#1 31-01-2007 21:40:44

Investiguen Sentandreu pel boicot al cava català

El Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV) va anunciar ahir que ha començat a investigar el líder de la formació ultradretana Coalició Valenciana, Juan García Sentandreu, per haver liderat una campanya de boicot contra els productes catalans. Sentandreu ja ha reaccionat a aquesta decisió i ahir mateix, en conèixer la notícia, feia pública la interposició d'una querella contra els expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall i el conseller de la Vicepresidència, Josep-Lluís Carod-Rovira, "per finançar el boicot als productes espanyols i fomentar el pancatalanisme".

Membres de la sectorial de justícia del PSC va denunciar Sentandreu davant el fiscal espanyol, Cándido-Conde Pumpido, per la campanya El Cava Antiestatut, que Sentandreu va posar en marxa abans de Nadal "per donar resposta a les pressions del nacionalisme català i a un Estatut que trenca la configuració actual de l'Estat". Conde-Pumpido, en considerar que hi podia haver indicis de delicte, va enviar la denúncia als tribunals valencians.

Juan García Sentandreu va manifestar que sol·licitarà una entrevista amb Conde-Pumpido per preguntar-li si s'han iniciat les mateixes accions legals contra Òmnium Cultural o la Generalitat de Catalunya, que, segons diu, "fomenten el boicot als productes espanyols i promocionen els Països Catalans a València". Sentandreu va definir la campanya com una "legítima defensa" enfront del catalanisme.

Font: Diari AVUI+ - www.avui.cat/avui/diari/docs/index4.htm


Sembla que la justícia per fi fa alguna cosa bona...Després de les diferents reaccions contra aquesta administració, crec que en molts aspectes s'està deixant influenciar massa per la política, ja siga el cas de lehendakari Ibarretxe o el de Pepe Rubianes...Amb aquest últim estic especialment decebut perquè ell tan sols va expressar la seua opinió, i així ho garanteix la Constitució. A mi, que m'agradaria ser fiscal (encara em queda), crec que jo això no ho faria...A menys, es clar, que se'm volte el cervell i em faja "faxa", com el dramaturg Albert Boadella. I pel que fa al ninot de Sentandreu, crec que aquest fracassat es pensa que és un gran advocat...Jo estudie dret i no és fàcil, però que es passes 9 anys fent la carrera, això és de ser un autèntic tronc...Encara li passa poc, per toca-pilotes.


Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres
                                                                                            Joan Fuster, 1922-1992

Desconnectat

 

#2 01-02-2007 00:16:40

Re: Investiguen Sentandreu pel boicot al cava català

Això que reprodueixes com a notícia és un intent de "despistar" al personal. La justícia espanyola sempre perseguirà tractant pitjor els catalanistes que els espanyolistes.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#3 01-02-2007 00:43:18

Joan_1707
Membre

Re: Investiguen Sentandreu pel boicot al cava català

Aixo nomes es mes publicitat per a Sentandreu i el seu partit.
Voreu que poc tarda en eixir de martir...

Desconnectat

 

#4 01-02-2007 13:56:30

Re: Investiguen Sentandreu pel boicot al cava català

Ja ho sé que la justícia espanyola sempre serà això, espanyola, i que no compartirà mai cap aspecte amb els nacionalismes independents, per desgràcia. I tant que ho sé. Però pense que la justícia, siga justa o injusta (això depèn de com i de per qui es mire), algun dia farà que el fatxa de Sentadreu, que promou un odi (i auto-odi, al cap i a la fi) i que va repartint querelles per enlloc com si fossen caramels, siga escarmentat per eixa política irracional.
I pel que fa a la publicitat de Sentandreu, crec que és molt negativa per a ell, i que es faja o no el màrtir, és ell el que surt perdent. Si vol ser empresari, que ho siga, però que no toque les pilotes als catalans...A més, amb totes les denuncies que aquest senyor vol fer al principat, crec que en cap d'aquestes te suficients proves d'eixe "pancatalanisme".


Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres
                                                                                            Joan Fuster, 1922-1992

Desconnectat

 

#5 01-02-2007 15:47:08

Re: Investiguen Sentandreu pel boicot al cava català

Quina vergonya... en general moltíssims més catalans tenen conciència de la unitat de tots el territoris amb una mateixa llengua quan ells són els que gaudixen d'un nacionalisme fort que vigila i lluita per les seues senyes d'identitat i realment no ens necessiten a noaltres per a res. Pel contrari, ací a quatre inconscients ignorants els "cauen els anells" en cas de tindre alguna cosa a veure amb Cataluya i s'auto-anomenen "valencians de veritat" o "valencianistes". Vergonya és el que havien de tindre perquè res estan fent per a defensar la nostra llengua, prefereixen embolicar-se en lluites absurdes contra qualsevol cosa que faja olor a català o catalana. Com ja s'ha dit abans un poc més amunt, el pitjor de tot és el que mal ens el fan a nosaltres mateixos.


Som i Serem.
QUATRE BARRES, TRES PAÏSOS, UNA LLENGUA
País Valencià lliure i Independent //*\\
(No reconec més llengua que la Catalana ni més país que els PPCC). Joventuts Independentistes d'Alacant

Desconnectat

 

#6 01-02-2007 16:41:49

Re: Investiguen Sentandreu pel boicot al cava català

L'esperit Fusterià diguè:

"pel que fa a la publicitat de Sentandreu, crec que és molt negativa per a ell, i que es faja o no el màrtir, és ell el que surt perdent"

Com a empressari i candidat electoral, així hauria de ser si part de l'electorat i de consumidors no fóren uns fanàtics irracionals, és a dir els blavers encesos.

Respecte els processos judicials, hi ha acusacions que a un el poden omplir d'orgull. Com ara les possibles denúncies a Carod Rovira per tindre contactes amb ETA. El diàleg fins i tot amb el diable sempre és possitiu si duu com a resultat una pau duradora i satisfactòria per gairebé tothom.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.