#1 03-02-2021 13:04:05

YouTube blaver

Hola.

Hui volia exposar un tema que quasi no pareix que existeix: el blaverisme en una de les seues formes més actives és en canals de YouTube. El canal més prominent i actiu d'aquesta mena (encara que amb poques visualitzacions considerablement) hi és un anomenat 'El Món de Juan i Patri'. El perill d'aquestes plataformes és que poden atraure a un nombre molt gran de persones, incloguent xiquets, amb les seues notificacions; que presenten el blaverisme inofensivament, i que la majoria d'ells estan totalment monetitzats. També son molt actius. Podem incloure'ls sota la definició de neoblavers? Probablement.

Doncs.. què hi podem fer? O és millor no fer res i el problema està sent exagerat?

Aporteu les vostres idees al respecte. Salutacions.

Última edició per LlibertariGlobal (05-02-2021 18:15:54)


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Black_flag_II.svg/200px-Black_flag_II.svg.png

Desconnectat

 

#2 04-02-2021 23:41:32

Webmestre
Administrador

Re: YouTube blaver

M'he rigut molt veient aquesta parelleta. Sols de veure el seu careto tan cutre ja fa riure ha ha ha. I és que la cara és l'espill de l'ànima ha ha ha El seu "valencianisme" no és seriós: Dialecte apitxat castellanitzat elevat a llengua, folklorisme amb tocs de modernor, clara vinculació amb la gent pija de la ciutat de València, etc.

Hi ha un aspecte secundari i important, i és que el tal "Juan" és professor de llengua en Lo Rat Penat. Duguem ja 6 anys de govern suposadament nacionalista, i no se li ha tallat l'aixeta de subvencions del tot a aquesta entitat (i tampoc a la RACV). Com deia Fuster, o ara o mai: Se'ls deuria de tallar totalment l'aixeta, o simplement obligar-los a complir la legislació lingüística de l'AVL. Amb la llei en la mà se podria fer.

Bé, com a mínim no se fan pactes ocults amb ells, com feren els sociates, que pactaren secretament amb LRP o permeteren que les JJGAV anaren a Expojove des de la seua fundació (on captaven molts adeptes i rentaven la seua imatge).

Desconnectat

 

#3 05-02-2021 18:36:07

Re: YouTube blaver

Absolutament cert, el que fan en el seu canal és prou lamentable. Graciós, però lamentable. I sí, encara que és evident, cal donar-se compte que el que el PSPV fa amb aquestes associacions s'ha de parar. El què no sabia era per a res que el "Juan" era professor de """""llengua""""" a LRP..... carai. Francament no em sorprén.

Ara que ho pensen, tenen una xicoteta serie de vídeos anomenada "Comentarios catalanistas", així que imagina l'infern que algú ha de patir per a criticar-los públicament. En fi.


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Black_flag_II.svg/200px-Black_flag_II.svg.png

Desconnectat

 

#4 28-02-2021 18:57:26

Re: YouTube blaver

Recentment he estat mirant més vídeos nacionalistes simplement per diversió i m'he donat compte que en eixos vídeos hi ha un nombre anormal de comentaris, encara recents, que, senyors, pareixen la mateixa Batalla de València. Una putada, sembla que els neoblavers no volen que s'oblidem de tot açò.

Mireu aquest vídeo del nostre himne: https://www.youtube.com/watch?v=Sjb3ZcAbWUM. Si aneu a un comentari amb unes 101 respostes, veureu que un camarada nostre ha d'estar aguantant resposta darrere resposta d'espanyolistes que pensen que per dir més paraules que ell són els guanyadors del debat, que continuen repetint les mateixes tonteries una i altra vegada. Dol molt.


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Black_flag_II.svg/200px-Black_flag_II.svg.png

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.