#1 27-09-2010 18:41:29

Blaver History X

No sé si algú ha vist la pel·lícula American History X. a l'inici de la pel·lícula apareix un personatge realment fosc, que es dedica a captar joves amb problemes, i a ficar-los l'ideal neonazi ple d'odi en el cap. Também els usa per a cometre actes violents (com un assalt a un comerç d'indefensos xinesos), en els quals ell, és clar, resta sempre al marge. A conseqüència d'això, un dels xics que utilitza és detingut. En la presó aquest xic se n'adona de la falsedat de les idees neonazis que aquest fosc personatge de l'inici de la pel·lícula li havia posat en el cap, i quan ix de la presó intenta trencar amb aquest entorn.

Al País Valencià, tenim dos personatges també foscos que fan una tasca semblant en el blaverisme: Capten joves amb problemes i fracassats en molts casos, els posen odi anticatalanista en el cap, i després els usen per a cometre actes delictius (en els quals ells resten sempre al marge, és clar). M'estic referint al Sr. Juan García Sentandreu, però sobretot, al Sr. Manuel Latorre Castillo. El Sr. Latorre capta xics d'aquests i els usa per a cometre actes delictius contra els "catalanistes". El que passa els que els "catalanistes" ja estan prou farts d'aquests xics, i un dia els poden pegar una pallissa. O també pot la policia detenir algun d'aquests xics i dur-lo a la presó. La impunitat de què han gaudit fins ara no és eterna, per molt que ells creguen.

Al mig de tot, doncs, tenim uns pobres xics, utilitzats, que acabaran mal, i en alguns casos amb la vida arruïnada. El Sr. Latorre restarà al marge sempre, en el seu negoci de merda de protèsic dental, i en el fons l'importa tres punyetes arruinar la vida dels joves que faça falta. sols li interessa la seua miserable (i en el fons poc important) poltroneta de president del GAV.

Malgrat que el títol puga semblar graciós, en el fons tot això és molt trist. Sobretot pels pobres xics (malgrat tot), que acabaran apallissats per algun catalanista fins als nassos d'ells, o més fàcil encara, en la presó.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.