#1 02-03-2009 04:34:32

Phelestres
Membre

fillsdeputafreakdom ofenent Pepe Rubianes, era d'esperar

Com no, quina pressa que s'han donat eixos cerrils per regalar-li unes 'dedicatòries' al Pepe Rubianes el mateix dia que ha faltat, no m'estranya venint de gent tan 'civilitzada', però al marge d'això; que si li pegueu una ullada cau pel seu propi pes de vergonyós que és el que escriu esta gentola, acabe de recordar una cosa... no hi havia per ahi una campanya per tancar-los la 'uep'?? què se'n ha fet?? i més important encara, no és este un motiu més per ficar-los mà??

Desconnectat

 

#2 02-03-2009 10:47:13

PALAMOS
Membre

Re: fillsdeputafreakdom ofenent Pepe Rubianes, era d'esperar

avui és un dia molt dur per moltíssimes raons. Pepe Rubianes mort, i euskadi i galícia clucant l'ullet a espanya a passos de gegant.
va ser una llàstima, si les baixes a la guerra civil haguessin estat més iguals ara no tindriem aquesta bossa de població post franquista que es va regenerant amb els anys, no hi ha cap dubte


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#3 02-03-2009 10:50:12

PALAMOS
Membre

Re: fillsdeputafreakdom ofenent Pepe Rubianes, era d'esperar

Espanya és aixi, una patranya.I respecte lo de tancar frikifreedom es tracta de capturar i guardar barbaritats que dia si dia també deixen anar uns quants, aplegar l'informació per presentarla.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#4 02-03-2009 14:16:43

Phelestres
Membre

Re: fillsdeputafreakdom ofenent Pepe Rubianes, era d'esperar

Això seria per un altre debat, company... però ja que ho toques, com a mínim en el cas gallec està clar que no es pot dir que se és d'esquerres i quan es toca poder no ser-ho tant, això fa que els votants es cremen i et retiren la confiança, per exemple, no anant a votar eixe dia, la gent fatxa no fa això mai i per això ha guanyat el PP, i una coseta que haurien d'aprendre al nostre país partits com ERC o el BNV és a ser una miqueta diferents al PSOE, i no pactar amb ells i (el que és pitjor) baixar-se els pantalons al partit gran quan pacten amb ell, perquè van perdent votants cada dia... diriem que hi ha massa 'pasteleo' i poca autenticitat... massa 'rosat' i poc de 'roig'. Amb un panorama així, encara ens hauriem de congratular que la dreta no arrase... serà per la corrupció i el que li comença a caure al damunt?? serà, serà...

Però vaja, ja et dic que és un altre tema, este fil és per denunciar què davant un fet com la mort d'un personatge com Rubianes, s'alegren (alguns, no tots) com si la mort no fóra una cosa prou greu; i ens mostra quina actitud 'destroyer' és capaç de mostrar una gentola com eixa.

Última edició per Phelestres (02-03-2009 14:31:18)

Desconnectat

 

#5 02-03-2009 14:38:18

Webmestre
Administrador

Re: fillsdeputafreakdom ofenent Pepe Rubianes, era d'esperar

Phelestres, clar que tenim aquesta campanya, però estem liats amb altres coses i no podem dedicar-li tot el temps que requereix. Enguany la campanya prioritària era evitar que els del GAV tornen a Expojove, i en això estem. Anem a estar tot l'any donant-li canya a això. Però també es pot reactivar l'altra.

Respecte a lo de riure's d'una mort, no patisques, a tot porc li arriba el seu sant Martí.

Desconnectat

 

#6 12-03-2009 21:15:53

PALAMOS
Membre

Re: fillsdeputafreakdom ofenent Pepe Rubianes, era d'esperar

Bé, phelestres malgrat tot, la mort és de vegades necessària ben pensat. A nosaltres ens dol que una persona tan crítica amb l'espanya rància com pepe Rubianes hagi mort, sens dubte, però és d'esperar que als blavers qualsevol desgràcia que ens passi a nosaltres se'n alegraràn...de la mateixa manera que jo i molts de nosaltres ens alegrarem si mor el subvencionador blavero Lladró o Francesc Camps queda paralític en accident.
La condició humana (almenys la meva) permet raonar, cooperar, estimar, però a la vegada odiar i desitjar la mort. És així, i més amb els centenars de persones malintencionades que hi ha en el món feixista valencià.
Pepe rubianes si llegeixes aixó desde el cel, fot-li un clatellot a Franco quan el vegis allà dalt! Que segur que pensa "No se os puede dejar solos"

Última edició per PALAMOS (12-03-2009 21:21:11)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.