• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Informació del terrorisme blaver a la jerarquia eclesiàstica

#1 17-10-2010 23:42:31

Webmestre
Administrador

Informació del terrorisme blaver a la jerarquia eclesiàstica

Benvolguts amics:


A la nostra web tenim tota una secció on parlem del blaverisme i l'Església (entenent Església catòlica, és clar).

Seríem injusts si diguérem que l'Església valenciana ha donat suport al blaverisme. Hi ha una part, això sí, minoritària, que ha estat fidel al seu poble, a la seua llengua, a la seua nació.

Però altra part sí que podem dir que ha donat suport en diversa mesura al blaverisme. De fet, com diem en l'esmentada secció de la nostra web, els primers ideòlegs del blaverisme eren, bé gent d'Església, bé gent molt vinculada a l'Església.

No hi ha res tan contrari al missatge cristià, basat en l'amor i la caritat, com el blaverisme, basat en l'odi, la mentida, la violència, la manipulació, la difamació, la calúmnia, i un llarg etcètera.

Per això és especialment greu que una part del clergat i la jerarquia eclesiàstica valenciana puga donar suport a aquesta opció política.

L'any passat ocorregué un fet gravíssim per a qualsevol valencià i qualsevol cristià, i és que l'actual arquebisbe de València, Carlos Osoro, va rebre una delegació del GAV. Voldríem creure que aquest home està poc o mal informat, i ha estat influït pels canonges blavers de la catedral: Josep Climent, Jaime Sancho (qui diu recentment que el portal romànic de l'Almoina no el feren uns lleidatans sinó uns aragonesos) et alii. Ací tenim la foto on encaixa la mà al seu president, Manolo Latorre:

http://www.antiblavers.info/galeria/albums/userpics/10223/normal_Carlos_Osoro_GAV.jpg

Aquesta imatge fa mal als ulls, és repugnant. Més greu encara és que amb actes així, el GAV "neteja" la seua imatge, ia apareix com va dir un company en aquest fòrum, com un grup que simplement defensa allò valencià, quan en realitat és un grup violent i terrorista.

Per tot això, creiem que cal informar la jerarquia eclesiàstica valenciana del que és el GAV en realitat, i per a això, tornarem a usar el dossier que hem preparat sobre violència anticatalanista, en valencià i castellà.

Se pot enviar a les següents adreces:

archivalencia@archivalencia.org

avan@archivalencia.org

cabildo.metropolitano@catedralvalencia.es

Hi han més adreces de la diòcesi que cal consultar.

Cal lluitar contra el GAV en tots els fronts.

Endavant!

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Informació del terrorisme blaver a la jerarquia eclesiàstica

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.