#1 11-10-2009 21:25:36

DK-PV
Membre

Un altra vegada mostran la "seua" valentia

Aci veiem la valentia de l´ultra dreta Valenciana:

font: http://www.racocatala.cat/noticia/20763 … nistradors

Valencianisme.com denuncia l'agressió d'un dels seus administradors
Una desena d'ultres espanyolistes el van agredir al seu portal i posteriorment el van amenaçar amb 'matar-lo' si no abandona la seva tasca

El portal Valencianisme.com ha denunciat que un dels administradors del portal va ser agredit la matinada del divendres, en el marc de la Diada del País Valencià del 9 d'octubre. Segons explica el portal, aquella matinada "Un company de l'administració del nostre portal, que ha preferit no revelar la seua identitat, es diposava a entrar al seu domicili, ubicat a la ciutat de València, acompanyat d'una amiga, moment en el qual es van presentar en el portal un grup d'uns 10 jóvens, que després d'agredir la xica el van acorralar fins que el van tombar a terra i el van colpejar en repetides ocasions mentre cridaven consignes espanyolistes". Els agressors van irrompre sobtadament al lloc "i van espentar en primer lloc la xica, al mateix temps que reien i proferien insults contra ella, com 'guarra' i 'puteta catalaneta'. A continuació, van amenaçar l'administrador del nostre portal, tot dient-li que abandonara la seua tasca al capdavant d'esta pàgina web o si no 'el matarien'. El portal explica també que el jove va intentar defensar-se però immediatament se li van tirar a sobre la desena de joves d'ultradreta amb gorres i amb la cara tapada per mocadors, que el van agredir "en diverses ocasions" amb cops de puny i puntades de peu, de resultes de les quals duu diverses contusions al cap, als costats i per tot el cos. Els agressors van fugir al crit d' "arriba España" i "Valencia es y será nuestra, fuera los putos nacionalistas".


Aquest no és més que un episodi més de la impunitat de què gaudeix l'ultradreta espanyolista al País Valencià, tal i com havia passat al matí on membres del Bloc van ser agredits i intimidats per personatges de grupuscles similars, durant la processó, i tal i com ve ocorrent els darrers anys arreu del PV, sense que cap estament policial o jurídic hi faci res.

----------------------------------


Jo vull declarar la meua solidaritat amb aquesta persona agredida. Malgrat que no coincidim moltes vegades amb la gent de "Valencianisme.com" i del "Bloc", i tenim idees diferents, tots tenim un mateix un mateix enemic.
La ultra dreta cada vegada demostra cada vegada com son fills de les juventuts hitlerianes, atacar a una persona en el portal de sa casa i damunt quan venia acompanyat d´una xica, a la qualtambe la van maltractar, sols el faltava ja violar-la! Com es nota que son feixistes, i masclistes!
Aço ja em posa de mal geni, ¡ atacar a una dona entre diversos atacants!, AÇO ES VIOLENCIA DE GENERE!!!!!
I damunt al poble xic donan-li cops entre deu! Tipic de la valentia feixista. I per que? perque administrava una pagina web, ¡Quina amenaça i quin perill!
I el que em sap mes greu es que l´ultradreta actua cada vegada amb mes impunitat, perque la generalitat i la subdelegacio de govern central miren capa un altre costat. QUE vergonya!!!  A que esperen, a que es carreguen un autobus escolar ple de xiquets catalano/valenciano parlants!
AN i E2000, actuen cada vegada mes com el que son i els nostres "coneguts" del GAV i de "valenciafreakdoom" cada vegada son mes amiguets d´ells i els fan propaganda i tot, ¡pero si tots dos son la mateixa cosa! UN GRUP DE NAZIS!!!!!!!

Aço ens avisa, de que hem de vigilar no donar les nostres dades per la web, ja que son capaços de buscarnos. Igualets que la mafia!!!!!
Malpatits! Fills de Puta! Masclistes de Merda! Sou capaços de pegar a la vostra mare per dir aleshores! No teu ni cor, ni empatia, ni cervell! Sou uns sociopates ignorants! Tan vos dona, siguen dones, xiquets, ancians... nomes voleu golpejar a tot qui no siga com vossaltres! UNS IDIOTES que en relitat no teuniu cap autoestima, per aixo ho feu tot en grupet.

