#41 22-05-2007 23:20:20

ixader
Membre

Re: Eleccions 27 de maig

Esperem que al final tinguin raó, però, no obstant les enquestes també són mecanismes per orientar la opinió, o siga que no sé quanta veritat diran.

Desconnectat

 

#42 24-05-2007 20:48:18

el jonc
Membre

Re: Eleccions 27 de maig

Article d'Agustí Cerdà candidat a la presidència de la Generalitat per Esquerra dirigit al director del diari AVUI Vicent Sanchis. I per supost anirà en extensió als sicaris valencians com aquest paio o la Mª Josep Picó directora de la revista NAT. S'ha de ser nazi per dir que Esquerra hauria de no presentar llistes al PV. L'escrit és correcte i claret. Us ho deixe...

Esquerra Republicana del País Valencià: sense complexos
23.05.2007 | 12.00 h
Sobta que un liberal de cap a peus com Vicent Sanchis, partidari del mercat lliure, advoqui per eliminar de la lliure competència política del País Valencià, Esquerra, l'única opció electoral que, com el seu diari en l'àmbit de la premsa diària, abasta la totalitat dels Països Catalans.

Perquè amb aquesta demanda, molts de nosaltres ens preguntem: per què se li demana només a Esquerra que retire les seues candidatures? ¿Tan poquet il·lusionen el PSOE i el Compromís per guanyar les eleccions amb les seues pròpies forces? ¿O és la seua incompetència la raó que no vulguen la competència d'Esquerra?

Per la mateixa regla de tres per la qual Esquerra no s'hauria de presentar a les eleccions a les Corts Valencianes perquè si no obté representació són vots 'llançats a la dreta', el Bloc també ha 'regalat' els seus vots al PP en tots els comicis a què ha concorregut fins ara a les Corts Valencianes. O, per la mateixa raó, ICV-EUiA afavoreix el PP a Girona, Lleida i Tarragona en les eleccions al Congrés dels Diputats perquè no obté cap escó i només fa que restar vots a les forces de progrés.

Els qui creiem que de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó som un sol poble amb llengua, cultura i història compartida ens preguntem quin problema hi ha que hi hagi un partit nacional de debò, dels que no renunciem als Països Catalans, dels que no renunciem a un projecte entre uns territoris que tenim molt en comú i moltíssim futur.

Al País Valencià, Esquerra creix perquè ha trencat el discurs apocalíptic i ploramiques del valencianisme dels darrers trenta anys. I així ha aconseguit il·lusionar més d'un miler de ciutadanes i ciutadans que configuren les nostres 47 llistes als municipis i a les Corts Valencianes.

Eixe és el nostre compromís. Continuar articulant i fent créixer el projecte de l'esquerra independentista a tots els Països Catalans. El projecte de la justícia social i la llibertat nacional. Sense complexos.

Article publicat al diari Avui 23/05/2007


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#43 26-05-2007 01:02:22

-àlex-
Membre

Re: Eleccions 27 de maig

Voteu per favor. Qualsevol vot nacionalista o d´esquerres que no s´emita el diumenge serà un vot per al PP i contra el canvi. El PV et necessita. VOTA JA!!! El futur és nostre!!!    ||*||


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.