#1 08-11-2006 18:59:07

Darmagon
Membre

Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Be, reprenent el tema de un altra post, contestaré a Gandia.

Continue pensant que la violència no es el millor per els PPCC, perquè l´únic que aconseguirien seria mes rebutj per part de la societat. El que pense es que a alguns sector li entra massa presa per veure un PPCC independent quant la realitat es que això encara durara molts mes anys. El problema de cometre accions violentes es que lamentablement al final es comenten errades i aquestes errades signifiquen morts. Terra lliure va tindre la seva part en la historia, no va funcionar, aleshores lluitar d´una altra manera. Com? doncs manifestant-se i que la gent en vegi. Documentant-se per poder rebatre qualsevol estupidesa que pugin dir, etc. Conscienciar a la gent el que significar ser Valencià, el que significa la nostra cultura. En el mateix moment que es posara una bomba la gent solament veuria terrorisme. i adéu a fer país.

Última edició per Darmagon (08-11-2006 19:00:24)


http://sce.newlightsystems.com/userbars/usebarcatala.jpg

Desconnectat

 

#2 08-11-2006 22:16:17

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Darmago, sincerament no crec que estos temes es puguen tractar a un fórum públic.

Desconnectat

 

#3 09-11-2006 12:10:05

Darmagon
Membre

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

OK, per mi ho deixe estar.
Vull deixar clar que es una opinio meva i que la web no te absolutament res a veure.


http://sce.newlightsystems.com/userbars/usebarcatala.jpg

Desconnectat

 

#4 09-11-2006 13:54:10

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Perke no es poden tractar? el web mestre encara no ha donat cap opinio sobre aço, osiga q la nostra opinio la reflectim en akesta web, no vol dir q la web recolce lalliberament armat q NO EL RECOLZA per si a algu no li keda clar.
Jo pense q la presa per vore els PPCC independents es perke veiem q el nostre pais tant com el principat i les illes i encara mes la franja de ponen i el rosello sen van a pic, i si continuen 30 anys mes potser no kede pais per ferlo, perque abans no existia ni la televisio, ni la radio, i practicament nomes un 10% de la gent anava a escola, osiga q la gent aprenia la llengua dels pares (el valencia) i la gent de fora, al veure q la gent parlava valencia aleshores s'acostumaba a parlarlo, ara com tots sabem castella, els q venen aci no tenen perque aprendre valencia perq nosaltres els estalviem la feina perq ja els parlem en castella directament. (A mes estan les lleis, nosaltres kuan anem a castella tenim q parlar castella, pero si ells venen aci no tenen perke parlar valencia).
Ames tots els partits comunistes del mon ens recolzarien,  bona part d'irlandesos, escosesos, bascos, i totes les nacions q lluiten per la seua llibertat... ames dels independentistes d'este pais. O siga q en realitat pasaria com en tots les nacions del mon q intenten alliberarse per lluita armada, uns estan d'acord uns estan en contra, pero la presio al gobern central esta ahi, i tard o prompte tindran q acceptar el q som, una nacio... (el mateix clavaet al q pasa a Euskadi)

Darmagon escrigué:

Documentant-se per poder rebatre qualsevol estupidesa que pugin dir, etc. Conscienciar a la gent el que significar ser Valencià, el que significa la nostra cultura.

On vols q debatim? en Canal9? en antena3? No tenim cap cadena de TV q ens recolze, a les cadenes espanyoles progres els importa un pito el PV, i les d'aci son totes unes dretanes (menys InfoTV q en gandia sols retransmet pel canal de Tele gandia, i en alguns llocs ni retransmet... no se si sera per la "generalidad" (per ke tots sabem q subvensiona a tots els diaris i editorials q escriuen en valencia... pero de l'avanç pasen tot i sabent q l'avanç demana la subvencio... perke sera) o pels diners)(A mes esta la discriminacio en kuant a les banderetes... tu a un partit de futbol pots portar banderes espanyoles i blaveretes pero kuan portes una estelada sarma un potaje q pake com pasa amb el llevant q el president a prohibit la entrada als Força llevant mentre q els Ultras Levante poden estar trankils perke segur q a ells no es tiren del camp... ya se ke no te q vore res pero es pa q veges kina discriminacio i no es fa res per remediar-ho, el mateix pasa als balcons de casa i em calle ja perke si no faig 4 pagines dun post xD)

