#41 23-05-2007 23:07:58

Webmestre1
Equip

Re: València C.f i Blaverisme

Cert, amic Gattaca, però si els brots de nacionalisme que puga haver hagut al València C.F. s'aixafen sense descans, així no podrà haver mai un sector de l'afició nacionalista.

I torne al tema de la bandera, encara que en altres fòrums em diguen que sóc tan obsessiu amb aixó. Quan en un camp com mestalla, si treus una senyera quatribarrada t'amenacen o t'agredeixen directament, alguna cosa no rutlla.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#42 24-05-2007 01:32:36

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Jo pense que la reacció que puga haver per part de l'afició del València amb la quatribarrada no té perque ser una questió política. Jo ho veig de la següent manera, i que conste que jo no soc ni blavero ni nacionalista;

Penseu que els valencians tenim una bandera reconeguda a l'estatut, que és la de la franja blava, i Catalunya té la seua propia bandera, que és la quatribarrada. Evidentment, com a tots els llocs hi haurà gent que siga blavera i que s'irritarà per raons polítiques amb la persona que traga la bandera. La gran majoria de l'afició de Mestalla potser també s'irrite, però pel simple fet que un dels grans rivals del València és el Barça, i la quatribarrada s'associa inmediatament a aquest equip. Potser hauriem de fer la seguent prova a vore com reacciona l'afició, a vore si algú s'anima a fer-ho; poseu-se en mig la grada i mostreu una bandera de la Comunidad de Madrid, a vore com reacciona la gent. Ja vos adelante jo que no li aplaudiràn.

La diferència de comportament respecte al nacionalista amb la quatribarrada entre el blavero i el no blavero potser que el primer insulte i inclús agredisca al nacionalista, el segon, la inmensa majoria, simplement li xiularàn, el que passa es que moltes persones xiulante potser siga pitjor que una agresió, jeje. Açó últim crec q passaria si ensenyarem la bandera de la Comunidad.

Última edició per València C.F (24-05-2007 01:43:05)

Desconnectat

 

#43 24-05-2007 02:02:09

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Més coses relacionades amb el futbol i amb l'afició; jo he estat al camp de l'Espanyol veient el València, en mig dels aficionats d'aquest equip. L'únic pecat que vam cometre va ser celebrar discretament els gols que va marcar el nostre equip, sense portar banderes, ni bufandes ni cap vestimenta del  València. Bé, teniem una grupet de gent molt a prop que quan ens van identificar no van parar d'insultar als valencians, amb frases prou desagradables, hi havia un que semblava que se li havia clavat el dimoni dintre. Que haguera passat si traguem la bandera de València? Que haguera passat si ens posem a animar el nostre equip? Jo crec q no eixim vius.

Mireu, el futbol és un esport popular, on va tota classe de gent, una minoria d'esta gent es sent protegit perque està rodejat d'aficionats del seu equip. Esta gent, que assoles serien uns merdes, quan està envoltat per la massa es creix, i es creu en el dret de dir el que li done la gana a l'aficionat de l'altre equip. la gent utilitza el futbol de vegades com una vàlvula d'escape per dels seus problemes quotidians, i d'esta manera es desfoga al camp, dient el que li dona la gana.

Si vas al camp del València i un te ganes de desfogar-se et va a insultar si portes la quatribarrada, si portes una camisa del Madrid, si portes una bandera de Galicia....aquell que porte algun simbol que no siga la bandera de València o l'escut del València pot estar segur que alguna cosa li diràn. A Mestalla, a Montjuic i a qualsevol camp d'Espanya.

El tema dels yomus és diferent, es tracta de gent agresiva i molt manipulable, açó els fa molt perillosos, com a tots els ultres. Aquestos executaràn les ordres del seu líder, si aquest és anticatalanista, tots els yomus ho seràn.

Última edició per València C.F (24-05-2007 02:10:02)

Desconnectat

 

#44 24-05-2007 08:46:12

ixader
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Anem per parts:

- La bandera del País Valencià nosaltres considerem que és la quatribarrada (a la que se li afegeix l'escut de València) i no la blavera. Per tant, si xiulen una quatribarrada et trobaràs amb un públic majoritàriament almenys no nacionalista.

