#21 07-10-2010 18:22:57

manelmod-PV
Membre

Re: Gent del GAV als Yomus

Defendre la cultura valenciana es parlar sempre (o sempre que siga possible) valencià, el més acurat i culte possible. i si no etres d'ací o no el conèixes bé, com a mínim, procupar-se per aprendre'l. Defendre la cultura valenciana és llegir en valencià, comprar llibres i productes valencians i etiquetats en valencià so pot ser. La resta, merda, fum de canyot, coenteria barata de faller xurro o fatxa analfabet. I, per favor, companys, no pergueu el temps amb subnormals ultras futbolers i crios mononeuronals que només són xulos quan tenen la pandilleta de pegons al darrere per donar-los suport.

Desconnectat

 

#22 08-10-2010 16:19:42

Almogaver.cat
Membre

Re: Gent del GAV als Yomus

Al meu entendre, defendre la cultura Valenciana...Es parlar sempre Català.
Tot lo demès es divisió, blaveram i un "rexionalisme" primari, que be podria subscriure un regionalisme tipus extremeny,  castellà-manxec o el latifundisme andalús, o un cacic de poble
Però que es grosserament inferior, a i per, un Historic i Culte País Valencià, que va tenir en la Confederacio, Catalano Aragonesa,  poder Polític Sobirà i Parlamentari, com tambe fou, capdavanter economic cultural,  valeros i heroic. I  regit per lleis comuns, però també per ses pròpies sobiranes lleis i furs. Un poble (que entenc)vol ser Lliure, però encara li manca un Lider (a nos també)

El Nacionalisme Valencià es, o  (deuria de ser), de vocació Sobiranista amb compromis de declarar la Independencia  i de oberta confrontació amb el colonialisme. que amaga nostra comuna historia, vol fer oblidar nostre gloriosissim passat I  vol imposar un indigne collar  i un ridícul corset de:
Comunidaz Valenciano-Alicantino-Levantina. de tronats invents  idiomàtics de paraules i rebuscadissims lèxics.  De comunidaz autonoma, de Regionalismo (bieng entendio) del Vigia de levante, siempre alerta para que no vengan a furtar la paella, i er turrong de.Xixona,  i demés parafernàlia tardo-colonial i servilisme blavero-falder.

Última edició per Almogaver.cat (08-10-2010 20:36:01)

Desconnectat

 

#23 09-10-2010 11:37:18

Toni_M
Membre

Re: Gent del GAV als Yomus

Gandiero_Casalero escrigué:

sisi això és cert, perquè ells diuen que hitler era ecologista

I fins i tot diuen que era vegetarià i n'hi ha ara de partits d'extrema dreta que advoquen pel vegetarianisme...

De res serveix anar d'ecologista i vegetarià i dir que vols el millor per als animals si després no respectes als que som com tu.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.