• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Si el GAV visita els vostres pobles i comarques

#1 11-11-2012 17:52:44

Webmestre
Administrador

Si el GAV visita els vostres pobles i comarques

De tots és sabut que el GAV sols té adeptes actualment a la comarca de l'Horta (en especial a l'Horta Sud) i a la ciutat de València (per a ser exactes en la zona de l'Eixample i Russafa).

També és de tots sabut que de tant en tant "visiten" els nostres pobles i comarques per a fer pintades, accions violentes (com les que han fet en Sueca en 2002 o 2007), o simplement "accions" seues (com per exemple el patètic desplegament de la bandera blavera al castell d'Almenara). És una manera de "fer bulto", de fer veure que tenen implantació fora de la comarca de l'Horta, i al mateix temps de tractar d'impedir el creixement del nacionalisme.

Crec que és hora que tota la gent de comarques a les que aquests individus toquen els nassos els "torne la visita". No estem parlant de cometre accions violentes o delictives, com les que fan ells. Simplement caldria fer acte de presència en la seua seu o en els actes que ells facen. D'aquesta manera demostraríem en primer lloc, que no ens fan por. En segon lloc, obtindrien una "retribució" que fa anys que es mereixen.

Naturalment, estem parlant de fer coses sempre dins de la legalitat, amb solucions imaginatives i fins i tot humorístiques.

Així doncs, si sou de comarques i alguna volta els del GAV han anat a casa vostra a tocar-vos els pebrots, des de la nostra web ens oferim a donar-vos informació i idees del que es podria fer.

Podeu contactar a qualsevol d'aquests e-mails:

antiblavers.contacte@gmail.com

antiblavers.confidencial@gmail.com

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Si el GAV visita els vostres pobles i comarques

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.