#1 04-05-2008 21:21:24

AguaitantPV
Membre

Gandia TV deixa d'emetre la senyal d'INFO TV

Segons informa el web Info Safor, fa setmanes que la televisió pública de Gandia va decidir no emetre a través de la seua senyal la programació d'INFO TV, que ha estat sustituïda per EuroNews. L'Ajuntament de Gandia és un dels principals accionistes de l'empresa privada propietària d'INFO TV. De fet, en la passada legislatura el plenari municipal va decidir comprar un gran paquet d'accions per valor de 180.000 euros.


Un acord que van signar les dos televisions amb l'objectiu de compartir programes i al qual es va oposar radicalment l'aleshores portaveu del PP i actual regidor del govern municipal, Fernando Mut. En este sentit, Gandia TV aprofitava el temps en que no s'emetia programació pròpia per tal de completar-la amb la de la televisió privada.

Cal recordar que InfoTV és l'única televisió privada que elabora els seus programes íntegrament en valencià, un dels motius que van portar l'anterior directiva a subscriure l'acord. No obstant això, des de fa temps, els actuals gestors de la televisió pública han decidit canviar esta política. A la decisió de programar en castellà, rectificada després d'una moció aprovada al plenari, s'afegix ara la supresió dels programes propis d'InfoTV. Una decisió que no ha estat consultada amb el consell d'administració de la televisió i de la qual no s'han donat explicacions. EuroNews torna a ser actualment l'emissora triada per omplir les hores en les quals GTV no emet.

La decisió de la direcció de GTV fa que InfoTV haja quasi desaparegut de les llars valencianes, amb la possibilitat de ser sintonitzada sols a alguns llocs de l'Horta. L'Ajuntament d'Ontinyent, governat pel PP, va decidir fa mesos suspendre les emissions a la seua televisió local tot i adhuint "la seua forta politització".

Extret de L'Avanç

Desconnectat

 

#2 04-05-2008 22:09:05

LarsenAlacant
Membre

Re: Gandia TV deixa d'emetre la senyal d'INFO TV

Vergonyós...


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#3 04-05-2008 23:22:43

golet
Membre

Re: Gandia TV deixa d'emetre la senyal d'INFO TV

Me caguen la puta... no sé a quin sant al senyor Orengo se li ha passat pel cup ajuntar-se amb aquesta gentola pepera, quina agonia.

Sempre ens quedarà youtube...

Desconnectat

 

#4 05-05-2008 12:10:19

Re: Gandia TV deixa d'emetre la senyal d'INFO TV

Es una vergonya que l'ajuntament de Gandia estiga aixina... i a vorem lo que faran en el senyor Mut com a regidor


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.