.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#3 21-12-2010 14:58:46

Webmestre
Administrador

Re: Campanya catalano-valenciana per a donar a conèixer el GAV a la UNESCO

Anem avant, Tirant, però l'adreça d'e-mail aquesta no funciona massa bé. Cal investigar altres vies de contacte amb la UNESCO.

Al costat dret apareix un sobre, donant a entendre que eixa és altra via de contacte, i apareix un formulari. Usarem aquesta via.

On posa e-mail del destinatari, llavors es posa aquest: bpi@unesco.org

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya catalano-valenciana per a donar a conèixer el GAV a la UNESCO

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.