Última edició per Gandia1707-2007 (09-11-2006 15:32:34)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 09-11-2006 18:19:51

Marc Martell
Equip

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Array

  Hola Liang-Sham Poo, et dic així perquè per les teues traçes maltractant el valencià sens dubte has d´estar oriental o asiatic, o no hauràs acabat els teus estudis, perdó per la paraula estudis.

  Això dels PP.CC et deu sonar a una mica com CCPP o pel que dius com a Titànic però en la meua modesta opinió una comunitat cultural que encara no s´ha trobat políticament difícilment podrà independitzar-se si encara no se n´adona de la seua existència. O en el millor dels casos si tens cap pressa sempre pots incinerar-te de manera "bonzo" a la Plaça de l´Ajuntament per l´independència i si hi afegixes "Socialisme" igual les rialles arriben al Carrefour més pròxim.
  El castellà a la ciutat de València es parla des del segle XVI amb televisió o sense i tornar endarrere uns hàbits culturals no es cosa que es pugar fer perquè sí, tipus "per collons", i molt menys si el que has de fer és lluitar contra prejudicis lingüístics i el primer benvolgut borinotet meu és escriure correctament.
  Si per ser independent he d´esperar que el partit comunista Nordcoreà ens recolze hi haurà que agafar una cadireta de cagar, no sé passar fam no em fa gràcia. I això de comparar situacions nacionals, què vols que et diga, a mi els bascos em la porten fluixa, desprès de la massacre d´hipercor i de tantes altres i de vore com per activa i per passiva es carregaven l´MDT no em mereixen cap més simpatia que els veïns de Ponent. Perquè si esperes que colles d´aizokalaris armats vinguen a alliberar-te ho portes clar, abans sentiràs al Morera cantar l´internacional.
  De totes totes tu continua anant al fútbol i mirant molta tele, et va de meravella. No t´atures a llegir cap llibre que igual et sobrecarrega qualsevol circuït neuronal i et fa perla el cervell. Lluita armada? Apa, ves i immola´t tu mateix però dis-li a la teua núvia que l´estime.


--Sé açò perquè Tyler ho sap--

Desconnectat

 

#6 09-11-2006 20:25:18

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Avore Market martellet jo no t'he insultat aixi q no minsultes tu a mi( Per cert... una de les regles del forum no es respectar als demes? jo acabe de vindre a este forum i ja me llegit les normes, tu pareix q ni thas mirat la primera), efectivament ENCARA no he acabat els meus ESTUDIS (sense cap altre sentit com has fet tu) , i q? puc saber tant com tu o mes es mes estic segur q se molt mes q tu. Lo de les faltes, bo tens rao, i? hi ha molta gent q escriu a lordinador fent faltes i mes aci q aço no ha danar al jutjat ni molt menys, kuan tinga q skriure una kosa per anviarla als jutjats o a la policia o algo ho fare sense faltes a i percert IO ASCRIC COMISH DELS MATEIXISIMS OWETS.
A i jo no maltracte la meua llengua simplement dic la veritat, -si tu vols seguir vivint en un mon de fantasia on tot es democracia i tu pots portar els simbols q vulgues i cridar al vent les teues idees, dons viulo-... O eske hi ha alguna cadena q retransmeta totalment en valencia? Hi ha alguna q siga progre i minimament nacionalista? (TV3 no conta perq els q no tenim TDT q?)

