#1 23-03-2008 18:50:00

martinicat
Membre

Blavers?

Hola..

Porte un temps passant-me per aqsta bona web i volia dir qe mai he vist cap blaver al meu poble ni enlloc..... !!
Els que sí he he vist és molt espanyolista PPero.

Supose que axoo reflectix bastant q estan ben acabatsss ...

Qantes enciclopèdies diuen qe el català i el valencià són dos noms de la mateixa cosa?
i del q diuen els blavers??? cap

saluts **


ah el meu nick martinicat ve de que el meu avi matern era de la illa caribenya de Martinica (Matinik)  smile
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/52/Flag_of_Martinique.svg/150px-Flag_of_Martinique.svg.png
http://ca.wikipedia.org/wiki/Martinica <<<

Última edició per martinicat (23-03-2008 19:02:46)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
D'un temps que ja és un poc nostre, d'un país que ja anem fent

Desconnectat

 

#2 23-03-2008 21:31:42

amunt
Membre

Re: Blavers?

Benvinguda, realment el blaverisme és un espanyolisme ranci antivalencià exacerbat i que es camufla amb la senyera coronada de la ciutat de València, en tots els col.legis del país valencià s'ensenya clarament que aci parlem català occidental, i es diu també valencià per tradició. Tranquila que els peperos son prou intel.ligents i saben que aci parlem català, igual com en les Illes Balears on els peperos defensen obertament l'unitat de la nostra llengua, al país valencià, haurem d'esperar una mica per això, pero acadèmicament és una realitat i qualsevol persona que isca de sa casa i es comunique amb mallorquins i catalans del nord es dona compte de la realitat de la nostra llengua.
El que està clarissim es que dividir una llengua es destruirla i assassinarla, aquest és l'objectiu dels feixistes blaveros. Espere que estigues a gust i pugues gaudir d'aquesta esplendida pàgina web.
Un abraç!

Desconnectat

 

#3 23-03-2008 21:37:03

Re: Blavers?

Benvinguda! Els blavers son forces de xoc dels feixistes espanyols (si no son el mateix), camuflats de valencians impedeixen la normalització lingüística amb l'excusa que es català, i clar, com la seua llengua no existeix, han de posar l'altra cooficial, el castellà.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 23-03-2008 22:12:42

Webmestre1
Equip

Re: Blavers?

Benvinguda amiga (o amic).

Tens raó, estan molt acabats, però si ets de poble potser et calga sojornar algun temps a la ciutat de València i voltants. Ací el blaverisme, tot i que molt més fluix que fa anys, encara es viu. Cal acabar amb ell, doncs.

I en qualsevol cas, no cal refiar-se mai.

Salutacions!


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#5 25-03-2008 09:58:35

Curial
Membre

Re: Blavers?

El blaverisme, com han dit els companys, s'utilitza com a eina de l'espanyolisme.

Si te n'adones, sempre que s'apropen eleccions, el PP reviscola un poquet el tema (sempre ho fa un "subalterno", mai el cap de llista, per a no paréixer que estan massa centrats en eixe tema, lo qual donaria una mala imatge), i parla de que "ens volen fer catalans" i tonteries així.

Per exemple, este any, en el miting de Rajoy a la plaça de bous de València, va parlar Alfonso Rus i va dir que "Zapatero nos niega el AVE, el agua y pacta con los que quieren los Països Catalans, pero no vamos a permitir que Carod-Rovira nos haga catalanes" (extret de http://fallesambestanqueres.blogspot.co … aents.html ).


En les autonòmiques de l'any passat també vaig vore que feren una menció, però no em recorde qui la va fer. Sempre ho fan per a mantindre el vot blavers que el PP va furtar a Unió Valenciana en el seu partit, i que no fugisca cap a altres grupuscles blavers (en les autonòmiques encara tenien més por, perquè Coalición Valenciana es va deixar una pasta i tenien por de que traguera resultats).


Jo ho veig contradictori: per un costat m'alegre de que el blaverisme polític estiga acavat (Coalició Valenciana va demanant almoina als seus militants), però per altre costat sé que és perquè part dels seus votants vota al PP. No sé si per a fer fora al PP algun grupuscle blaver hauria de treure resultats, fins i tot. Crec que lo millor és anar fent pedagogia entre la gent del carrer (sobre la unitat de la llengua, que és un fet científic, no fa falta ficar-se a convencer-los sobre la necessitat dels Països Catalans), per a que siguen menys receptius a les mentires que gasta el PP per a atraure els seus vots.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#6 25-03-2008 19:37:49

Esquerrà
Expulsat

Re: Blavers?

El blaverisme tal i com s'expresa en aquesta web no existeix perquè només és defensat per grups residuals sense cap tipus de representació: ONV, Identidad Reino de Valencia, Unión valenciana, Coalición valenciana, etc... La majoria dels valencians desconeixen l'existència del blaverisme i els fem propaganda quan parlem d'ells. El vertader blaverisme és el practicat pel PP i el PSOE i no els dels grups minoritaris al voltant d'El Palleter o valenciafreedom. Ha sorgit un nou blaverisme (amb bones intencions, però errat des del meu punt de vista) al voltant del Bloc, el qual renuncia a la denominació de català per la nostra llengua i accepta i defensa les senyes d'identitat de la caverna i del PP i del PSOE, o siga: la Senyera "coronà", i la denominació de "llengua valenciana", denominació que és utilitzada pel PP (i pel PSOE quan governa) per reivindicar que el poble valencià té una llengua diferenciada de totes les altres llengües de l'Estat. Aquest és el vertader blaverisme perillòs: el del PP, el del PSOE, i el blaverisme "innocent" practicat pel Bloc i últimament fins i tot per ERPV.

