#1 02-02-2009 19:48:25

PALAMOS
Membre

Cal

"-EEUU, invento que en Irak habian armas de destrucción masiva (hoy sabemos que era falso), para entrar a saco en el pais.

-Tras el 11-M, el PSOE acuso a los islamistas para debilitar al PP, y (fuera o no cierto) ganar las elecciones. Hoy siguen gobernando, y el PP les acusa (sea o no cierto) de todos los males del pais.

-En otoño de 2008, para desacreditar a los valencianistas, los pancatalanistas lanzaron un ladrillo en Gandia a una política pancatalanista y culparon a los valencianistas. Siguen utilizando el hecho propagandisticamente.

Se podrían enumerar multitud de ejemplos asi a lo largo de la historia de la humanidad..."

Tan ample s'ha quedat un palleter ( de fer-se palles ) a la pàgina dels Garrulos Anti Valencians després d'escriure aquesta reial burrada!
Que còmode y fàcil es despotricar i falsejar informació per internet. ? Ès el recurs habitual de qui ha estat maltractat de petit a classe pels companys i guarda ressentiment cap a qualsevol cosa. Tan sols es tracta de triarne una.
"Joquim" ,subnormal, si x casual llegeixes aixó et desitjo el mateix trau al cap o més gran per haberte  passat de la ratlla. Ja t'enxamparàn sol algún dia o moltes infelicitats tindràs per ser tan recargoladament fastigós.

Quina vergonya, troç de meuca!!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#2 02-02-2009 19:51:55

PALAMOS
Membre

Re: Cal

Intifada Valenciana, Ja!!!!!!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#3 02-02-2009 22:28:13

DK-PV
Membre

Re: Cal

Pero encara ni hi ha gent que es creu que no van ser els islamistes els del 11 M.
Pero si van agafar la furgoneta, quedaba una bossa de ma amb un movil que havien compreat, van agafar qui els va vendre els exprosius i fins i tot uns quans van fer volar un pis a Leganes amb ells dins perque no els agafaren la policia. No se que volen un retol lluminos per adonar-se de la veritat.
Aquestos fatxes necesiten pendre les gotetes d´haloperidol avans de dormir.

Desconnectat

 

#4 02-02-2009 23:41:14

Re: Cal

Però com anem a llançar una pedra contra una regidora que suposadament ens representa?? Es com si, en una manifestació blavera, els blaveros llançaren una pedra contra Sentandreu, ningú s'ho creuria.. U_u es que estan tronats, son tan summament subnormals que es creuen que la gent es idiota (com les ueles que tenen adoctrinades), de veritat, fan llàstima, son tan marginals que s'inventen la seua pròpia realitat.

Neguen coses obvies, com que porten banderes franquistes, com que en Gandia no van amb els Puteros2000, com que a Gandia no fan pintades de Som ValencianSS, com que a Gandia no trauen banderes falangistes al camp, com que els Yomus no son obertament feixistes, que no agredixen a manifestants pacífics, que no fan pintades...

Jo crec que quan entren a militar en les seues (poques) organitzacions, el cap d'eixes organitzacions els diu: "el truco es decir a todo que tu no has sido, que han sido los catalanistas: Tu has hecho esa pintada, a favor de España? no, han sido ellos. Tu has tirado esa piedra? no, han sido ellos. Tu has hecho esa pintada con las siglas del GAV? no, han sido ellos. Tu has quemado la sede del Bloc? no, han sido ellos. Tu has puesto una bomba en la sede de ERPV? no, han sido ellos. Tu has quemado la sede de ERPV? no han sido ellos"

En fi, ni ells s'ho creuen, deixeu-los en el seu mon de yupi.

Última edició per Gandia1707-2007 (02-02-2009 23:42:48)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 03-02-2009 14:21:04

almogaver
Membre

Re: Cal

Sota 4m de terra els hi deixava jo. Jo els posava en un vaixell i a meitat de l'atlàntic, l'afonava i només es salvaria aquell què arribés a terra nedant. I potser encara i així el posaria el peu al coll, perquè no demanés socors.

Desconnectat

 

#6 03-02-2009 15:18:02

PALAMOS
Membre

Re: Cal

Si..i mil coses més, però conservem les energies per obrir bé la mà quan es presenti l'ocasió.
Potser el post era innecessàri, ja se sap com son els porquets, però es que enfotre-se'n d'aquesta manera son ganes de crear violència.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#7 03-02-2009 17:11:51

grau_gandia
Membre

Re: Cal

A mí em fan una gràcia... perquè abans els diem "feixistes", "nazis", etc. i ells responien amb "catalanistas", "warros", "paiasos catalans", "corremierda"...etc. però esque des de fa un temps ens diuen  nazis i feixistes... com si nosaltres forem idiotes o algo. I el més fort es que després els veus amb els puteros2000 i t'entra una ràbia de veure que davant de tot el món es mostren tal i com són, i després a dir-nos a nosaltres de tot. No els queden recursos o que?

Per cert que visitant eixe fòrum i descifrant paraules i jeroglífics he llegit autèntiques barbaritats que mereixen estar en algún llibre especial que es diga "burrades blavero-feixistes" o algo així wink

Última edició per grau_gandia (03-02-2009 17:14:12)


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#8 04-02-2009 09:27:22

LarsenAlacant
Membre

Re: Cal

Vaja aprenents de Goebbels


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.