Se perfectament lo q son els ppcc, lo de titanic perke, perke ho he escrit en majuscules?(no li trobe altra esplicacio) dons simplement ho he escrit en majuscules per q son acronims, i no li trobe cap sentit a lo de CCPP... et referiras a CCCP? i si esta comunitat cultural (com lanomenes tu) no sha trobat politicament, com es q a la transicio va wanyar el PSPV? lo q pasa es ke la perdut.

Respecte a lo de inmolarme a la plaça de lajuntament xD mha fet gracia, com un musulma radical no? no bonico eixe no es el meu estil simplement perke no serviria per a res matar a un nacionalista mes ames damportarme gent inocent per davant.

El castella a la ciutat de valencia es parla desde el segle XIII (Ale avore si ens llegim un poket d'historia perke la ciutat va ser reconkerida al 1238 i va ser repoblada per catalans i aragonesos (puntualizant mes 60%valencians i 40%aragonesos), tu mas dit a mi q no tinc estudis, cosa q es mentida, pero si ho creus aixi... avore ki te menys dels dos. A! i llegeix-te kualsevol llibre d'historia q et fa falta) pero perdona q el diga va anar perden parlants i a partir de 1707 va ser quan va començar a minvar el valencia i va ser als anys 50 60 70 kuan es va accelerar fins q a la ciutat nomes hi ha un 5% de la poblacio q el parla.

A i seria bo q saberes q tot partit comunista del mon recolza kualsevol grup dallibermanet armat i si no ho saps... dons el llegeixes akell llibre de Marx tant famos q segurament no saps ni com es diu.
REPETIXC Q NO VULL Q ES MATE A NINGUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! com ho he de dir? sols fer força. A mes ETA te molt de recolzament internacional... a q no ho sabies? dons teu dic i el PCE es un dells ames del Sin Feinn, el grup dalliberament de Qebec (no se com es diu), el Partit comunista rus, i molts mes, fins i tot el Partit Comunista de Sudafrica va anar a una conferencia seua, si mira, un partit dun pais q esta casi tan lluny com Corea del Nord li va mostrar el seu recolzament.

Per a la teua informacio no magrada el futbol ni, des de fa uns meset, mire la tele.
I si no mhavera llegit "qualsevol" llibre ara mateix estaria com quualsevol del carrer q no li importa res la politica i el seu pais. Llegixtelo tu q et fa mes falta.

I com jo hi ha molta gent q pensa aixo.
"Apa" mira't este video osi et conciencies un poket http://www.youtube.com/watch?v=wgHO0yhgW1s

P.D: Les teues ironies no fan mes q un intent patetic i burd de fer gracia... et pareixes a cert periodista conservador (per les ironies eeeeee! no per res mes!!!) i fatxa a mes no poder al qual TLL... si no ho saps lo q li va fer ho mires perque podria prendres com una amenasa q NO HO ES perq jo no amenase a ningu.  roll



Paisos catalans, Euskal herria, Eirinn     Diferents pobles mateixa lluita.

AC:"i d'una hostia el mataren per parlar la seua llengüa, i l'odi despertaren entre akells q mai odiaren, una navalla en mig del pit..."

Última edició per Gandia1707-2007 (09-11-2006 22:51:57)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#7 09-11-2006 22:47:59

Marc Martell
Equip

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Array


nO ntnK res De XnéS.

Borinot Blavero Camoflat.


--Sé açò perquè Tyler ho sap--

Desconnectat

 

#8 09-11-2006 22:52:48

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Lo de que no ho entens es una mala escusa, no em digues que no mentens per escriure "q", "lo", i quatre coses més.
No m'insultes per pensar diferent a tu i simplement per que he debatut les teues idees. Blavero? Jajajajajajajaja no em fasees més risa, no hi ha qui odie més als blaverets que jo. Mes que res perque al meu cosí li van pegar una pallisa per portar una camisa dels Paisos Catalans.
Com es nota que ja no tens res que dir... Com que jo no tenia estudis eee? al final resulta q ets tu i no jo el que no sap res de res.
Des del primer moment he deixat clar que no volia portar-me malament amb ningú. (com veus no tinc cap problema en escriure bé)


Paisos catalans, Euskal herria, Eirinn     Diferents pobles mateixa lluita.

