#101 03-03-2009 18:26:18

Tanit
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

Xé, quina manera de vore-ho tot blanc o negre...

Si el País està despersonalitzat, per molt que t'empenys en tal o qual bandera no aplegaràs enlloc, perquè com ja he dit abans, ni tenim el poder per canviar-ho ni tenim la repercussió mediàtica com per a que se-n's escolte. això és així i ho acceptem o sempre estarem aïllats als nostres "ghettos simbòlics". una vegada t'has arrimat a la gent i la societat se n'adona que eres una alternativa seriosa al PPSOE, que fas coses bones i que recuperes o intentes recuperar el camp, l'ecudacií, la sanitat, aleshores ja eres més creïble i la gent t'escolta. eixe és el moment de fer vore la gent la manipulació que ha patit. intentar fer-ho al revés demostra que ha estat inútil. et puc asegurar que si alguna vegada el Bloc assolira el poder, potser el tema simbòlic no seria el primer que es tocaria, perquè caldria recuperar abans l'economia, etc... però de segur que els actuals símbols oficials acabarien caiguent.

I respecte a l'article, té coses que té raó i d'altres que, encara que diga que escriu des d'una òptica no partidista, si que se li nota una mica el "plumero":

estic totalment d'acord amb el tema dels pactes. el problema del Bloc és que pareixia la mare de tots, perent el cul per pactar en uns o altres i per això la imatge del Bloc està molt difuminada per l'electorat. A partir d'ara això canvia; el partit fort som nosaltres. si algú vol anar amb nossaltres que ens busque, i si s'hi vol integrar que sàpiga que la marca electoral serà Bloc, no Bloc-VERDS-IV-PC-FCB-VCF...

i on se li veu el "plumero" és al tema de les europees: per supost que ens anem a pegar un bac, això ja ho sé jo, no sé jo de cap partit que en 2 mesos siga capaç d'aplicar tota una nova estratègia política... i a més, a nivel personal les europees avuí per avuí m'importen ben poc. primer necessite agranar ma casa des de dins, demà ja li netejaré la frontera...

i l'altre problema, com diu Palamós, es que de moment a València encara "som la mona" però per tot el "roïn": catalanistes per a uns, blavers per a d'altres, etc... però bé, sabeu que? jo m'ho crec i el moviment es demostra caminant. la meua bandera porta una estel i ningú em va dir que me la guardara. vullguen o no vullguen, tant els uns com els altres, si encara no em desaparegut com a poble ha seguit en gran mesura gràcies a Fuster. i jo, igual com tots, anem a ficar tot el que calga per a que el Bloc siga el referent del nacionalisme valencià progresiste. i no s'equivoquem, sempre estarem més prop que lluny de Catalunya...

Desconnectat

 

#102 10-03-2009 01:07:23

Tio_Cuc
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

No enteneu res estimats valencianets, el que és cabdal és saber qui som on som i a on anem. Si el que voleu és el vot de les masses de població de la ciutat de València perquè no canvieu directament de partit, al ppE o pspv-psoE.

Hi ha un món més enllà de la ciutat de valència i la seua "paella en garrofó"!!!

Desconnectat

 

#103 10-03-2009 08:18:57

PALAMOS
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

que votin pp o psoe?---------------------------
estas boig
sei pazzo
you're crazy
tas pirao


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#104 10-03-2009 15:44:54

Tio_Cuc
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

Que votin pp o psoe no, que canviïn de partit, que militin en un altre partit. Si el que volen és asseure's a la poltrona que apostin a cavall guanyador.

De fet és el mateix que diria als militants d'ERC, no entenc com poden pair donar suport a un partit que s'associa a Euskadi amb el PP i la Rosa Díez per desbancar el PNB de la Lehendekaritza.

