• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2021

#1 22-01-2021 11:39:59

Webmestre
Administrador

L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2021

Benvolguts amics:

L'equip d'antiblavers (www.antiblavers.org i https://antiblavers.net/) aprofita aquestes dates, com cada any, per a desitjar-vos una bona entrada d'any 2021. Disculpeu el retard, però nosaltres, a diferència de molts dels nostres enemics, estem sempre molt ocupats.


Respecte al motiu principal de la web, que és la lluita contra el blaverisme i la seua derrota, creiem que l'objectiu està ja aconseguit. No sols el blaverisme ha fracassat electoralment (i no sembla que se'n vaja a recuperar a curt termini), sinó que el GAV vengué la seua històrica seu a Russafa, entre altres coses, senyal inequívoc de decadència i derrota. Servisca aquesta felicitació, doncs, com a comunicat on proclamarem la derrota (amb totes les cauteles necessàries) del blaverisme, i la reorientació dels objectius de la web.

Però apareixen en l'horitzó nous enemics, com el neoblaverisme, i front a ell lluitarem amb totes les nostres forces, desemmascarant-lo en primer lloc, ja que un dels seus triomfs és aconseguir passar desapercebuts i anar infiltrant a poc a poc el seu missatge.

Pel que fa al blaverisme estrictament, aquests tenen un darrer bastió, que és una sèrie de grups de pressió en la catedral de València, que han aconseguit que l'Església Catòlica siga, amb diferència, la institució més castellanitzada del PV. En la seua mentalitat, l'Església és l'única institució que no ha cedit al catalanisme. En el fons, ja veieu què volen: Tenir una institució totalment castellanitzada. Per als creients, això és trist i un escàndol. Per als no creients, deveu pensar que l'Església Catòlica és una institució més que opera en territori valencià, i per tant deu respectar la idiosincràsia, llengua i característiques del nostre poble, a més de complir la legislació lingüística vigent. Aquest serà l'altre camp de lluita, fins i tot més important que el primer esmentat.

Que tingueu, doncs, un bon any 2021.

Equip d'antiblavers.

http://peristilo.files.wordpress.com/2009/07/d04-van-der-weyden-adoracion-de-los-reyes-magos-hacia-145.jpg?w=740

Adoració dels Reis per Roger van der Weyden (ca. 1450).

Desconnectat

 

#2 28-01-2021 12:04:26

Re: L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2021

Bon any a vosaltres també.


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Black_flag_II.svg/200px-Black_flag_II.svg.png

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2021

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.