• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'arquebisbat de València dóna empara i cobertura al GAV

#1 06-05-2012 00:09:13

Webmestre
Administrador

L'arquebisbat de València dóna empara i cobertura al GAV

Benvolguts amics:

Amb aquesta notícia podem donar per començada la campanya per la revalencianització de l'Església valenciana. Com ja hem dit, l'Església valenciana, i la seua principal castellanització, llevat de molt poques excepcions, podem dir que és un dels àmbits on més èxit ha tingut el blaverisme. Al cap i a la fi, duts pel seu espanyolisme, és això el que volen: Que estiga pràcticament en la seua totalitat castellanitzada.

Potser la clau la tinguem en l'empara i cobertura que dóna l'arquebisbat de València al GAV. I anem a enumerar els exemples:

1-L'actual arquebisbe de València ha rebut en audiència al GAV, donant lloc a aquesta vergonyosa foto, amb el seu president:

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/userpics/10223/normal_Carlos_Osoro_GAV.jpg

2-Anualment, se permet que el GAV faça un homenatge a la tomba d'Ausiàs Marc, que està dins de la catedral.

3-Per últim, hem vist com el dia 8 se farà una missa en la catedral en honor d'un il·lustre blaver mort: Emilio Miedes Bisbal.

Els principals responsables semblen ser dos canonges: Josep Climent Barber (que als seus vora 86 anys ja podria dedicar-se a altres coses, i que és un històric del blaverisme), i sobretot, Jaime Sancho Andreu, com hem denunciat des d'aquesta web.

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/userpics/10223/Jaime_Sancho.JPG

No cal que diguem que el GAV té un llarg historial violent, que arrenca des dels seus inicis, com demostrem en aquest dossier. D'altra banda, és un grupo substentat en l'odi i la maldat, valors profundament anticristians.

Un grup així, no pot ni deu tenir tanta cabuda i cobertura en l'arquebisbat de València i el seu temple màxim, la catedral de València.

Per tot això, vos animem a denunciar tot això als diferents e-mails de contacte de l'arquebisbat i la catedral de València:

archivalencia@archivalencia.org

cabildo.metropolitano@catedralvalencia.es

Deveu adjuntar sempre el dossier sobre violència protagonitzada bàsicament pel GAV que hem esmentat, per a la utilització del qual teniu tot el nostre permís. Farem una carta model també, si bé també podeu improvisar i dir el que millor vos semble.

Hem de tirar el GAV com siga, doncs, de la catedral de València.

Seguirem informant-vos.

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'arquebisbat de València dóna empara i cobertura al GAV

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.