#1 19-09-2012 12:01:27

Manifestació 11 de setembre per un Estat propi a Europa.

A la web del Bloc, a la de Compromís i a la de val.com no hi ha cap opinió al respecte, com si no hagués passat res, en canvi sí van informar sobre el procès d'Independència d'Escòcia i altres nacions. Evidentment antiblavers no té el suport econòmic que té val.com, però seria bo diferenciar-nos més clarament del blaverisme de val.com, que ara per exemple està promocionant l'eixida de la revista blavera Lletraferit, una revisista que utilitza les normes del Puig i dona suport al GAV.

Última edició per SomNacioCatalana (19-09-2012 12:05:17)

Desconnectat

 

#2 19-09-2012 14:20:48

Webmestre
Administrador

Re: Manifestació 11 de setembre per un Estat propi a Europa.

No hem pogut dir res al respecte degut a les nostres ocupacions personals i/o laborals, ja que nosaltres treballem, no com molts xiquets de val.com, i no sempre tenim temps per a dedicar-nos a la web com caldria.

Potser el millor serà que els nostres companys del Principat, i si algun valencià hi va assistir, diguera les seues impressions al respecte. Així doncs, aquest fil pot servir per a això.

Desconnectat

 

#3 20-09-2012 01:17:55

Re: Manifestació 11 de setembre per un Estat propi a Europa.

Jo vaig viure l'11 de setembre i no tinc paraules. No vaig aconseguir entrar a la Via Laietana, com centenars de milers de persones, que van haver de buscar recorreguts alternatius per a arribar al Parc de la Ciutadella on acabava la Manifestació. A la inmensa majoria dels balcons de tots els barris de Barcelona penjaven estelades, també als comerços dels xinesos i paquis. Aquell dia tothom volia la independència: catalanoparlants, castellanoparlants i parlants d'altres llengües, moderns, pijos, senyores, cavallers, nens, joves, xonis, canis, pindolaires, gent de classe alta, de classe baixa, LA INMENSA MAJORIA de la població. De fet de tanta diversitat que n'hi havia no vaig aconseguir veure cap gos-flauta, com els que abunden a les manis a València. Ja m'agradaria una cosa així a València.

Desconnectat

 

#4 20-09-2012 22:23:39

TirantLoNegre
Membre

Re: Manifestació 11 de setembre per un Estat propi a Europa.

Hola SomNació i Webmestre, jo vaig estar a Via Laietana, que desde les 16:30 hores es va començar a omplir i a les 17:30 ja estava atapaïda de gent. La MANI va començar oficialment a les 18:00. Doncs entre les 18:00 i les 20:10 només em vaig moure 4 cruïlles, fins a l'Hotel Suizo...Bestial!

Estic escrivint el diari de la Independència en l'altre fil.  Si voleu afegri-vos per anar fent reflexions...Ara mateix estem en el temps en que l'Artur Mas ha tornat de Madrizz de la xerrada amb en Rajoy respecte el Pacte Fiscal. Evidentment en Rajoy s'ha tancat en banda.

El President ha tornat a Barcelona a on l'estaven esperant 4000 persones a Plaça de Sant Jaume, i tots han acabat cantant l'himne dels segadors...

Ara mateix, tots els mitjans de comunicacions importants (els estrangers com el Finantial Times i d'altres) ja aposten per la trencadissa definitiva i el més que probable neixement d'un nou estat a Europa.

Continuo a l'altre fil.

Última edició per TirantLoNegre (20-09-2012 22:24:56)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.