#1 02-06-2009 10:00:22

PALAMOS
Membre

A les Illes també? :(

Que de fora vindràn i de casa et treuràn ja ho havía sentit...però que de dins de casa ja et facin la pirula, costa més de pair. mad

Quina mena d'acord han signat Tvc, la Gene y el govern balear? Substitueixen el canal original de tv3, ampli en continguts per el canal intenrnacional, molt més escurçat..El PSM mallorquí reclama la senyal original!

Crec que en un temps no podré participar en aquesta pàgina, passen coses molt rares amb tints espanyolistes a Cat i ja surten de casa nostra. De la directora de tv3..que coi ha signat?....van fent, van fent...I a voltes ens discutim més entre nosaltres per qüestions estétiques sense gaire substància...van fent, van fent... A la catalunya nord, a valència,...ja queda nomès la més valuosa de les respostes; la popular. Iniciatives al marge del polítics, unitària i contundent. Sense clemència ni vergonya. Viure en català, ara més que mai.

Em costa èsser pessimista, rebutjo aquest sentiment que frena la meva ambició. però quan en molt poc temps es succseixen mals afers, pèrdues d'identitat, apreto el ulls perque penso: van fent, van fent...Però em guareixo ràpid en saber que hem estat pitjor i que és possible encara contrarrestar aquesta ofensiva pel pensament únic.


http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_id … di=General


Qué n'opines Raimón Bono?

Última edició per PALAMOS (02-06-2009 10:01:12)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#2 02-06-2009 16:10:01

almogaver
Membre

Re: A les Illes també? :(

Això no és una altra cosa que l'ofensiva espanyola vers el Català, mane qui mane, sempre ho veurem igual, siga pp o be siga el pzoe, aquest darrer encara què no ho semble és gairebé pitjor, ja veieu aquí al País Valencià com anem i tenim un partit que s'anomena d'esquerres? a Madrit dic, i el què hanfet fins ara es retirar repetidors per tot arreu.

Desconnectat

 

#3 02-06-2009 22:23:59

Re: A les Illes també? :(

Us recorde que a les Illes també mana el psoe, amb ERC fent d'escolanet

Desconnectat

 

#4 02-06-2009 22:45:31

Re: A les Illes també? :(

Alguna cosa tindrà a veure el govern balear i la televisió balear. Igual que Canal nou del País Valencià, les televisions "autonòmiques" veuen un enemic en TV3 per la quantitat de televidents que els roba. Ara no tant, però anys enrere quan la diferència de qualitats entre C9 i TV3 era abismal, els PePes i el de Canal nou van fer boicot al "la nostra".
Uns per poítica espanyolista, els altres per guanyar més poder manipulador i diners de publicitat...però tots contra TV3. És el lema dels botiflers valencians i illencs. Ara, els botiflers principatins del PSC s'afegeixen a la guerra contra la radio i televisió catalanes.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#5 03-06-2009 10:22:12

PALAMOS
Membre

Re: A les Illes també? :(

de totes maneres, en trobar-nos en aquest moment de l'història es pot solucionar. Es poden veure els continguts per internet. Quelcom és quelcom smile


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#6 03-06-2009 19:32:21

almogaver
Membre

Re: A les Illes també? :(

República, vols dir què la programació de c9, ha millorat?, voldria saber en què?, doncs per a mi no sols ha empitjorat sinó què s'ha tornat folclòrica, absurda i prou mal informada, una televisió què només aprofita per a dividir els valencians i què per a mal de tots no conéix ni el nom, ni les comarques del sue País, amb això vull dir què no saben situar les poblacions a les comarques a les que pertanyen, i en la majoria d'ocasions com es diu cada poble, això sí, de la "provícia de València", no hi ha problema, però aquí a les comarques del nord realment ens emprenya i molt la des-informació què tenen, són ridiculs i a més a més no saben ni parlar el nostre Català.
No veig competència alguna entre aquests dos canals, la qüalitat de TV3, i la cuadra de rucs de c9, els motius no són més que polítics del partits espanyols, mane

Desconnectat

 

#7 03-06-2009 19:34:42

almogaver
Membre

Re: A les Illes també? :(

qui mane tant a Madrid, com al País Valencià.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.