• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya definitiva per a la il·legalització del GAV

#1 22-08-2014 00:25:11

Webmestre
Administrador

Campanya definitiva per a la il·legalització del GAV

Benvolguts amics:

L'any que ve tenim l'ocasió daurada i única per a acabar definitvament amb el millor exponent de la "pesta blava" i, sobretot, d'un element distorsionador de la convivència dels valencians, com és el GAV.

Les eleccions municipals i autonòmiques presumiblement donaran la victòria a les forces d'esquerra i nacionalistes a la nostra terra, malgrat les trampetes que el PP prepara per a evitar perdre les alcaldies de València i Madrid. La Generalitat, però, de ben segur canviarà de mans. I és llavors quan se'ls ha de recordar a les forces d'esquerres i nacionalistes una de les tasques que han de fer urgentment, que és il·legalitzar el grup violent i causant de major trencament de la convivència dels valencians dels darrers 30 anys, el Grup d'Acció Valencianista (GAV).

També s'han de cercar responsabilitats penals dels actuals dirigents del GAV i de les JJGAV. Del GAV n'és president actualment Manolo Latorre i durant el seu mandat s'han fet quasi tants actes violents blavers com en la transició. Durant el mandat del seu antecessor Juan García Sentandreu també se cometeren prou actes violents blavers. És viu Pere Aguilar, durant la presidència del qual se cometeren actes violents també, i com no, Rafael Arellano.

Els altres presidents que ha tingut el GAV ja han faltat.

De les JJGAV, com són uns xiquets que s'amaguen com a ratetes, sabem alguns noms dels seus presidents: Toni Rochina, Aitor Marquina, Gonzalo Palanca, Jesualdo Masiá. A tots ells se'ls han de buscar les responsabilitats penals que no hagen prescrit. I també a tots els joves terroristes blavers que, sobretot durant la presidència de Manolo Latorre, han usat com a carnassa per a cometre actes violents.

Anem a fer, doncs, un xicotet llistat de partits d'esquerra i nacionalistes, als quals adreçar aquesta campanya:

-Partit Socialista del País Valencià.

-Esquerra Unida.

-Compromís.

-Esquerra Republicana del País Valencià.

-Podem.

-CUP.

-SI.

Aquest és un llistat provisional, Cal anar afegint partits, associacions i institucions per a aquesta tasca que tenim endavant.

I fins i tot caldria afegir, per què no, el PP valencià. Si veu que tots els partits ho fan, ells tindran vergonya de quedar-se enrera. A més, no diuen els del GAV que el PP és "catalaniste"? He he. Doncs que ho demostren. També els altres partits espanyolistes de la nostra terra (UPyD, Ciudadanos, Vox, etc.), ja que es tracta, per damunt de tot, d'incivisme, vandalisme i violència.

Encara hem d'enllestir una carta model, però de moment, posem a disposició el dossier sobre violència anticatalanista al País Valencià  (1971-2010) i la seua versió en castellà.

És ben cert que d'ençà del 2011 aproximadament la violència blavera ha minvat força, per una acció conjunta de difusió de la seua violència (un dels seus grans aliats ha estat sempre la desconeixença de la gent sobre això), campanyes (en algunes de les quals hem pres part ben directament) i sobretot, la pressió policial, que per fi s'ha materialitzat sobre ells.

Tanmateix, enguany és molt possible o presumpte que hagen fet una de ben grossa. No tenim proves i no els podem acusar directament, però no seria estrany que darrera de l'atemptat que ha patit el sagrat Pi de les Tres Branques estigueren ells. És sospitós que sols hagen tallat una branca (la que representaria el País Valencià) i sobretot, d'això han fet burla miserable en la seua web valenciafreedom:

https://imagizer.imageshack.us/v2/1351x503q90/908/FtCxrd.png

Fins i tot el penós elcapo71, que és presumptament el pseudònim de l'actual president del GAV, Manolo Latorre, es burla d'això:

https://imagizer.imageshack.us/v2/1351x459q90/540/spFJ83.png

Per aquesta raó, cal involucrar així mateix d'una vegada per totes, la gent del Principat, perquè, si es confirmara que són ells els que han fet aquest sacrilegi, seria ja la tercera volta que atempten al Principat (pintades amb blau en el Pi de les Tres Branques i en la Porta dels Països Catalans a Salses). També els anirem fent saber aquesta campanya.

El GAV ha durat massa, i és el moment d'acabar definitivament amb ells. Ara se riuran i diuran estupideses en valenciafreedom, de que sempre diem el mateix i bla bla bla. També deien això quan els tiràrem d'Expojove, i al final els tiràrem, i tantes i tantes voltes.

Cal ser constant, com els llauradors quan conreen la terra. I al final ho aconseguirem.

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya definitiva per a la il·legalització del GAV

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.