• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Voldríeu formar una penya nacionalista en el València C.F.?

#1 15-09-2010 17:17:51

Webmestre
Administrador

Voldríeu formar una penya nacionalista en el València C.F.?

Una de les lacres del nacionalisme valencià és, sens dubte, el València C.F. El missatge blaver i espanyolista té ampla cabuda en eixe club, i al mateix temps, difusió. Els darrers temps, però, sembla que les coses estan canviant, i així, junt a una mínima nosmalització lingüística en eixe club, comença a haver més valencianitat. I una prova ha estat la contractació enguany dels grans Bajoqueta Rock per a la presentació del club.

Però no és qüestió de lamentar-se, sinó de fer coses. Una de les causes perquè eixe club és un feu del blaverisme és, al meu entendre, el fet que una part del nacionalisme valencià s'ha desentès.

Una penya nacionalista faria molt per a canviar les coses. Evidentment, els inicis serien durs, però si la penya fóra fidel i acudira tots els partits, al final es guanyaria el respecte del públic. D'altra banda, quants més actes violents cometeren els mamons de sempre (GAV, Escòria2000, Yomus), més quedarien en evidència davant de la societat valenciana i més aviat es podrien il·legalitzar.

Què en penseu doncs?

Desconnectat

 

#2 15-09-2010 17:29:13

saforenc
Membre

Re: Voldríeu formar una penya nacionalista en el València C.F.?

Jo fa temps que vaig rumiant-ho i parlant-ho amb un amic, em sembla una idea genial i perfecta que ja fa temps s'hauria d'haver dut a càrrec.

Però i la seguretat, no es per res, tinc dos braços però no tinc per costum dur un garrot darrere o un carenat de moto hmm

i un altre es vore quines ensenyes s'utilitzen, ja que si la idea es fer-se vore amb bons ulls a tothom, tots sabem que un pastís boníssim i dolç d'una empassà potser massa sad

i ja sabeu ... a xiquet enfitat, glopà garantida

Encara hi ha moltíssima gent que no sap, directament.

Última edició per saforenc (15-09-2010 17:30:29)

Desconnectat

 

#3 16-09-2010 18:54:07

Webmestre
Administrador

Re: Voldríeu formar una penya nacionalista en el València C.F.?

Tens raó, saforenc. Però per això mateix cal un mínim de gent, posem per cas, 20 ó 30. I evidentment, és molt trist, però eixes 20 ó 30 persones han d'estar disposades al que faça falta els primers temps de la penya. La defensa pròpia és causa exulpatòria en el Dret penal espanyol.

D'altra banda, no és impossible que hi haja una penya nacionalista al València C.F. Tens l'exemple del Llevant U.E., on els directius són quasi ultradretans, i la Levantina de Seguridad està en el Nou Estadi. Estan els Força Llevant i la Penya Tòtil com a mínim, i en general, en eixe camp conviuen banderes quatribarrades, independentistes, blaveres i espanyoles sense problemes. Els ha costat, no ho negue, però al final ho han aconseguit.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Voldríeu formar una penya nacionalista en el València C.F.?

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.