#1 01-12-2006 02:22:35

Nelo A.N.V.
Membre

Pacte preelectoral

Volia proposar-vos aquest tema de debat, un tema tan actual que jo m'enterí ahir a la ni(titular a la primera plana del Levante)
Què penseu d'aquest pacte?
Personalment pense que ja l'haurien d'haver fet fa mesos, i me n'alegre que l'hagen fet, és una gran injecció d'esperança per aconseguir fer-nos veure a la resta del país valencià, i a la resta de l'estat espanyol. Pense que és un pacte necessari que pot ser un pas endavant per nosaltres, els valencians.


No us preocupe que diga algú "VALENCIANO NO ES CATALÀN" preocupeu-vos per qui diu "VALENCIÀ NO ÉS CATALÀ" perquè els parlants són la seua llengua. Qui no parla no pot decidir.

Desconnectat

 

#2 01-12-2006 17:24:16

el jonc
Membre

Re: Pacte preelectoral

Al voltant d’aquest serial que ha arribat a la seua fi amb la lubricació de signatures, ha despertat en part de la gran minoria civil valenciana d’esquerres i nacionalista en certa satisfacció i alegria i al mateix temps decebedor i fal•laç pels capítols que han desenvolupat finalment.

Jo personalment i molts companys pensem que el “pacte” no ha sigut en la seua naturalesa una compromis de debò, amb un projecte engrescador, novedós i atractiu i finalment coix i incomplet perque no s’ha assolit una convergència de totes les organitzacions d’esquerres i nacionalistes. Un espectacle. Però, tota aquesta descripció breu del que pensem i pense ve donat perque estem ficats de manera directa  o indirecta en organitzacions polítiques i es disposa de més informacions dels fets i arribes a conclusions, i és clar, i entenible, que no es pot demanar i respondre, la societat cívil, les mateixes interpretacions motivades per la desinformació.

Ja en el fil sobre el tercerviísme o neoblaverisme ja tracte a títol personal els motius, tot siga dit, descoratjador, de les causes que principalment ha provocat que Esquerra (ERPV) no siga al “pacte”.


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#3 02-12-2006 18:07:36

Re: Pacte preelectoral

No he llegit quasi res sobre el pacte. Des de fora, com dius, jonc sembla positiu des del punt de vista que pitjor del que estem ja no podem estar. Per això ara falta veure la resposta de l'electorat.

Última edició per República+independència (02-12-2006 18:07:57)


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.