#1 17-04-2013 23:27:08

Webmestre
Administrador

L'estafa permament de la família Pujol-Ferrusola

Sé que aquest fil serà polèmic i que a molta gent del Principat no li agradarà, però anem a ser fidels a un dels nostres lemes, el mateix del diari alemany "Das Bild": Unabhängig, überparteilich (independents, per damunt dels partits).

Volem denunciar, doncs, l'estafa permament que ha suposat la família Pujol-Ferrusola per al nacionalisme català (i també dels PPCC) i per a la fe cristiana, que sempre han presumit de professar.

Jordi Pujol pare ja va fer una cosa molt lletja quan l'afer de Banca Catalana, allà per 1984, en dir que allò era un atac a Catalunya. Llavors, ell era Catalunya?? No senyor Pujol, si Vostè té un problema judicial és una cosa seua i només seua. L'afer en conjunt denotava ja quelcom fosc, i un amor desmesurat als diners per part d'aquest senyor.

El seu lideratge de Convergència fou igualment polèmic, desfent-se de tota la gent que li feia ombra: Roca i Junyent, Max Cahner, etc. I al final ha acabat posant al seu fill Oriol de virtual número 2 del partit, i Mas sembla poc més que una titella, igual que Enric Morera ho és de Pepa Chesa per entendre'ns. És a dir, que qui manipula el partit, fins i tot a hores d'ara, és ell.

I què dir de la Sra. Marta Ferrusola. Les seues ganes de "xuclar càmera" i de cridar l'atenció durant el govern del seu marit foren constants. La presència de tots plegats (Jordi i Marteta) en els mitjans de comunicació principatins arribà a fer-se insuportable, i fins io tot podríem dir que s'establí una mena de culte a la personalitat. La Sra. Ferrusola en qualsevol cas sembla que ha estat enormement ambiciosa, i aquesta ambició l'ha trasmesa als fills.

I després tenim els fills. L'esmentat Oriol ha passat de lluir allò del "Freedom for Catalonia" l'any 1992 a ser com hem dit l'autèntic nº 2 del partit, dofí de Mas i, com no, "exitós" empresari. Diguem allò d'"exitós" perquè no deixa de ser curiós que els membres d'aquesta família tinguen tanta obsessió per dedicar-se als negocis, i sorprenentment, els vagen tan bé.

I hem deixat l'últim a Jordi Pujol fill. Aquest sí que sembla que ha estat un "exitós" empresari...i no sols això, sinó que li acusen de ser un gran evasor d'impostos, entre altres coses. Constatable és la seua col·lecció de cotxes caríssims i de col·leccionista (entre ells l'únic Lamborghini de la província de Barcelona). Necessita aquests cotxes? Sap a quanta gent es podria donar de menjar amb el que costa un sol cotxe? O quantes campanyes nacionalistes es podrien sufragar? I després es parla de sòrdides històries de sexe, qui sap si drogues de disseny, etc. etc. Una cosa acaba inexorablement duguent a l'altra.

En resum, on està, doncs, el nacionalisme d'aquesta família? En la seua butxaca? En els seus comptes bancaris en l'estranger? I la seua fe cristiana, de la que no es cansaven de fer propaganda? No han llegit (o assimilat) allò de que no se pot servir al mateix temps Déu i els diners?

El més greu és que, com aquesta família ha monopolitzat durant els darrers 30 anys el nacionalisme del Principat, ara estan transmetent la seua merda (amb perdó) a tot el nacionalisme. I el més greu, estan fent que aquest siga poc creïble, i que els enemics de la nostra nació puguen burlar-se de tots nosaltres. I per desgràcia, l'actuació d'ERC, salvant-los la cara una i altra volta, no ajuda tampoc. Aquest partit no aprén de la seua història ni de com l'any 1980 ells mateixos precipitaren la seua quasi total desaparició en donar un xec en blanc a CIU i al propi Pujol.

Tampoc és creïble el sobtat independentisme d'aquesta família. Ho fan per a intentar evitar la seua imminent compareixença davant la justícia (espanyola, sí, però justícia en definitiva)? En un Principat independent esperen continuar amb els seus "exitosos" negocis?

L'única solució per a aquesta família, i per al nacionalisme català per extensió, és que abandonen totalment la política (això inclou que Jordi Pujol pare deixe de dirigir per sotamà Convergència) i que assumisquen ells a soles les seues responsabilitats davant la Justícia amb majúscula, que com diem, són moltes.

