#21 26-09-2007 17:07:54

Curial
Membre

Re: Nacionalista des de quan i per què?

Xe Dridrak, em sembla fenomenal això que dius. Tant de bó tinguerem més gent com tu que ve de fora del País Valencià i estima tant aquesta terra (la teua també) com tú.
Eres un exemple a seguir.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#22 26-09-2007 17:19:44

drygan
Membre

Re: Nacionalista des de quan i per què?

Jo sempre he sigut de esquerres i com estimava la meua terra i vaig vore la merda que feien els blavers em vaig fer nacionalista
FI


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

#23 26-09-2007 18:26:05

Combatiu
Membre

Re: Nacionalista des de quan i per què?

Jo no se si definir-me nacionalista...suponc q si però be...a la meua familia sempre han sigut d'esquerres, i sempre he tingut en mon pare una gran font d'informacio en la q basarme a tot açò tambe la ifluencia dels grups musicals tipus Obrint Pas m'ha ajudat molt. el meu poble es un poble molt xicotet i en dies de eleccions municipals el ambient s'enrareix moltisim, cosa q m'agrada i em fa sentir tan rebel com ho soc...guanya el PP pero be estic content de ser com soc i haver triat aquest dur i llarg, pero agradable cami

ENDAVANT!!


ADEU PP--Rita & Camps fora JA!!

Desconnectat

 

#24 27-09-2007 10:53:57

Re: Nacionalista des de quan i per què?

Mallorca escrigué:

Jo vaig començar gonella(Blaver balear) pero encara aixi tenia cert sentiment anti-espanyolista,al llarg de polemiques i de veure com tropitjaven els catalans me vaig anar fent catalanista

Jo igual que Mallorca, es més, a voltes m'embolicava amb si el català venia del valencià o si eren totalment diferents. Em considerava nacionalista blaver (ara ho trobe extrany). Però quan me'n vaig adonar de que la TV3 l'entenia perfectament, i que només canviaven les formes verbals en 1a persona i unes quantes paraules, me'n vaig adonar del que realment era el blaverisme.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#25 27-09-2007 12:55:39

alacantí
Administrador

Re: Nacionalista des de quan i per què?

Malgrat que des de posicions d’esquerra sempre havia defensat el valencianisme i el catalanisme, mai m’havia sentit nacionalista, simplement ho trobava una forma més d’actuació esquerrana. Però va ser a la mort del mestre Fuster, quan llegí la seua obra cabdal “Nosaltres els valencians”, aquell assaig m’entra per les venes com si fos una droga, m’aplega al cervell i m’obrí els ulls. D’ençà que cada vegada ho tinc més clar i en fot demanar permís per ser valencià. Gràcies de nou Fuster.

Desconnectat

 

#26 29-09-2007 03:37:49

Re: Nacionalista des de quan i per què?

Dridak ets collonut!
Ja als 11 anys vaig topar de estrangis en una de les meues operacions de buscar en els caixons dels demés, unes revistes del "Lluita" del PSAN, i exemplars d'El Temps propietat de ma tia llavors militant de Maulets.  Allí veia el mapa dels Països Catalans. Simplement m'agradava tota aquella estètica (l'estelada, el mapa,etc.). Poc després ho vaig oblidar i p als 14 tacos hem va atraure el projecte espanyol federalista d'IU-EU sentint certa simpatia pel nacionalisme valencià però sense cap pretensió de trencar amb Espanya, ni de lluny. Va ser arribar a València per a estudiar a la Universitat (setembre 2002), viure allí de dilluns a divendres, i vore com a la capital dels valencians el valencià està moribund i mal vist, per a que les venes se m'umflaren. Estava fent història i em vaig adonar que els valencians erem producte repoblacional i lingüístic català bàsicament, que sempre haviem estat al mateix bàndol que catalans i balears, i que els atacs sempre venien des de Castella (Guerra dels Dos Peres, Guerra de Successió, Guerra Civil,etc.). Em vaig llançar ferotgement ha llegir llibres de temàtica nacional (Nosaltres els valencians, Sobre la nació dels valencians, De Impura Natione, El valencianisme polític, Alacant contra València, etc.) i ho vaig acabar de vore clar: jo no era espanyol.
La meua família sempre ha estat espanyolista marcada uns fidels a mort al PSOE (branca materna) i altres al PP (branca paterna). Ma mare sociata i mon pare apolític. Però als últims anys els he conscienciat un poc i ma mare ha arribat a votar al Compromís!

Última edició per Sant Vicent Ferrer (29-09-2007 03:41:57)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.