• Inici
  •  » Noticies
  •  » Actualització de la llista de blavers d'ara

#1 26-09-2018 19:33:57

Webmestre
Administrador

Actualització de la llista de blavers d'ara

Benvolguts amics:

Com sabeu, periòdicament fem una actualització de la llista de "Blavers d'ara". Tal com vaticinàrem, i rebérem crítiques per això, el procés del principat de Catalunya, anava a tenir un efecte boomerang negatiu a la resta de la nació, els Països Catalans. Això ha produït la reactivació dels moviments en el món blaver, per a tornar a tenir una certa presència. El món blaver està així molt arrebolicat, amb l'intent etern de tornar als seus "daurats" anys 70 i 80, però afortunadament no arriben a estructurar-se, la societat valenciana de hui té més cultura i educació que aquella, i sobretot, sap molt bé qui és cadascú i què li interessa al País Valencià.

Les novetats més importants en la llista, doncs, són les següents:

1-Ixen de la llista

-El xic que encapçalava la llista Francisco Albiñana Barber, activista del GAV i simpatitzant d'España2000. La recent sentència judicial condemnatòria que hem obtingut contra ell és un càstig suficient. D'altra banda, a aquest xic, qui el coneix? És un xic poc important, que no pinta res dins del món del blaverisme, i que l'únic que feia darrerament era fer la mona en la web cutre, racista i anglesa valenciafreedom, on feia delirants intervencions amb els pseudònims de paco1983 i nandivirus. I diguem feia perquè fins i tot això ha deixat de fer. I és normal, ara haurà de treballar dur per a pagar la multa que li han imposat, cosa que potser no havia fet fins ara. I si vol continuar escrivint parides contra nosaltres i els nostres col·laboradors, doncs endavant, que ho faça. Nosaltres continuarem denunciant-lo i derrotant-lo judicialment, i com no, riguent-nos d'ell. En qualsevol cas, nosaltres no anem a contribuir a donar fama a aquest xic i a fer que se sentisca important, i per tant el llevem del número 1 i de la llista.

-Molta gent ens ha dit en privat, per e-mail, etc. que en la llista no pintaven res personatges forasters que sí, van contra la nació però no estan vinculats al PV. Ixen de la llista així Inés Arrimadas, Salvador Sostres, Federico Jiménez Losantos i Jorge Campos. Potser un altre dia caldrà fer una llista exhaustiva d'enemics dels Països Catalans, però de moment no és aquesta web el lloc per a fer-ho. I la llista de "blavers d'ara", com el seu nom indica, tampoc, car està restringida a l'àmbit valencià.

-Gent del PP valencià que se féu notar pel seu anticatalanisme, però han passat a segona fila: Luis Santamaría, Serafín Castellano, Vicente Ibor, Mayte Parra i sobretot, el Molt Honorable Francisco Camps, el qual ja no pinta res en el seu partit, a banda de continuar tenint diversos fronts judicials oberts.

-Gent que ja no pinta res en el blaverisme: David Albelda, la vinculació del qual amb el blaverisme sols consistí a haver participat en algunes xerrades en la seu del GAV i, sobretot, l'expresident del GAV durant 15 anys Manolo Latorre. Aquest home està totalment desaparegut. Potser deu estar dedicat en cos i ànima al seu negociet, i és que ja se sap que estem en temps de crisi. Per cert, no se sap ara mateix qui és el president del GAV. Semblarien, doncs, haver tornat al seu caràcter semisecret que sempre han tingut.

2-Entren a la llista:

-Vicente Estruch, el Alfarrasí, també conegut com a cap de pot. Aquest personatge tingué una participació destacada en els aldarulls i agressions a nacionalistes que tingueren lloc el 9 d'octubre de 2017, i per això està imputat i en espera de sentència. Trascendí llavors que era el líder dels Yomus. Independentment, doncs, de la seua participació en eixos tristos i lamentables fets, sols per ser el cap dels Yomus mereix estar en primera pòsició, ja que de tots és sabut que el missatge d'odi anticatalanista s'irradia hui principalment a través del València C.F. i en concret, d'eixe grupuscle i el seu succedani de la Curva Nord.