Desconnectat

 

#2 21-04-2013 14:02:57

TirantLoNegre
Membre

Re: L'estafa permament de la família Pujol-Ferrusola

Dons com a Principatí no em sento gens ofès... Anem a pams: no obstant tots els negocis tant exitosos d'aquesta família, que es troben sota sospita (i per tant poden ser legals o ilegals...Això ho haurà de decidir un jutge), penso que els governs d'en Jordi Pujol no han estat tot lo malament que ens pensem.

A banda de jugar continuament a la Puta i la Ramoneta amb l'estat Espanyol, el que en Jordi Pujol ha aconseguit durant tot aquest temps és que molts catalans (també castellanoparlants) recuperessin una mica aquell sentiment que s'havia perdut: El fet de lo català que estava totalment diluït desde la renaixença, pels governs despòtics de Castella. Inclús avui dia trobem molts catalanistes castellans en origen que reconeixen aquesta tasca. Jordi Pujol va aconseguir que el poble Català es sentís altre cop un poble unit.

Altres fites importants, l'arrelament de la població inmigrada dels anys 50-60 i la seva integració al poble de Catalunya que van tenir el seu punt algit durant els governs Pujol. Aquí trobem la Immersió Lingüística que permet crear una sola comunitat desde les aules i que tan bons fruïts dona a Catalunya, fins el punt que entre les noves generacions no hi ha gairebé ningú que no sàpiga parlar i escriure català (aquesta ha estat una gran victòria per a mantenir la nostra llengua viva).

També ha estat molt important mantenir el tarannà empresarial i treballador del poble de Catalunya, que fa que el 25% de les exportacions de l'estat espanyol siguin catalanes. Aquesta flama ja existia però els governs Pujol van saber mantenir-la i augmentar-la (per això diuen que Catalunya és l'Alemanya del sud d'Europa). Tot això va tenir el seu punt algit durant els governs Pujol.

També en matèria de legislació, Catalunya te un tarannà proactiu de manera que quan la UE treu directives, Catalunya procura adaptar les lleis abans que la resta de l'estat. 

De qualsevol manera, i en això estic totalment d'acord amt tu Webmestre, sobta que aquesta família tingui tant d'èxit en la vida empresarial, però mi jugo el bigoti que la justícia no aconseguirà engarjolar-los. Crec que els negocis que hagin pogut fer en paradisos fiscals seran totalment legals. Només se'ls podrà discutir l'enriquiment tant ràpid, però si aquest enriquiment no ha estat amb diners públics segurament no han comés cap delicte.

També crec que no s'hauria de permetre que la presidència d'un país duri més de 8 anys per evitar la perpetuació al poder i evitar la corrupció i els populismes (tal i com passa avui dia a Veneçuela).

En quan al President Mas, crec que ha comés un error de càlcul posant a Pujol com a símbol de Catalunya atacat per l'estat. Tots els Països tenen símbols se'ns dubte, però ara que l'estat espanyol està posant tota la carn a la graella per a desactivar el Procés cap a la Independència i per tant no és el moment de cometre errors. 

És important que la família Pujol desaparegui del procés per evitar torpedinar-lo tant desde dins com desde fora.

Última edició per TirantLoNegre (02-06-2013 23:09:31)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#3 29-06-2013 01:28:08

Almogaver_cat
Membre

Re: L'estafa permament de la família Pujol-Ferrusola

Una conversa... Que mai va exir.
"Me... E pur si muove"

Published on Jun 27, 2013

Alicia Sánchez Camacho explica en La Camarga que tiene varios policías y un fiscal de confianza. A veces pasa información policial a su amigo Rajoy.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Video que contiene la grabación secreta realizada por agencia de detectives Metodo3 en Restaurante La Camarga, Barcelona. 7 julio 2010.

Restaurante La Camarga, Barcelona. Fecha 7 de julio 2010

"Yo fui la que lié todo el tema de las detenciones ilegales por lo de Bono, la que filtré los expedientes a lo de El Mundo, ahí tenía unos contactos en la Policía que sigo teniendo"

Transcripción: (no completa)

Alícia Sánchez-Camacho: En caso que ahora tuviéramos que hacer algo con esto... Tú y yo esta conversación no la hemos tenido.

Victoria Álvarez: No, no, no. Evidentemente, no.

A.S-C.: Lo que sí podemos hacer es, con la información que me puedas dar, y tal... A la policía no podemos ir porque en la policía están todos... Bueno ya sabes la historia de [fragmento inaudible, pero parece que diga 'Mas'].

V.A.: Porque Saura les tiene muchas ganas, ¿eh?

A.S-C.: Sí, pero... yo iría directamente a la fiscalía y a quien conocemos de fiscalía.