I torne a expresar la meua solidaritat cap aquesta persona  agredida i cap a la xica agredida, malgrat que n´hi haja FILLS DE PUTA que estiguen celebran-lo.
Valents a que no teniu els ous de possar-lo a les vostres webs, i de dir qui ha sigut el valent qui ha sigut.
I segur que diueu que ha sigut el mateix qui ha sigut o ha sigut per donar propaganda. NAZIS!!! Que saben que mireu la nostra web i gual que nosaltres.
LLavors perque no mireu un article d´"el Pais" de hui en que nois sudamericans deixaven les bandes llatines per la seua violencia i vos mireu al espill, segur que trobareu el mateix, ¿tant val una idea per matar una idea o golpejar a un altre? aço no es una idea, ES UNA SECTA. I despres diuen que nosaltres som igualets a ETA, ¡vos pareixeu més volsaltres a eixos terroristes que cap nacionalista del Pais Valencia!

Desconnectat

 

#2 12-10-2009 01:08:19

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

Solidaritat amb els amenaçats de Valencianisme.com

La ultradreta valenciana és molt espanyola. Per això mai voldran que els valencians ens fem independentistes, siguen amb els símbols que siguen i amb el nom que siga.
Ells volen una valència submisa i regional, amb les mateixes ganes de ser independent que múrcia o extremadura.
Condemne enèrgicament eixe atac a un valencianista, i lamente que els valencians no s'adonen de la contínua i duradora humiliació a què estem sotmesos des de fa segles.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#3 12-10-2009 11:52:49

PALAMOS
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

Si 40 anys de franquisme no van aconseguir acabar del tot amb la nostra nació i aspiracions, menys ho faràn els nostalgics i els terroristes del Gav / españolistes. En el moment que començin algun dia a patir indefensió de la policia i jutges, que arribrà, la seva desbandada serà com un tsunami. La seva calanya no aguantaria sofrir l'hostilitat nostra ni un sol dia.
Vençer no és tant sols torçar al que tens davant, sino seguir d'enpeus passi el que passi.
Anims!!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#4 12-10-2009 17:45:09

roigbarrat
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

La mare que els ha parit però si Espanya és una mentira! presó de pobles! esque açò m'encén la sang! que se'n vagen a la seua puta Espanya! quina manera de tacar una nació històrica, que nosaltres estavem abans que esta mentira anomenada Espanya! que fa 300 anys que "somos españoles" collons.. i fins fa quetre dies parlant històricament ací no entenien en castellà! i que València serà seua?? això s'haurà de vore estic fart de que la gent tinga encara l'idea del "Levante Feliz!" ja podien anar-se'n a la merda!

Desconnectat

 

#5 12-10-2009 19:04:14

almogaver
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

Siguem realistes, mentre estiguen els què estan, van pel bon camí d'aconseguir-ho. Mentre els Valencians, ja bé siguen de dretes o d'esquerres, tant sols pel fet de ser Valencians no prenguen  conciència del què són!, hem d'esperar ben poca cosa, mentre la justicia, la societat, què tant condemna atentats, siguen de la mena que siguen, no comencen per condemnar, arraconar i ajusticiar aquesta mena de gent!, no es farà País com cal. En la meva modesta opinió, el primer que s'ha de fer, es ser Valencià, aconseguir en un mínim els nostres reptes com a poble sobirà, i després, ja decidirem com ser governats. Primer País Valencià.

Desconnectat

 

#6 12-10-2009 19:59:21

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

El que no entenc és com no hi ha un grup de persones que hi faça front a aquesta gent, per anomenar-los d'alguna manera.

Desconnectat

 

#7 12-10-2009 23:01:01

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

Bernat Guillem escrigué:

El que no entenc és com no hi ha un grup de persones que hi faça front a aquesta gent, per anomenar-los d'alguna manera.