-Pepe Herrero. Aquest cronista faller, a través del seu programa radiofònic, fa la difusió més gran possible del missatge anticatalanista. Sembla també que tingué un paper destacat en la convocatòria de gent contra la manifestació nacionalista del 9 d'octubre de 2017 per la vesprada, on es produïren tan lamentables episodis.

-Marisa i Isabella. Aquestes són dos dones que a través de la seua entitat Defenem Valencia, molt present a les xarxes socials, pretenen reproduir el fenomen d'agit-prop de les "ties maries" de la transició, que tan bons resultats li donà al blaverisme militant de la transició, com el propi ex-president del GAV Pascual Martín-Villalba reconegué en el documental "Del Roig al Blau". Tanmateix, com hem dit al principi, hui la societat valenciana té més cultura que la d'aquell temps, i sap millor allò que li interessa i allò que no.

-Javier Cervera: Ex-president de la Curva Nord, entitat d'animació hooligan del València C.F. controlada i tutelada pels Yomus, dimití a conseqüència de la seua presumpta involucració i imputació en els fets violents del ja esmentat 9 d'octubre de 2017. Tanmateix, sembla doncs, una dimissió temporal, i quan estiga net judicialment podria tornar a dirigir eixe grup radical del València C.F. L'actual president de la Curva Nord, un tal Álvaro Santamaría, és totalment irrellevant i no pinta res.

-Jaume Hurtado: President del partit blaver Som Valencians. Aquest partit és, per ara, el partit blaver que millors resultats electorals ha tret, ajudat també per una abundant despesa econòmica, sembla ser que provinent en part del seu president. Aquest és un partit que es podria encabir en el centre-dreta, i a diferència del blaverisme clàssic, transmet un discurs de moderació i no violent. Nogensmenys, defensa el blaverisme clàssic en totes les seues vessants: Lingüístic, de símbols, de defensa de València com entitat sense cap relació amb Catalunya i les Illes, etc.

-Hermann Tertsch i Albert Boadella. Hem dit al principi que hem tret totes les persones forasteres que hi havia abans en la llista, o sense cap relació amb el PV. Tanmateix, aquests dos personatges han atacat el PV i/o tenen relació amb el PV. El primer, acusà la gent del partit Compromís de hortoabertzales (sic!). Això és un insult no ja als de Compromís, sinó a tots els valencians que som d'origen llaurador. En qualsevol cas, és molt millor, més digne i més honrós ser descendent de llauradors que fill d'un membre del NSDAP (sigles del partit nazi alemany) i de les violentes i terroristes SA, com son pare Ekkehard Tertsch.
Quant a Boadella, sempre ha coquetejat amb el blaverisme, ja des de l'època que féu "Visanteta de Favara" (on també se burlava dels tòpics valencians, i en especial dels agraris). No cal dir que el gir ultraespanyolista radical que ha donat aquest personatge ha accentuat aquesta relació.

-José Javier Esparza: Aquest individu és valencià de naixement, tot i que viu a Madrid des de gairebé sempre. Els darrers temps, a través dels seus programes en la cadena de TV d'extrema dreta espanyolista "Intereconomía TV" i la participació en algunes presentacions amb històrics del blaverisme com García Sentandreu o Cristina Seguí, ha accentuat la seua implicació amb el moviment anticatalanista valencià. Donat que aquest individu resideix a Madrid i a efectes pràctics és com si fóra madrileny, representa també el suport que el blaverisme sempre ha tingut des de la pseudo-intel·lectualitat madrilenya de dretes (i part de la d'esquerres).

I bé, això és respecte a les persones de la llista. Els propers dies continuarem actualitzant els altres diversos apartats: Empreses, entitats i partits.

Estem oberts als vostres suggeriments, i en virtut d'ells farem els darrers retocs a la llista. D'aquesta manera serà el poble qui decidisca qui ha d'estar i qui no. Podeu fer els vostres suggeriments en aquest mateix fòrum o en els nostres comptes de Facebook i Twitter, a banda de per e-mail.

Recordem, en definitiva, que aquesta llista té un caràcter purament científic, i no tenim cap animadversió ni sentiment personal envers els seus integrants. Les raons de figurar en la llista són la pertanyença al blaverisme i la importància de cadascú dins d'aquest moviment.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Actualització de la llista de blavers d'ara

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.