#1 11-01-2010 16:46:45

Webmestre
Administrador

Gran fracàs del GAV en Expojove

Benvolguts amics:

Ja sabeu que enguany per primera volta han anat els Joves d'ACPV a Expojove. Els del GAV se pensaven que els anaven a tirar el primer dia, i no sols no han pogut, sinó que s'ha certificat la decadència brutal del GAV, amb l'estand semibuit tots els dies.

Si els Joves d'ACPV han pogut anar, altres associacions valencianes i valencianistes deurien, com a mínim demanar-ho. On estiga el GAV s'ha de contrarrestar el seu missatge. I, com no, hem de continuar insistint en que el GAV no torne mai més a Expojove. De moment, el Sr. Félix Crespo (responsable últim de que el GAV vaja cada any), deia que "no sabia" que el GAV haguera fet activitats violentes. Doncs per a informar-li, se li podria enviar aquest dossier de violència blavera que tenim a la nostra web al seu e-mail (Felix.Crespo@uv.es):

http://www.antiblavers.info/galeria/dis … amp;pos=15

Teniu tota l'autorització per a usar aquest e-mail per a aquest propòsit.

De moment, podem actuar en dos fronts:

1-Preparar a consicència la participació nacionalista de la processó "incívica" del 9 d'Octubre pel matí. De moment hi participa el Bloc a soles, però deuria de ser una cosa més unitària. Sols així es podrien aplegar les, com a mínim 1000 persones que caldrien per a plantar cara amb garanties als fatxes i els blavers.

A més, es deuria ja contactar amb observadors internacionals que vegeren com l'Ajuntament de València i la Delegació del Govern permet eixe dia que l'extrema dreta faça propaganda impunement, i exercisca tot tipus de violència.

2-En les webs blaveres estan molt rabiosos davant de la imminent aprovació del missal en valencià (ja era hora). De moment, el nou arquebisbe de València, Carlos Osoro, va rebre vergonyosament una delegació del GAV. Caldria, doncs, informar el nou arquebisbe de qui és el GAV, i com és de vergonyós que haguera rebut una delegació seua. De nou es podria usar el mateix dossier citat adés:

http://www.antiblavers.info/galeria/dis … amp;pos=15

I enviar-lo a l'adreça d'e-mail de l'arquebisbat de València que figura a la seua web:

archivalencia@archivalencia.org

Endavant, amics! Entre tots, acabarem amb el GAV.

Webmestre1.

Desconnectat

 

#2 12-01-2010 10:01:26

DK-PV
Membre

Re: Gran fracàs del GAV en Expojove

M´alegre que que ACPV haja estat a l´expojove i la valentia de que ha demostrat front a l´ultradreta feixista.
No es que estiga be criticar perque no tinc bones fonts. Però em sembla que la gent d´ACPV podia haver fet material adaptat per a xiquets ja que anava a una fira per a nens no a fer un mitin politic. A vore si l´any que ve posa un poquet de seny.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.