No és fàcil prendre aquestes mesures. La gent del nacionalisme valencià sol ser molt civilitzada i allunyada dels ambients mafiosos, xulescos i deliqüents tan sovintejats entre els espanyolistes.
Molts són pacifistes de tota la vida, i els resulta difícil renunciar als ideals nobles i de respecte a l'altra persona.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#8 13-10-2009 13:56:36

almogaver
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

Així és Replública, però el problema radica en el temps, quan el nacionalisme valencià era més combatiu, no es va fer pràcticament res, i ens les han fet de ben grosses, en aquells moments hagués estat possible poder fer alguna cosa, car eren febles encara i desorganitzats, no tenien cap fonament de res, "encara que avuí tampoc ho tenen ", m'estic referint quan encara hi existia el PSAN, els moviments en defensa de la llengua, dels que jo mateix hi vaig formar part en els seus origens, no ens acobardiem així per les bones, i sense deixar de ser pacifistes, però, no es podia deixar que ens pujaren els muscles. Però avuí cada dia hi ha de més españolistes al nostre País, per desgràcia s'ha de dir, i torn a dir el mateix de escrits anteriors els quals hem van dir que això no era un motiu, jo si que ho considero i de ben gros, "la famosa roja", que esta movent a gairebé tots els estimants del fútbol, què per molts catalans que hi hajen, no deixa de ser el que és, i una de ben grossa la festivitat d'ahir "la palorica", en la que es vitoregen a la nación esp, i a la guardia cerril, una autèntica vergonya per a nosaltres i per a qualsevol valencià què en mínim es pree, De moment que en tenim dues, l'esport i l'esgésia, què al País Valencià és més española que ningú.
Tot això entre altres moltes coses.

Desconnectat

 

#9 14-10-2009 23:38:35

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

Almogàver, del rentat de cervell i propaganda espanyola que fan els mitjans de comunicació també jo estic fins al monyo.
Els espanyols estan fent una última i ben forta ofensiva contra els pobles oprimits per vore si els exterminen i deixen de causar-los maldecaps. Nosaltres, els valencians crec que som els que més a prop estem de l'extermini. Tant de bo totes les nacions subjugades ens alçaren contra el botxí espanyol i donarem la volta al calcetí....


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#10 15-10-2009 00:54:05

PALAMOS
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

ei ei, una mica de calma que em fareu saltar les llàgrimes...XD
No fotem companys, a les nacions oprimides sempre les mantindrà en viu, en major o menor mesura, la brutal incapacitat d'assimilar-nos de la "nació patranyola". Ha plogut molt desde que els nacionalismes/patriotismes para-espanyols tenen us de rao i aqui estem. Altres moviments han acabat socarrimats arreu del món, i aqui ja va passar aquesta oportunitat d'eliminar-nos del mapa.
Cal una ferma i determinada postura diària de defensa d'allo nostre, nomès així es venç´.
Ells mai han CONVENÇUT. Ni mai ho faran. Qui vol conèixer la veritat, tant sols ha d'obrir els llibres i fugir de les bales invisibles, la televisió i les drogues que narcotitzen alló que és innat en cadascú de nosaltres,la lluita.
tot això sense caure en el pou de la frustració, perque la nostra vida te data de caducitat, i després de nosaltres, en vindràn d'altres, que conmoguts per l'estela que veuen darrera, decidiràn en un moment donat defensar la terra.
Visca els països catalans!!

PD: Sí veieu por ahi el nostre amic COSTA, digueu-li que no s'amoïni, que encara que el fotin fora, podrà seguir gaudint si vol, dels ambients puteros per on rondava. No molt lluny de casa meva hi ha un peep-show amb cabines on s'ofereix amb urgència una jornada completa fregant les lefes del terra que deixen altres depravats.
Ah ja veureu,amb la fila que foten camps, costa, etc..com darrera d'això hi sortirà prostitució de menors, tipus "Bar Arny". No fa falta veure molt món per saber que Costa i Camps disfruten d'alló més refregant-se els sues escanyolits cossos i bramant com zebres en zel.