- No sé a quins aficionats de l'Espanyol et vas trobar ni quins insults et van dir, perquè a l'Espanyol hi ha molt espanyolista (en tots els sentits de la paraula), inclus les "Brigadas Blanquiazules" són un grup neonazi bastant perillós. Evidentment aquesta classe de gent no representen, ni molt menys a Catalunya.

- A lo millor amb una bandera de la comunitat de Madrid no hi hauria tan problema perquè aquesta no és cap "símbol nacional" com ho és una bandera catalana. Per això els xiulits, si n'hi hagueren, serien mínims.

Desconnectat

 

#45 24-05-2007 23:24:22

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

- Jo respecte molt el que considereu la quatribarrada la vostra bandera, però hi ha gent que no ho considera així, i no per aixó ha de ser blavero. La bandera amb franja blava està reconeguda per l'estatut. Si xiulen una quatribarrada, com tu dius podem estar davant d'un públic que no siga nacionalista, però potser tampoc siga blavero, com es denuncia a l'article. A més com vaig dir, potser la gent no xiule la quatribarrada per motius polítics, sinó esportius.


- La gent que es va insultar no pertanyia a cap ideologia política radical, o almenys no portaven cap símbol que els identificara. Els insults eren d'alló més variat;"vlencianos,sois todos unos moros de mierda, y nos llaman polacos los hijos de puta estos, vas a Paterna y huele a naranja podrida...." o siga, lo primer que els eixia del cap. El que vull dir es que dona igual la ideologia que tinguen o tingues tu, en que vegen que eres d l'equip contrari, ix el pesaet de turno, i si entrem en les seues provocacions ens hagueren palpat la cara.


- No se una bandera de la Comunidad de Madrid siga un bon exemple, pq el R.Madrid més que ixa bandera utilitza la bandera d'Espanya com a símbol, però  de segur que si traus una bandera madridista corres el risc d'acabar a urgències.

Última edició per València C.F (24-05-2007 23:25:23)

Desconnectat

 

#46 25-05-2007 00:02:57

-àlex-
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

IE, XOTO. Ja tenia jo ganes de parlar amb un xotillo. Jo soc del llevant; com açí tohom sap i encara que tornare a escriure més missatges en aquest tema, de moment vull dir breument.
- Jo tinc amics nacionalistes i del vcf, i no en tinc cap problema amb açó.
- Almenys al ciutat de valència(soc soci) la gent no comença a cridar: todos a una puta batasuna o puta barça puta catalunya. Es a dir que encara que ho canten 4 fatxes ul la gent de l´estadi no els corea, a diferència del mestalla ( i he anat unes quantes vegades ehhh!!!)
- Per les rodalies del Mestalla he vist gent que anava repartint paperets i pegatines de CV i la gent les agafava amb entusiasme. Per el ciutat de valència ni s´atrevixen ( i no hi som majoria nacionalista, es de veres)
- Jo vaig anar al Mestalla amb amics del llevant i encara que alguns diguen açó de sapo el k no bote, nosaltres també diem k puto xoto el k nobote. I tot aixó entra dins de la sana rivalitat.
- Pe´rò també hi vaig viatjar al Camp nou i la gent d´allí té una "certa simpatia" cap al LUD1909!!! encara k e salva ballesta.  I es de veres k alguns dels aficioants granotes cridaven a favor de salva ( però eren 4)
- Et felicite per ser nacionalista en un lloc de blaver. Si els aficionats valencianistes fereu una penya independentista sería menys antivalencianista. Encara que es difícil xk vos volen canviar l´estadi a un lloc de merda i vos dona =. Kina merda de afició.
- ahhh i el més important. Vos esperem als xotos per guanyar-vos 4-0 QUAN VINGAU. k ja falta poc i tinc ganes. 