AC-Cap una altra resposta-:"i d'una hostia el mataren per parlar la seua llengüa, i l'odi despertaren entre akells q mai odiaren, una navalla en mig del pit..."

Última edició per Gandia1707-2007 (14-11-2006 14:03:16)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#9 10-11-2006 03:16:16

Curial
Membre

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Bo, companys hi haja pau. Crec que es pot dir a un altre usuari que respecte l´ortografia sense que faça falta fer-ho de manera irrespetuosa. I no comencem a acusar-nos de coses sense estar segurs, que açò crec jo que és un foro per a parlar tranquilament entre gent.

Jo pense que això que deia Gandia1707 a l´altre tema de que Terra Lliure "faria publicitat" no té molta raó. El terrorisme només fa una publicitat roïna per als moviments socials, més encara si es tracta d´un moviment que està en creixement com el nostre. Si eixiren actes violents, els espanyolistes tindrien motius per a agafar i dir "veieu? son uns batasunos, això és el que son!".

No crec que siga tan important el tindre el recoltzament d´una cadena de televisió, home. Has de pensar que les cadenes de televisió fan bàsicament dos coses: 1) el que li mana el govern de torn si és pùblica o 2) el que li mana l´empresa en cas de ser privada.
En el segon cas, com que el que busquen son els beneficis, tingues per segur que si la gent es mobilitza, fa sentir la seua veu, i veuen que el que ven es parlar valencià, prestar atenció a temes nacionalistes etc... ho faran.
En el cas de cadenes públiques, en el cas de que hi haguera un canvi de govern autonòmic (cosa gens inimaginable) es podria donar un gir prou important a la gestió de Canal 9 i Punt 2, i començar a potenciar l´us de la llengua i una perspectiva més en clau nacional de la informació.

Com es consegueixen eixes dos coses? pues bàsicament, amb mobilització ciudadana. Amb fer-nos visibles i amb els nostres vots, amb coses com aquesta pàgina, que ofereix informació objectiva i de forma raonada, de per què lluitem per algo que es just i necessari.

Potser penses que soc massa optimista, i t´asegure que no ho soc en moltes altres coses. Però si que ho soc en que el nostre poble tornarà a reclamar lo que es seu, i això és una cosa que no es dona de la nit al dia, pero tu i jo arribarem a vore-ho.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#10 10-11-2006 11:07:09

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Jo sols sé que si fóra per C9 i Punt2 no sabria ni com li diuen al cap de suro de Pla, i per a ells tot es: "El president de la generalitat Francesc(Paquito xD) Camps..." o "El conseller de territori...". L'única notícia que vaig vore referent al BNV va ser farà 1 mes i va durar 15 segons referent a la manifestació q va haure (no sé on) on el bloc demanava "sí al País Valencià" i no es va vore cap pancarta.

No creus que és important? Doncs jo pense que si es important primerament perque els valencians tindrien on triar, mentres que ara sols hi ha una opció i eixa és PP.

I si la mobilització ciutadana s'amaga, no sé com vols fer-nos visibles.

Per cert, una cosa se m'ha oblidat, TLL posaria fi a la destruccio del nostre territori (camps de golf que ni tu ni jo vorem mai, carreteres q no serveixen per a res, les contruccions faraóniques del tio paquito, tant de transvassament que només servix per posar als Països Catalans uns contra altres(colló el PV des de sempre a tingut dèficit hídric i ens l'hem arreglat) i per contaminar (mireu l'albufera com està... ni un peix per culpa del "Jucar-Vinalopó") a i tot això que interesaria a tots els valencians, amagat baix les pedres per a que ningu s'entere, osi el tio Paquito perd les eleccions... A aixo se li diu manipulació informativa per al qui no ho sapiga), i els xiquets que se'n vajen a eixos barracons que els diuen col·legi, que quan plou s'omplen d'aigua, ...) o siga, que tan roïna com la pinteu vosaltres no seria.