Última edició per PALAMOS (15-10-2009 00:55:45)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#11 16-10-2009 08:10:43

Xilxeiro
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

L'administrador de Valencianisme.com agredit denuncia els fets davant el Ministeri Fiscal

Alguns membres de l'equip d'administració de la pàgina web Valencianisme.com, així com de la Plataforma Valenciana contra la Impunitat, han acompanyat hui l'administrador del nostre portal a presentar la denúncia davant la Fiscalia Penal de València per les agressions patides durant la matinada del 9 d'Octubre, quan es van presentar de sobte en el portal del seu domicili un grup d'uns 10 jóvens, que després d'agredir la seua acompanyant el van acorralar fins que el van tombar a terra i el van colpejar en repetides ocasions mentre cridaven consignes espanyolistes.


El company de l'administració del nostre portal, que ha assegurat "sentir-se bé tant físicament com psicològica", ha agraït el suport rebut pels membres de Valencianisme.com, així com per totes aquelles persones que s'han interessat pel seu estat al llarg dels darrers dies.

En este sentit, ha subratllat que "les seues agressions no podran acabar mai amb les nostres conviccions", l'objectiu que a parer seu perseguia l'atac que va patir la matinada del divendres passat, i ha afegit, en referència a la pallissa rebuda, que "la violència és el llenguatge dels covards, mentre que la paraula és el llenguatge dels intel·ligents".

Alhora, des de Valencianisme.com han reclamat a les forces de seguretat "celeritat a l'hora d'identificar als agressors i posar-los a disposició judicial" al mateix temps que han interpel·lat el delegat del Govern estatal al País Valencià, el socialista Ricardo Peralta,  per tal que "deixe de fer ulls cecs a la violència que diversos grups ultres dirigixen específicament contra organitzacions i persones del valencianisme".

En esta línia, el portal web del valencianisme de construcció ha recordat que durant els darrers anys les accions violentes contra el nacionalisme valencià han anat en augment, tot  això amb "episodis especialment greus com el d'ara fa dos anys, quan es van trobar artefactes explosius a les portes de les seus de partits polítics, sense que s'hagen produït detencions", han apuntat.

Per tot això, des de Valencianisme.com han exigit la "condemna pública" d'este tipus d'agressions per parts de les institucions i els partits polítics valencians i han exigit que "s'emprenguen accions legals contra aquelles organitzacions que emparen i promouen l'ús de la violència per assolir objectius polítics", han afegit.

Font: Valencianisme.com

Gràcies a tots pel vostre suport i solidaritat, i especialment a l'administració d'Antiblavers.info, de part de l'administració de Valencianisme.com

Desconnectat

 

#12 16-10-2009 10:56:35

PALAMOS
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

"El company de l'administració del nostre portal, que ha assegurat "sentir-se bé tant físicament com psicològica"
Això és el fracàs del seu atac baix i covard. Doncs que és colpejar entre molts a algú que probablement no haurà colpejat ningú i acompanyat de la seva novia? Alló de sempre en els dretans: Un per un no valen una merda-


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#13 16-10-2009 15:24:36

Xilxeiro
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

L'administrador apallissat és amic personal meu, PALAMOS (jo també soc administrador de val.com), i t'assegure que el xic mai de la vida mataria una mosca, per supost colpejar a ningú encara menys.

Desconnectat

 

#14 16-10-2009 16:07:29

Skinhead
Membre

Re: Un altra vegada mostran la "seua" valentia

si no es cosa de que ell mate una mosca o no, la cosa es que en este estat "democratic" la dreta actua cada vegada amb mes impunitat, i ningú fa res, que li psara als agresors, una condena de 2000anys i dspres a l'hora de la veritat una palmadeta en l'esquena i cap a fora, a seguir matant "rojos, negres i putes"... cada vegada la seua espaÑa dona mes pena...
I com diu PALAMOS, en la dreta si no en van deu no fan res... més d'una vegada ma pasat de vorer una nanci soles i que no em diguera res, pero cuan mels e trobat en grupet rara es la vegada que no man cridat de "guaro" cap amunt...
Com diu desperta ferro COLPEJA UN PER A ATURAR A CENT!!!!

Tota la solidaritat amb el company de Val.com que es millore, i no pararem fins vengar aquesta i totes les agression feixistes
Guillem agullo ni oblit NI PERDO!!!


Soc d'una familia humil, tan humil que de una cortina vella em van fer una samarreta vermella.
D'ençà aquesta samarreta que jo ja no puc caminar per la dreta

Ovidi montllor

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.