AAAHH I ................. PUTA C9  PUTA C9... PUTAC9 lololololololo

JJAJAAJ Visca el llevant( club decà de valència 1909 encara que vos fota)  ¡¡¡ FORÇA LLEVANT||*||


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#47 25-05-2007 09:21:06

ixader
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

- No penso que es puga xiular una bandera per motius polítics, desgraciadament el futbol està molt polititzat, però no s'hauria de xiular el fet de portar una bandera, sinò les sortides dels jugadors (per la pressió psicològica), les entrades fortes o els errors de qualsevol lloc.

- La veritat és que eixa panda d'"aficionats" l'únic que fan és desprestigiar l'afició dels equips. I el fet de que t'insultaren en castellà diu molt d'ells.

Desconnectat

 

#48 26-05-2007 00:59:43

-àlex-
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Bó jo si que crec que recordar que era independentista però bé em dona =. Perdó si he ofés algú!!!
Espere que tots els borregos que van a Mestalla i començen a riure les gracietes dels Yomus i criden contra ZP, agua para todos (en castellà es clar), Som blavencians.... . després espere que sigan simples pperos que només criden però alhora de la veritat no voten a CV.

Una cançoneta: Brams- la pesta blava


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#49 26-05-2007 17:31:28

batiste_ceba
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

jo soc del valencia,i em diuen al institut "catalufo".Ser de valencia no te res a ver amb ser blaver,jo soc una cosa i no l'altra


aquesta societat m'ha fet parlar castellà,pero aixo te remei...VISCA LA TERRA LLIURE!!!-http://www.aplecvcf.com-Valencianisme del bo,sense blaverisme,sense merda...tot VCF,la web dels valencianistes que se senten valencians sense haver de sentir-se espanyolshttp://www.maulets.org/imatges/cap/unimnos.gif

Desconnectat

 

#50 26-05-2007 18:05:44

Curial
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Clar, no crec que ningú siga tan infantil com per a equiparar militància política amb afició futbolística. EL que es critica és que desde la direcció del València n´hi ha certa permisivitat amb els ultres feixisites i blavers. AIxò NO vol dir que l´afició siga així. Però és com lo del Real Madrid, que abans els deixaven puestos als UltraSSur per a guardar banderes i coses així, al propi Bernabeu. I la majoria de l´afició del Madrid supose que no volia saber res d´aquestos feixistes, però a la direcció li convenia tindre als gossets contents per a després ficar por a altres aficions, per a que cridaren ben alt al camp... etc
Pense que lo important és concienciar a l´afició del València de la presència d´aquestos feixistes i de lo rastrers que son. Així poc a poc la gent anirà donant-los l´esquena, sense haver d´avergonyir-se del seu equip ni renunciar a la seua afició futbolística.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#51 26-05-2007 19:20:48

batiste_ceba
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

clar que si,la directiva deuria de ser mes estricta amb els yomus.Quan vaig a mestalla,no m'agrada res veure a eixos payasos


aquesta societat m'ha fet parlar castellà,pero aixo te remei...VISCA LA TERRA LLIURE!!!-http://www.aplecvcf.com-Valencianisme del bo,sense blaverisme,sense merda...tot VCF,la web dels valencianistes que se senten valencians sense haver de sentir-se espanyolshttp://www.maulets.org/imatges/cap/unimnos.gif

Desconnectat

 

#52 26-05-2007 23:17:08

Re: València C.f i Blaverisme

Ola buenas es mi primera vez que entro en paginas no " blaveras " y vosotros direis que hace un blavero aki?? no?? Pues como dice mi nick soy un blavero medio arrepentido yo soy anti paisos catalans pero siempre dejando libertad de expresion y opinion. Yo he pertenecido al GAV ( dos semanas pro weno ) y he  apollado a Coalicio Valenciana ademas de ser miembro de valenciafreedom: ay inocente chiquillo!!! cuando me di cuenta que eran todos unos xenofobos y ultraderechistas. Yo apoyo el valencianismo como Coalicion valenciana pero lo que odio es el ultraderechismo y sinceramente me siento engañado por el GAV por VFreedom y por el hijo de puta y facha de Sentandreu. Espero que no me baeneeis por ser medio blavero ya k kreo que vosotros sois mas abiertos de mente

GRACIAS!!!!!   

