#1 04-08-2015 21:08:44

BurlaGAVers
Membre

Tangana en la seu del GAV

M'ho ha contat un de confiança.

A finals de juny feren una reunió en la seu del GAV on volien tractar de com reactivaven la "batalla de València".

De tots és sabut que els blavers són un grup paranoic i sempre acaben matant-se entre ells. Doncs això passà: Eixa reunió acabà literalment com el rosari de l'aurora.

Resulta que un ex-president del GAV entre 1988 i 1994, i actual vice-president, Pere Aguilar, acabà a galtada pura amb una tal Andrea, presidenta de les JJGAV i el seu nuvi. Com a conseqüència, tots expulsats del GAV, I JA NO HI HA JJGAV.

Ha ha ha ha ha.

Continueu així, blavers, matant-vos entre vosaltres, que no caldrà així ni que fem antiblaverisme, en poc de temps el GAV acabat!!

Desconnectat

 

#2 04-08-2015 22:26:50

voiceofaclass
Membre

Re: Tangana en la seu del GAV

Si això és veritat, seria una molt bona notícia. Això voldria dir que el GAV s'autodestrueix, o com a poc es divideix. Com es diu en castellà, "divideix i venceràs". Com tots sabem, les JJGAV són un grup de captació de joves que volen un poquet d'atenció i de fer soroll, i acaben radicalitzats. Aquests joves normalment acaben a algunes canteres de partits i grups ultres i feixistes. 

Ara, més enllà pel que fa a les reunions quasi secretes que ells en fan, estic expectant pel que faran aquest 9 d'octubre. Un nou govern valencianista de debò i un alcalde que parla de fer país, els partits blavers en la misèria, E2000 immers en un procés d'absorció per part de PxC amb el seu carismàtic líder apartat d'ell (el coix), més laïcisme amb la prohibició de l'entrada de la Senyera coronada a l'església... els ànims estaran convulsos. Toque fusta perquè no passe res.

Com sé que potser ens lligen: tu, blaverot, una recomanació: deixa d'anteposar la fe a la ciència i a la raó. Ja ningú creu en el vostre missatge només dels ignorants i de la gent que no té molt de trellat. Esteu acabats, i per molt que el Las Provincias i l'ABC continue fent-vos el joc, ja no teniu força. Ho sent molt wink.


_________________________________________________________
Tinc senyera on blau no hi ha, i dic ben alt que parle català, i ho faig a la manera de València.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.