Desconnectat

 

#105 10-03-2009 16:48:20

PALAMOS
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

Perdó per l'error.
De totes formes aqui l'únic delicte son el 39% d'abstenció que hi ha a les eleccions. Gent no pas de dretes, ans el contrari, que per mandra, per meninfotisme, o perque "tots son uns lladres" no voten!
Els fatxes van ben juntets i no en falla ni un el dia de votar; fins i tot l'àvia entubada amb alzheimer amb carnet de falange. Així ens va.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#106 10-03-2009 20:17:52

almogaver
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

És clar què si, tens tota la raó, Palamòs, perà això mateix què esta àssant a hores d'ara amb l'electorat d'esquerres o progressiste, és el què abans passava amb la dreta, però ves per on!,

Desconnectat

 

#107 10-03-2009 20:22:29

almogaver
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

És clar què si, tens tota la raó, Palamòs, perà això mateix què esta àssant a hores d'ara amb l'electorat d'esquerres o progressiste, és el què abans passava amb la dreta, però ves per on!, què això s'ha tornat en contra nostra, és més fàcil quedar-se a casa o anar-s'en de paella al camp, què anar-hi a votar com cal, doncs aquestes persones que no fan el què toca, quan toca, quin dret tenen a parlar en acabant?, i després diuen què estem perdent drets?, doncs clar què si, amb el seu ajut. En la meva modesta opinió, haig de dir què, cadascú fa País a la seva manera, però quedant-se quiets, es ben clar què no.

Desconnectat

 

#108 12-03-2009 12:22:32

Xilxeiro
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

Definitivament, UPV96, cada vegada que obres la boca puja el pa. Parles per parlar ofenent sense tindre ni idea del que dius i només amb ganes de fotre i marejar la perdiu.

D'on treus que el BLOC s'ha fet blaver o neoblaver? Quan ha renunciat a la senyera quatribarrada o a la moixeranga o a la unitat de la llengua o al nom País Valencià?

Fes-me cinc cèntims, sabut. Perquè jo, havent segut delegat al congrés del BLOC, no m'he enterat.

Per cert, ja s'ha dit, però és molt trist que de tota la ponència política i estratègica, així com l'organitzativa i d'estatuts que es van debatre i aprovar al congrés només tregues això en clar, que a sobre és fals.

Última edició per Xilxeiro (12-03-2009 12:28:44)

Desconnectat

 

#109 12-03-2009 14:19:07

UPV96
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

Xilxeiro, mante, rebaixa el teu to perquè fa bastant temps que he abandonat aquest post. A que venen ara aquests retrets. El que passa és què les vertitats ofenen i entenc que et senques ofés. Et recomane que tornes a valencianisme.com, que allí estan els de la teua corda i més a la dreta, els neoblavers que no ets capaç de veure i que al Bloc cada vegada hi han més.

Deixa que la gent "normal" seguim debatent des de la discrepància si cal  i no des del hooliganisme fanàtic com el teu i el del fòrum abans esmentat. I no t'apropies de frases meues que use per ací mateix, "marejar la perdiu", que això és el que fa el Bloc amb els temes de banderes, himnes, noms i terminologies. Efectivament no renúncien a res, simplement, maregen, maregen i maregen... com tu i valencianisme.com. I sàpigues que per ací no teniu res a fer.

Última edició per UPV96 (12-03-2009 14:50:41)

Desconnectat

 

#110 12-03-2009 15:17:16

Xilxeiro
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

Visca la tolerància!

Tu no eres qui per dir-li a un forer d'Antiblavers tan antic o més que tú el que ha de fer, i menys insultar-lo, a vore qui és "normal" i qui no. Demane empar als administradors del fòrum.

I participe ens els fòrums que em dona la gana i quan em dona la gana, gràcies.

Desconnectat

 

#111 12-03-2009 15:19:42

Xilxeiro
Membre

Re: Nou gir del Bloc cap al blaverisme

Norma 4 de les regles del Fòrum:

No es permeten atacs personals. Aquest no és el lloc per a ajustar comptes a ningú. Fes-ho això en altre lloc, però no ací.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.