Paisos catalans, Euskal herria, Eirinn     Diferents pobles mateixa lluita.

Última edició per Gandia1707-2007 (10-11-2006 15:38:13)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#11 10-11-2006 19:21:07

xoco_pv
Membre

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

no entenc el post, exactament no se si es que ha pasat algo en algun lloc o es que s'esta parlant de si torna terra lliure o que.


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#12 11-11-2006 10:22:55

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Es que en el post del "Sensacional video antiblaver" alguna gent va dir que no li agradava la apologia que feia el cantant a TLL i jo el vaig defensar :big_smile: i encara el defense.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#13 12-11-2006 10:10:46

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Curial. Crec que hem de saber la dimensió del nostre enemic.
No són els blavo-espanyol quatre gats. Són molts milions, entre els de dins i fora del país.
A més de milions, són milionaris, ja que els mitjans de comunicació tenen grans empreses darrere. Nosaltres som molts però pobres i sense recolçament mediàtic.
Mira, un exemple de fa poc de temps: El partit espanyolista "siudadanos de cataluna" ha aconseguit molts vots i 3 parlamentaris gràcies a la campanya que li han fet grups com la COPE, EL MUNDO i ABC. Han donat diners -encara que no ho puc demostrar- i solament bastava veure les poblacions del Barcelonès, totes plenes de pancartes de plàstic gegantins d'aquells que valen una fortuna, enganxades de cartells les 24 hores del dia, xafant cartells d'altres partits polítics, etc.
En canvi, partits sense recolçament empressarial ni mediàtic no han aconseguit res de bo.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#14 13-11-2006 14:38:59

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Pegat un tir i faràs un favor a TLL xDDD...(per a no trencar el fil)
Que t'has passat 2 hores fent propaganda basura que ningú va a escoltar i meys fer-li cas? Per a que despres se't esborre tot en un minutet... si es que quanta estupidessa hi ha al mon redéu.
Boicot? Kina risa tu, 65000 persones q han visitat akesta web i diu boikot, fent el gili... com l'acabes de fer ens has donat propaganda ignorant,   i kin boicot has fet visitant-nos? lo q has fet es donar-nos mes prestigi perke es nota q vos estem tocant-vos els nasos perque no vos estem deixant q destruiu el nostre pais i per aixo veniu a fer el tonto.
Xiket tirat per un pont, pegat un tir o suicidat dalguna forma aixi la gent et prestara mes atencio q fent les tonteries q fas.

Última edició per Gandia1707-2007 (13-11-2006 18:52:21)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#15 13-11-2006 21:04:14

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Ves-te'n tu que atufes a merda. I q fas diguen-nos payasus? no seria payasos? Ekee...

Última edició per Gandia1707-2007 (13-11-2006 21:04:57)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#16 13-11-2006 23:56:31

xavinho
Membre

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

L'únic que s'aconsegueix xerrant feliçment sobre aquests temes és criminalitzar aquest blog i dividir a la gent. Si algun dia hi torna a haver lluita o agitació armada als PPCC ja ho debatrem com creguem més convenient en un lloc + discret, no trobeu?

PD: ho havia d dir

Desconnectat

 

#17 14-11-2006 13:54:47

Re: Debat sobre: Necessitem lluitar d´una altra manera?

Mmm crec que tens rao. Pero el tema està ahí i sempre estarà i crec que no fem cap mal debatent-lo pero ho deixarem correr per ara.

A Xavinho i a tot el mon: els dos ultims missatges que he escrit anaven dedicats a un blaveret que ha entrat a tocar-nos els... nasos (per no dir una altra cosa) i a dir bobades.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.