• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya per a canviar el nom d'un carrer a Torrent dedicat a Vicente González Lizondo

#1 22-12-2023 19:28:04

Webmestre
Administrador

Campanya per a canviar el nom d'un carrer a Torrent dedicat a Vicente González Lizondo

Benvolguts amics:

Fa poc hem tingut coneixement d'una notícia que ens ha escandalitzat.

Hem descobert que a Torrent (Horta Sud) hi ha un carrer dedicat a Vicente González Lizondo. I això és intolerable. El Sr. González Lizondo fomentà una postura en definitiva, antivalenciana. El seu anticatalanisme no era més que antivalencianisme i espanyolisme gens dissimulat.

En segon terme, això implica una divisió i un conflicte entre els valencians. No oblidem tampoc que mentre ell fou cap del blaverisme, la violència blavera no desaparegué ni de bon tros, si bé no assolí els nivells de la transició, com demostrem en aquesta secció de la web.

En tercer lloc, fou un senyor amb unes formes i una mala educació lamentables. Recordem les seues escopinades, rots, insults, faltes de respecte i un llarg etcètera. Tenint un alt càrrec, aquest senyor donà una imatge pèssima dels valencians.

En quart lloc, aquest senyor no té res a veure amb Torrent. Llavors, per què li dedicaren allà un carrer? No està de més recordar que aquest municipi ha estat un feu històric dels sociates. Llavors ells , per acció (si el carrer s'inaugurà quan ells governaven) o per omissió (si quan governaren no hi feren res al respecte) són responsables d'aquest gran desficaci. Ja parlem a la nostra web de les connexions entre el blaverisme i el PSOE valencià. I de com la famosa "ambigüitat calculada" del PSOE valencià respecte a la qüestió nacional valenciana en el fons afavoria els seus interessos.

Estimem, en definitiva, que aquest individu (Vicente González Lizondo), no deu tenir cap carrer dedicat al País Valencià, i menys a Torrent, on no hi té res a veure. Seria més adient per exemple, que li dedicaren un carrer a Casas Ibáñez, a la província d'Albacete, que és d'on aquest senyor provenia. I farem una campanya perquè així siga. Prepararem un text model, que reenviarem a diverses instàncies, singularment a l'Ajuntament de Torrent.

I com en altres campanyes que hem fet, al final, aconseguirem el nostre objectiu.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya per a canviar el nom d'un carrer a Torrent dedicat a Vicente González Lizondo

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.