V.A: Mira, hay un tema muy fácil. Yo no sé hasta que punto te puede ir bien, pero yo te puedo dar unos números de teléfono de Jordi en los que simplemente se hacen escuchas y se sabrá todo.
A.S-C.: Dame los números.

V.A.: Además me ha dicho que los ha desconectado hace poco, eh. Uno de ellos lo desconectó a raíz del "PRE", sabes?
—--
V.A.: Oye como te enteraste de lo del Rubalcaba?

A.S-C: Porque yo tengo uno que me pasa información.

V.A: [fragmento díficil de entender pero menciona a Jorge Moragas, probablemente no haciendo referencia a quien le pasa información.]

A.S-C.: Porque yo tengo un... Cuando en mi etapa de portavoz de Interior, yo tengo contactos muy buenos en la policía. Contactos buenos próximos a nosotros. De toda la información de Pretòria yo iba sabiendo a quién iban a detener antes que nadie. Informaba a Rajoy y a Moragas y fueron al domicilio de Jordi Pujol Jr. Y decían que lo iban a detener y se paró y no lo detuvieron.

V.A: Lo tienen todo en el despacho. En casa no tienen nada. La que sabe un huevo es la secretaria. Lo sabe todo [remarcando cada sílaba: TO-DO]. Todo.

A.S-C.: ¿Y a esta la podríamos camelar?

V.A: Complicado. Complicado porque Jordi es un tío... Es una chica que necesita el dinero. Necesita el dinero porque esta manteniendo a su madre. Tiene problemas económicos. Y yo le decía: "Jordi, dale más pasta coño, que eres un cutre".

A.S-C.: ¿Cuanto le paga?

V.A: No lo sé, pero poco. Poco por lo que hace. Te lo puedo asegurar. Porque lo sabe todo.

—--
A.S-C: Tendrías que hablar con este amigo tuyo. Con...

V.A: ...Sebas.

A.S-C.: Sebas. Diciendo que en el caso que toda esta información se la pudieras pasar al fiscal... Porque yo tengo un.... Fiscal de confianza [____]. Que es el que está llevando todo este tema del [caso] Palau.

V.A: Sería cuestión de sentarse a hablar. En privado... en persona [fragmento inaudible]. No diciendo la persona. Que no aparecerá tu nombre...

A.S-C: En el futuro. Que investiguen ellos. Si luego ya lo quieren para algo protegido pues que lo investiguen. Pero tu les pasas todos los datos. Me tienes que dar la tarjeta del Herber este. Lo de las empresas. Todo lo que pudieras tener de las empresas que conocen al mayor lo necesitamos. Y a partir de ahí que investiguen. Lo bien que nos iría. Y tiene que ser la fiscalía...

V.A: Lo bien que nos iría pegarle caña a CiU...

A.S-C.: Lo malo que tenemos es que el [juez Juli] Solaz este, el tío este del caso Millet, no va a meter a nadie en la cárcel por el caso este. No va a meter a nadie porque este es de Esquerra y está [inaudible]...
—--
A.S-C.: Pero entonces me pide a mi, año 2006, que yo estoy embarazada de mi hijo, que vaya de número 2 a las autonómicas. Además voy a tener el niño, me puedo quedar en Catalunya... Y yo estoy de portavoz de Interior en Madrid, que tengo un éxito bárbaro con todos los temas de la tregua y tal. Estoy en todos los lados con una proyección... Con Alonso y Rubalcaba [ex ministres del govern de Zapatero ocupant la cartera d'Interior ]. Que fui la que lió todo lo de las detenciones ilegales por lo de Bono. Que filtré los expedientes a 'El Mundo'. Tenía unos contactos con la policía que los sigo teniendo.

V.A: Allí conociste a [Jorge] Moragas, que estaba allí con todas esas movidas...[fragmento inaudible]

A.S-C.: Yo era Portavoz de Interior...
------------------------------------------------
N.B.
Antiblavers, no es responsable de les opinions i escrits dels usuaris OK?
Font:
YOUTUBE  CAMARGATE.

Desconnectat

 

#4 29-07-2014 11:32:33

Webmestre
Administrador

Re: L'estafa permament de la família Pujol-Ferrusola

Quan vaig escriure aquest missatge, doncs, no anava desencaminat, veient el gran escàndol que hi ha ara sobre la seua evasió de divises durant tant de temps.

L'única cosa bona d'això és que sembla que, ara sí, Pujol deixa del tot la política, i deixa per tant de manipular per sotamà Convergència.

