#1 07-09-2006 22:51:08

delsPPCC
Membre

Lluis Llac a Banyeres de Mariola.

L'actuació a Banyeres de Mariola del cantautor català Lluis Llach constituïx l'atracció principal de la programació cultural de tardor preparada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, junt a novetats destacables que no tenen res a desdenyar.

En la presentació de la programació, tant el regidor de Cultura, Francesc García, com la tècnica encarregada del departament, Guillermina Barceló, van glossar que en la programació de tardor s'ha procurat que existisca varietat d'espectacles en totes les àrees artístiques per a complaure als diferents grups d'edat, tal com s’ha fet en temporades anteriors.Image

L'actuació del cantant de Verges el pròxim dia 30 de setembre amb el seu concert “i” obrirà oficialment el teló de la temporada, esperant la bona acollida del públic, no sols de Banyeres, sinó també de poblacions pròximes donada la categoria musical i personal de Lluis LLach. Anteriorment, este mateix dissabte el grup Ressons actuarà al teatre Principal oferint un concert de dolçaina a benefici dels damnificats saharauís i el 22 de setembre Albert Alcaraz dissertarà sobre la Tradició i modernitat de la festa de moros i cristians.

En l'apartat teatral, el 20 d'octubre es comptarà amb els Jashgawronsky brothers amb la seua obra Broom, brush, crash, l'actuació dels quals constituïx una verdadera revolució en l'escenari. Els valencians d'Albena teatre, coneguts pel seu programa Autoindefinits en Canal 9, actuaran el diumenge 12 de novembre amb l'obra 13 i els amants del gènere xic podran assistir el pròxim 8 d'octubre a l'espectacle presentat pel grup líric Maestro José Guerrero titulat Teatro Apolo, Festival de la Zarzuela. Els xiquets tindran el seu espectacle a càrrec de la companyia Engrata teatre amb l'obra Les aventures de Jaume I.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.