VIXCA LO REGNE ( RESPETANT OPINIONS)

Desconnectat

 

#53 26-05-2007 23:25:55

batiste_ceba
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

benvingut al forum,yo soi castellano parlante,pero intente parlar valencia açi.Jo per la meua part no tinc cap rencor per que sigue mig blaver,respecte quasi totes les opinions,una vegada mes BENVINGUT AL FORUM.

VISCA EL PAIS VALENCIA!!!!


aquesta societat m'ha fet parlar castellà,pero aixo te remei...VISCA LA TERRA LLIURE!!!-http://www.aplecvcf.com-Valencianisme del bo,sense blaverisme,sense merda...tot VCF,la web dels valencianistes que se senten valencians sense haver de sentir-se espanyolshttp://www.maulets.org/imatges/cap/unimnos.gif

Desconnectat

 

#54 26-05-2007 23:55:59

sendoh
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Jo sóc del VALENCIA CF, i vos asegure que el que succedeix es que els Yomus sí que son un poquet fatxes, i ells són els que fan pancartes, xiulen, duguen banderes, i peguen pallisses.

No siguem ridiculs, a Mestalla entra molta gent.

Un dubte, com acabaria un tio que trau una bandera d'espanya amb l'àguila franquista al Camp Nou al costat dels boixos nois.

Es cosa d'ideologies.

Desconnectat

 

#55 26-05-2007 23:57:22

Re: València C.f i Blaverisme

Sendoh tu no eres de Valenciafreedom??

Desconnectat

 

#56 26-05-2007 23:58:44

sendoh
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Pot ser un altre, el meu nick ve dun personatge duna serie danime que veia en el 33. SLAMDUNK

Desconnectat

 

#57 27-05-2007 00:00:24

sendoh
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Mira la direcció de correu.

La meua es blind_juardian

Desconnectat

 

#58 27-05-2007 10:49:25

Webmestre1
Equip

Re: València C.f i Blaverisme

Blaver arrepentit, benvingut sigues.

Si respectes les normes del fòrum, de cap manera se't banejarà. Ací te les pose:

1-Sentit Comú.
Cal utilitzar el sentit comú a l'hora de postejar. Per tant:
a) No es permetrà postejar indiscriminadament missatges amb el sol fi d'augmentar el número de missatges.
b) No es permetrà postejar missatges sense sentit.
c) Mantingueu els fòrums lliures d'SPAM.
2-Títols:
a) Els títols deurien ser explicatius i ajustats al contingut del post.
b) No és adequat posar un títol tot en majúscules.
3-Temes:
a) Intenta aportar material i coneixements en referència als temes plantejats.
b) Ajusta't al tema que s'està tractant i procura no eixir-te'n.
c) Fóra bo que agraires aquell que et dóna informació interessant o que et pot sre útil.
d) Comprova abans d'obrir un tema que aquest tema és nou i no s'ha tractat abans.
e) De semblant manera, no es permet obrir el mateix fil en diferents subfòrums de manera simultània.
f) Assegureu-vos que postejeu el missatge al subfòrum correcte. Seguiu les normes de publicació del subfòrum en el qual postegeu.
g) Tria un bon tema per a obrir un fil, que aporte coses noves i que tracte temes interessants. La resta d'ususaris del fòrum t'ho agrairà.
4-No es permeten atacs personals. Aquest no és el lloc per a ajustar comptes a ningú. Fes-ho això en altre lloc, però no ací.
5-No es permet parlar d'activitats il.legals als nostres fòrums. Fent això, ens arrisquem a incòrrer en innecessàries responsabilitats legals, i ens arrisquem igualment a que ens tanquen el nostre fòrum.
6-Normes tècniques:
a) Les dimensions màximes permeses al fòrum per als avatars és de 100x100 píxels i 20KB.
b) Les dimensions màximes per les signatures és de 600 px. d'amplada i 150 px. d'alçada, i de 4 línies d'alçada si no hi ha imatge i es tracta només de text.
c) Els usuaris amb connexions de baixa velocitat, poden desactivar la visualització de signatures des del seu perfil (recomanat).
7-Cada usuari deuria tenis sols un compte. Si un usuari és banejat i obre immediatement un altre compte, podria ser banejat en el moment en què els administradors se n'adonen d'això. De la mateixa manera, tampoc no es permetrà l'obertura indiscriminada de fils amb el sol objectiu d'augmentar la quantitat de posts d'un compte.
8-Cal utilitzar sempre un llenguatge educat i sense faltes de respecte. És una frase feta però no està de més repetir-la: El respecte és fonamental.
9-No contestes a temes publicats només per dir que no es compleixen les normes. Ja tenim als moderadors per això.
10-Cap usuari no es troba per damunt d'altre. Ser un usuari antic o amb més missatges al fòrum no dona cap dret a saltar-se les normes, o a riure's o insultar a cap altra usuari ni a actuar amb prepotència vers els altres. Evidentment ser un nou usuari tampoc.
11-Si algun usuari incompleix les normes ací establertes se l'avisarà una volta. Si és una infracció lleu i l'autor persevera, se'l tornarà a avisar. I si persevera, se'l banejarà. Si és una infracció greu, hi haurà sols un avís.
12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.
13- Els moderadors vetllaran pel compliment d'aquestes normes i el bon funcionament del fòrum. Acata les decisions dels moderadors. Si no hi estàs d'acord ets també lliure d'anar-te'n del fòrum.
14-El fòrum de www.antiblavers.info és apolític. Evidentment, tant els administradors com els moderadors tenen la seua ideologia política pròpia, però el fòrum com a tal no respon a cap ideologia política concreta ni es troba menys encara vinculat a un partit polític concret. Com diu la pàgina d'inici de la web, els que duen avant aquesta web simplement estimen la seua terra i no odien cap altra.
15-El fòrum de www.antiblavers.info no rep cap subvenció econòmica de cap classe. Les seues despeses (igual que les de la web) han estat sufragades pels administradors i moderadors amb els seus propis recursos, i si de cas, les úniques aportacions econòmiques que ha rebut la web han estat donacions voluntàries de particulars. En el futur els administradors i moderadors estudiaran la possibilitat d'inserir o no publicitat per a l'obtenció d'ingressos econòmics.


Benvingut de nou, amic.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#59 27-05-2007 16:44:47

Curial
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Hola blaver arrepentit, jo també et done la benvinguda. Ací sempre seras ben rebut si parles amb respecte, tot i que penses de forma distinta a nosaltres.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#60 27-05-2007 17:21:37

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Hola de nou

M'he sorprés de vore tant de valencianista a aquest fòrum, de fet creia que tots serieu del Barça. És bo que el València estiga per damunt de ideologies ´polítiques, ens agraden o no aquestes, i sempre que aquestes siguen respetuoses amb tots.

No m'agrada que quan es parla del valència es mencione sempre als yomus, estos són els més sorollosos i els que més donen la nota, però són un 1% de l'afició del València. A mi sincerament no em fan cap gràcia, allà on van han de donar la nota, com el fet de pintar una svastika al camp del Saragossa al poquet de temps d'arribar.

Però tots els ultres són igualets, ultras sur, boixos nois, frente atlético.... siguen de dretes o d'esquerres no són perosnes massa sanes mentalment, per tant no m'agrada el comentari seguent que es fa a l'article que parla de blaverisme i VCF; "Els Yomus que d’altra banda són valents de boqueta, perquè quan van al Nou Camp s’amaguen com poden i alguna que altra volta els han estomacat els Boixos Nois i altres grups radicals del F.C. Barcelona". Hi ha que condemnar la violència siga de dretes o d'esquerres i sembla que a aquest fragment se'n alegren de la violència dels Boixos cap als Yomus.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.