#1 14-11-2006 21:26:25

Joan_1707
Membre

En Valencianisme.com...

En primer lloc no se si aço ho deuria de posar aci o en altre lloc i en segon dir que no se si aço els admins de la web ja ho heu vist o que...

En un dels forums de Valencianisme.com en el que es parla de la Senyera tricolor de fa ja mes d'un any varis foristes i algun que altre administrador diuen que esta web (antiblavers) mentis en les teories que dona sobre l'orige del blau en la senyera oficial del PV i que ademes realitza varies manipulacions historiques...

En el forum es poder llegir coses com estes:

"La Senyera coronada sobre el blau és tan històrica com la que més. Tot i que Pere Maria Orts a Història de la Senyera al País Valencià tractà de demostrar que l’afegit blau amb corona era una invenció contemporània, com arreplega el web d’antiblavers, els documents aportats per l’arxiver municipal Vicent Vives i Liern fa ja més d’un segle, al seu treball sobre Lo rat Penat en el Escudo de Armas de Valencia demostren clarament que almenys des del segle XVI la bandera de València ja portava tella d’or ample pera la corona de la dita bandera amb tafatà de grana y blau (docs. 8-12, any 1545) o bé tafatà de mantós blau pera la asta y corona de dita bandera i setí carmesí y mig palm de setí vert pera la pedreria de la corona (doc. 14, any 1596). Eixa bandera, la de la ciutat de València, pot existir, com expliquen els autors del reportatge, almenys des de 1377 segons un document extret d’un llibre del Manual de Consells, conservat per cert a l’Arxiu Municipal de València, i no al del Regne."

"Del que si vull deixar constància és d'una realitat històrica que ha segut massa desmentida amb arguments falsaris i intencionadament enganyosos com els que apareixen, com heu fet esment, a la web antiblavers.info, i que són massa populars entre certs sectors que patixen una considerable miopia envers el propi país. Això és inventar i enganyar, açò altre no."

Jo no se si aço ja heu vist o que pero m'agradaria coneixer la vostra opinio sobre aquest tema perque que un web com el de Valencianisme.com diga que esta web manipula i inventa em sembla prou greu.

Aci teniu l'enllaç del tema; http://www.valencianisme.com/modules.ph … mp;start=0

Desconnectat

 

#2 14-11-2006 21:57:43

Webmestre1
Equip

Re: En Valencianisme.com...

Jo l'única cosa que veig ací és que aquesta gent desacredita Pere Maria Orts sense més.

Si volen rebatre seriosament les teoris de Pere Maria Orts, el que deurien fer és fer un estudi igual de rigorós que el seu sobre la senyera.

D'aquest tema ja s'ha parlat, i d'altra banda, sols dir que això respon sols a l'opinió d'uns quants foristes.

Com ja hem dit altres voltes, nosaltres mantenim excel.lents relacions amb els administradors de valencianisme.com


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#3 14-11-2006 22:56:25

Joan_1707
Membre

Re: En Valencianisme.com...

Aleshores son falses acusacions no?
Crec que es deuria de fer algo en este tema perque jo he accedit a d'ell seguint un enllaç en la viquipedia i no crec que siga bo que qualsevol que ho veja puga creure que aci es mentis i manipula.

Desconnectat

 

#4 14-11-2006 23:09:52

Webmestre1
Equip

Re: En Valencianisme.com...

Bo, com dic, és l'opinió d'uns foristes qualssevol. Qualsevol que accedisca a eixe enllaç que dius ho podrà comprovar.

Tornem a dir que tenim una excel.lent relació amb els administradors de valencianisme.com i no volem de cap de les maneres mal rotllo amb ells.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#5 20-11-2006 12:26:19

Re: En Valencianisme.com...

Jo en eixa web no m'aclarisc, al principi entrava a vore el que deia, però quan va començar a marejar-me vaig deixar-ho correr perque en aquell forum entra de tot des de balvers fins "catalanistes" :S.
Unes quantes coses que no s'ajunten molt be estan en eixa web: la defensa de la unitat de la llengua, la defensa de la bandera blavera, no parlen gens dels ppcc i damunt entra tot cristo per alli.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#6 20-11-2006 12:58:23

Joan_1707
Membre

Re: En Valencianisme.com...

Doncs mes o menys com en el Bloc; Defensa unitat de la llengua (pero tambe hi han que no estan a favor...), Defensa tant de la Tricolor com de la quatribarrada i no parlar gens d'una cosa que els faria perdre vots com es el tema dels PPCC.

De fet, valencianisme.com no la controla la gent del Bloc??

Desconnectat

 

#7 20-11-2006 13:32:02

Re: En Valencianisme.com...

Doncs crec que si que un poc tercera-via ho veig, a més una miqueta de dretes si que ho és no?... El cas es que jo no m'imagine un Pais Valencià independent sense formar part dels ppcc ( i damunt tenint una capital com la tenim)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#8 20-11-2006 13:47:11

Curial
Membre

Re: En Valencianisme.com...

Segons tinc entés, valencianisme.com és un portal per a "provar" l´acceptació que tindria una postura de "tercera via" com diu Gandia1707 en el tema del secessionisme llingüistic i tot això. A mi no m´agrada (ho veig un poquet com una claudicació en la veritat històrica "per a no ofendre" o per a fer més comercial el nacionalisme), tot i que clar, tampoc els vaig a comparar amb els blaveros ultres.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#9 20-11-2006 14:29:56

xoco_pv
Membre

Re: En Valencianisme.com...

no t'enganyes, no es per a fercap proba,essimplementvalencianisme de construcció, o siga, la unió de tot tipus de valencianisme.

(Editat) Quan vull dir unió vull dir el debat i el concens entre tot tipus de valencianistes per tal de reconduir la normalització del país. La majoria dels foristes es cert que son bloquers, pero en ells mateixos hi han diferiencies pero no disputes més be concens entre postures. Pero qualsevol persona pot registrar-se i donar la seua goteta de contrució. Com aquesta web encara que esta te un objectiu més definit com el seu nom diu.

Última edició per xoco_pv (20-11-2006 14:35:57)


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.