Desconnectat

 

#7 25-03-2008 20:20:01

Re: Blavers?

Però que li passa a la senyera coronada? És de veres que hauriem d'haver segut els valencians els qui triarem la nostra senyera però el que no podem permetre els valencians de veritat, és el despreci cap a una senyera que ha segut nostra des de temps inmemorials, per a distinguir les quatre regions de la corona catalano-aragonesa. Jo pernonalment també preferisc la senyera pre-autonòmica, però la senyera coronada representa el poble valencià tant o més que la quatribarrada, i és un tant nostra com l'estelada. Cal reiterar que perqué els sectors espanyolistes i regionalistes del PV la utilitzen, no li hem de fer fàstic, tot el contrari, hem de recuperar un emblema que ens ha segut robat i deixar als fatxes i regionalistes amb la bandera 'apañola' amb l'agilutxo exclusivament.

Vaja rotllo!! xD
Salutacions


PAÍS VALENCIÀ EL NOM ESTÀ BEN CLAR!! Atzukak!!

Desconnectat

 

#8 25-03-2008 20:21:10

Re: Blavers?

Per tot lo demés, estic d'acord amb tu.
Enacantat de saludar-te esquerrà, a vore si aconseguim fer fora a Carod!! xD


PAÍS VALENCIÀ EL NOM ESTÀ BEN CLAR!! Atzukak!!

Desconnectat

 

#9 25-03-2008 21:59:19

Esquerrà
Expulsat

Re: Blavers?

La Senyera Coronada no representa el País valencià perquè històricament mai va representar el poble valencià. És només una bandera local i la seua antiguitat no està demostrada. Sobre allò de Carod, no n'estic d'acord. Carod no ha perdut les eleccions, les ha perdut Puigcercòs. Carod és qui més vots ha arreplegat per ERC les dues vegades que s'ha presentat a la Generalitat de Catalunya. Puigcercòs és el pallès i la botifarra de la política catalana.

Desconnectat

 

#10 25-03-2008 22:37:52

Re: Blavers?

És local de la ciutat de València però extesa al regne fa uns quants segles. El que tinc entés es que servia per a distingir les diferents regions de la corona, i Pere el Cerimoniós (net de Jaume I, crec) la va adjudicar al regne de València. Jo crec que és tant nostra com la quatribarrada que vingue posteriorment de Catalunya, i explica els nostres origens. Estic segur que ens representa molt be la coronada, encara que preferisc la estelada dels països catalans.

Pel que fa a Carod pense que ha fracassat estrepitosament en la seua política centrada a Catalunya i ignorant la resta dels PPCC, ha tractat de fer un estat centralitzat a Catalunya sense importar-li la opinió de molts valencians ni mallorquins, ha dialogat amb ETA (principal argument que gasten els ultradretans valencians i espanyolistes per a anomenar al nostre partit com a conjunt de terroristes) i entre ell i Puigcercós han rebut el que es tenien merescut. Esquerra necessita gent jove i amb iniciativa i ha de començar a renovar plantilla. És la meua opinió. Salutacions amic!


PAÍS VALENCIÀ EL NOM ESTÀ BEN CLAR!! Atzukak!!

Desconnectat

 

#11 25-03-2008 22:39:07

Re: Blavers?

Collons estic escribint de cada tostó!! xD


PAÍS VALENCIÀ EL NOM ESTÀ BEN CLAR!! Atzukak!!

Desconnectat

 

#12 25-03-2008 22:40:49

Re: Blavers?

Abans he dit: Jo crec que és tant nostra com la quatribarrada que vingue posteriorment de Catalunya
és: anteriorment xD


PAÍS VALENCIÀ EL NOM ESTÀ BEN CLAR!! Atzukak!!

Desconnectat

 

#13 25-03-2008 23:09:55

AguaitantPV
Membre

Re: Blavers?

Castello roig, pots editar els missatges que no passa res eh xD wink

Desconnectat

 

#14 26-03-2008 00:19:29

LarsenAlacant
Membre

Re: Blavers?

Es més, el distintiu se'l va donar Pere el Cerimoniós per a diferenciar-la d'altres pels merits del Regne de València en la lluita contra Castella, resistint 2 vegades els seus atacs. Per això també podem vore com a l'escut de València te dues L, una per cada atac resistit. Així quedà "València, doblement Lleial"


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#15 26-03-2008 19:38:47

La Tuna Punk
Membre

Re: Blavers?

benvinguda o benvingut! wink


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#16 05-04-2008 01:49:15

martinicat
Membre

Re: Blavers?

benvinguda!  benvingut??

merci per cada un dls comentaris !


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
D'un temps que ja és un poc nostre, d'un país que ja anem fent

Desconnectat

 

#17 05-04-2008 21:40:10

Re: Blavers?

Per cert benvinguda martinicat!!! Jo pensava que ''Martini'' venia d'un altre lloc xD


PAÍS VALENCIÀ EL NOM ESTÀ BEN CLAR!! Atzukak!!

Desconnectat

 

#18 06-04-2008 14:42:48

AguaitantPV
Membre

Re: Blavers?

Això, benvinguda martinicat!

Com conegueres la web?

Desconnectat

 

#19 06-04-2008 22:16:19

La Tuna Punk
Membre

Re: Blavers?

benvinguda o benvingut perque no sabiem si eras una xica o un xic...
ara ja esta clar. wink


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#20 07-04-2008 02:07:37

xoco
Equip

Re: Blavers?

no començem en discusións de banderes, la cosa esta clara per a qui vullga examinar, i pense lo que pense ca ú, la lluita antiblavera va mes enllà de la bandera, la bandera sols es lo que els dona el nom, tots sabem qui son, i si no s'els atura, el feixisme, la ignorancia i la espanyolització abansa.


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.