#1 03-06-2015 19:28:09

Al GAV li creixen els nans

Atenció, NOTÍCIA BOMBA.

Vos enrecordeu d'un ex-president de les JJGAV que es deia Gonzalo Palanca? Aquest xic estigué involucrat en diversos actes de violència i camorrisme, com tots els ex-presidents de les JJGAV.

DONCS ARA RESULTA QUE AQUEST TIO ANAVA EN LA LLISTA D'UN PARTIT NACIONALISTA DE MALLORCA, QUE RECONEIX LA UNITAT DE LA LLENGUA. AQUEST PARTIT ES DIU PI, QUE VOL DIR PROPOSTA PE LES ILLES, I HA TRET 3 DIPUTATS A LES ELECCIONS AUTONÒMIQUES DE BALEARS.

Comproveu-ho vosaltres mateixos en aquest enllaç. Va de nº 25 en la llista d'aquest partit nacionalista i que reconeix la unitat de la llengua.

Vaja, vaja, Sr. Palanca, ara resulta que Vostè deu estar possiblement vivint allà, i vol "quedar bé" amb els seus veïns, apuntant-se al partit important d'allà, o al partit dels caps de la seua empresa. Vol anar de "bon xic", amagant el seu passat violent.

Però no comptava que e internet tot se sap. O potser és que realment reconeix ara la unitat de la llengua contra la qual ha batallat tota la seua joventut? Ho sap això el Sr. Manolo Latorre? Segur que li dóna un infart quan se n'assabente ha ha ha

Per tant, amics, feu difusió d'aquesta notícia bomba: UN EX-PRESIDENT DE LES JJGAV S'HA CANVIAT DE JACA.

Desconnectat

 

#2 05-06-2015 19:48:56

Re: Al GAV li creixen els nans

I no sols això, els continuen creixent els nans. Resulta que hi ha un blaver històric, que és diu Joan Benet, que en realitat és el seu nom de pila, perquè els seus cognoms són Rodríguez Manzanares. Ací podeu veure una entrevista o autoentrevista seua, no ho acabe de entendre.

Doncs bé, resulta que aquest tio té una associació per a ties maries que s'anomena Mistium. Fa poc han fet una mena de "fi de curs" en el castell d'Alaquàs al qual han donat publicitat en la web blavera valenciafreakdom. Per una volta els linkarem.

Mireu on diu que l'Essència de Mistium major serà una dona a la qual li diuen Montserrat Llagostera Vilaró. No vos sonen estranys eixos cognoms? Perquè no són valencians evidentment, són exclusius, endèmics...catalans!!

I la confirmació la tenim en el blog d'aquesta senyora. Resulta, doncs, que és una dona principatina que du molts anys vivint a València...Però més catalana no pot ser: El blog es diu "Memòries d'una rosa d'abril", diu que li agrada la sardana, que nasqué al barceloníssim barri de Gràcia...

Vos imagineu un històric del GAV col·laborant amb aquesta senyora??? També s'ha canviat de jaca?? O també és oportunisme de tenir a aquesta dona a la seua associació (on pagarà una quota, clar)?

Siga com siga, en aquest mes de juny el GAV no està tenint sort juas juas juas

To be continued.

P.D.: Cal informar urgentment a aquesta senyora Llagostera d'amb qui se junta. No creiem que li faça gens de gràcia.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.