Desconnectat

 

#5 01-08-2014 17:21:36

Webmestre
Administrador

Re: L'estafa permament de la família Pujol-Ferrusola

Simplement afegir que esperem que la Justícia amb majúscules siga implacable amb tota la família. S'ha dit que la confessió de Jordi Pujol pare pretenia salvar els fills, i això és inacceptable. TOTS han de respondre davant de la Justícia.

Tampoc no val allò de que "els altres són més corruptes i tenen més casdos pendents que nosaltres". Si el nacionalisme català i dels PPCC vol donar exemple, no pot ni deu caure en aquestes argumentacions infantils.

El cas de la família Pujol-Ferrusola és especialment greu per dos raons, com ja hem comentat: Perquè han "justificat" la seua deshonestedat usant dos coses que deurien de ser intocables: La nació i la religió (catòlica en aquest cas).

Esperem, en fi, que ara els Convergents no facen manifestacions a favor del seu "avi" o actes massius, com feren en 1984 amb el cas de Banca Catalana. Convergència potser sí que necessitaria una refundació, ja que com hem dit adés, fou un partit estructurat al final exclusivament al voltant de la família Pujol-Ferrusola.

Desconnectat

 

#6 14-08-2014 23:21:20

Webmestre
Administrador

Re: L'estafa permament de la família Pujol-Ferrusola

Pel que fa al PV, la conseqüència més visible de la desaparició de la família Pujol-Ferrusola de l'escena pública serà la ruïna d'ACPV, que era una entitat mantinguda excessivament per les subvencions de CIU i en molts casos per ordres directes de Pujol, de qui Eliseu Climent era gran amic.

Les subvencions a ACPV tenien un fi clar: Tapar la mala consciència dels nacionalistes del Principat perquè no montaren ací un partit seriós, com sí que feren per exemple els bascos en Navarra. Fer nacionalisme cultural i no polític en definitiva. I pel que fa a Eliseu i ACPV, fomentar obsessivament el PSOE, en contra del nacionalisme valencià.

Potser, doncs, serà bo si ACPV entra en decadència, perquè llavors sí que el nacionalisme valencià alçarà el vol.

Desconnectat

 

#7 24-10-2014 16:30:27

TirantLoNegre
Membre

Re: L'estafa permament de la família Pujol-Ferrusola

Webmestre escrigué:

Simplement afegir que esperem que la Justícia amb majúscules siga implacable amb tota la família. S'ha dit que la confessió de Jordi Pujol pare pretenia salvar els fills, i això és inacceptable. TOTS han de respondre davant de la Justícia.

Tampoc no val allò de que "els altres són més corruptes i tenen més casdos pendents que nosaltres". Si el nacionalisme català i dels PPCC vol donar exemple, no pot ni deu caure en aquestes argumentacions infantils.

El cas de la família Pujol-Ferrusola és especialment greu per dos raons, com ja hem comentat: Perquè han "justificat" la seua deshonestedat usant dos coses que deurien de ser intocables: La nació i la religió (catòlica en aquest cas).

Esperem, en fi, que ara els Convergents no facen manifestacions a favor del seu "avi" o actes massius, com feren en 1984 amb el cas de Banca Catalana. Convergència potser sí que necessitaria una refundació, ja que com hem dit adés, fou un partit estructurat al final exclusivament al voltant de la família Pujol-Ferrusola.

Webmestre, sembla ser que la cúpula de Convergència Democràtica, plena de joves que fa temps van deixar enrera el Pujolisme, està prou preparada perquè esdevingui aquesta renovació. Tot i això, ara com ara i com està el Procés de Independència, Artur Mas continua sent el cap visible de la formació i no es poden permertre el luxe de deixar-lo anar.

En el tema dels Pujol hi ha una cosa molt clara. Tota la Oligarquia està en connivència (la d'aquí i la d'allà), i fins que un d'ells no ha traït els altres no ha començat a surar la merda . D'aquí al 9N queden uns quants dies perquè surti a la llum tota la porqueria.

Última edició per TirantLoNegre (24-10-2014 16:31:20)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#8 24-10-2014 18:39:38

Webmestre
Administrador

Re: L'estafa permament de la família Pujol-Ferrusola

Tens raó, Tirant. Nosaltres admirem alguns aspectes de Convergència, com el fet de ser un partit modern, moderat i europeu. Fins i tot ens agradaria que al PV i les Illes hi haguera un partit semblant, ja que això impediria que el PP monopolitzara la dreta en ambdós territoris.

Fins i tot, com diem en aquest fil, estimem que el procés d'independència del Principat deuria paralitzar-se fins que Convergència no resolguera els seus problemes interns i es refundara.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.