• Inici
  •  » Debat general
  •  » Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

#1 30-04-2012 00:02:28

TirantLoNegre
Membre

Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Polèmica entre els forers valcomeros que estan fins el forro del Fòrum i del seu cap (Fuset).

Es queixen que en Fuset està sempre de festa

La culpa la té en Fuset, diu Al-fahhar...la política i la festa ocupen tot el seu temps  lol

que el fòrum de valcom no funciona perquè sempre estan els quatre de sempre és un fet. Evidentment ja no hi participen els bons (Carabassa, Tirantlonegre, Serrallonga, PPCC, etc...) molts d'ells expulsats per la dictadura neoblavera, acusats falsament de Multinics (però la realitat és que eren valencians pro PPCC o directament Principatins).

Només queden els típics neoblavers de sempre que continuen les seves palles mentals. Per cert que el Polisero (v2020), un policia munícipal a prop dels 60 anys que se li escapen els pets, continua amb la seva paranòia (veu catalans arreu).

És que valcom s'està anant a predre pel cul? P'a cagar-se com dèia mon avia alcoià, equilicua com deia el meu avi murcià.

hehe!

Última edició per TirantLoNegre (30-04-2012 00:05:04)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#2 02-05-2012 22:46:08

Webmestre
Administrador

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Si qui talla el bacallà en eixa web és a soles Pere Fuset, i ell fa i desfà com vol, com  dóna a entendre eixe usuari, em sembla un funcionament molt mafiós i antidemocràtic, que explica moltes coses d'altra banda.

Sí, Pere Fuset deuria dedicar-se a la política (d'on ja fa temps que es veu que aspira a viure), i deixar que el projecte de val.com, que era en inici un projecte molt bonic, torne a ser-ho.

Desconnectat

 

#3 05-05-2012 21:12:18

RutgervonBlum
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Jo també me sume als comentaris contra Pere Fuset.

Aquest xic ha fet més mal que una pedregada al nacionalisme valencià, sobretot al nacionalisme jove valencià, que és on ha tingut més influència els darrers anys.

Ell és el principal responsable d'haver creat una "escola" de xiquets que es passen el dia en internet dient parides i no fan el que els nacionalistes joves deurien de fer de manera primordial al PV: Lluitar contra fatxes i blavers al carrer. En lloc de dir tantes parides, per què no planten cara als Yomus i creen una penya nacionalista a Mestalla?

Sí que és cert que el 9 d'Octubre van pel matí, però encara no s'atreveixen a treure senyeres quatribarrades (o ho fan perquè Pere Fuset els ho diu?).

Té raó el company Tirant que el neoblaverisme de val.com limita en alguns casos amb el racisme antiprincipatí. I el principal responsable és el Sr. Fuset.

Té alguna cosa a veure que aquest xic fóra del GAV en la seua joventut?

En darrer terme, last but not least, aquest xic semblaria ser homosexual, malgrat tenir una núvia per a dissimular. Mon pare sempre me deia que els maricons no són de fiar...

Desconnectat

 

#4 14-06-2012 22:14:02

TirantLoNegre
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Doncs mireu aquest fil i fixeu-vos en un tal iuiu que no para de rebre. Jo diria que és Principatí (amb arrels valencianes com jo). Quí deu ser aquest paio? A mi em van fer fora per dir coses com les que diu ell.

Hauria d'estar amb nosaltres, no?

L'eterna discusió sobre el nom de la llengua i altres parides.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#5 15-06-2012 14:49:44

Pendrach
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Els valcomers no són els únics que estan en contra del terme "Països Catalans" ja que Duran i Lleida també ho comparteix amb ells.

http://www.naciodigital.cat/noticia/438 … s/catalans

Nació Digital escrigué:

Duran, contra «Països Catalans»

Creu que ara no toca utilitzar el terme: "Quan sumem sinergies pel Corredor Mediterrani, hem de ser conscients que aquest terme no agrada a la gran majoria de valencians" Josep Antoni Duran i Lleida, durant l'últim congrés d'UDC. Foto: Adrià Costa.

El líder de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, reconeix obertament que no és partidari d'anomenar "Països Catalans" al conjunt de territoris que utilitzen la llengua catalana, nascut a final del segle XIX, assumit per Unió Democràtica de Catalunya (UDC) durant la República i popularitzat durant el franquisme per l'intel·lectual valencià Joan Fuster. Segons que explica, "sóc dels que creu que a Catalunya i al catalanisme no ens fa cap bé utilitzar a la lleugera el nom de Països Catalans, que inclou València".

"Els propis nacionalistes valencians catalanistes ens ho demanen reiteradament, i tenen raó!", assegura Duran, que argumenta que la conjuntura econòmica actual no ho aconsella: "Ara mateix, quan sumem sinergies de cara al Corredor del Mediterrani, hem de ser conscients que aquest terme no agrada a la gran majoria de valencians (blavistes o catalanistes)."

En la seva carta setmanal a la militància, també reconeix que "hi ha qui no ho entén així", en referència a formacions com ERC: "El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats va repetir a la tribuna del ple l’eslògan del Camp Nou que es va cridar el llunyà 22 d’octubre de 2005. I la presència d’ERC com a partit al País Valencià i a les Illes va en la mateixa direcció." I sentencia: "Allà cadascú amb les seves responsabilitats."

Doncs, nosaltres sabem que aqueix terme enutja més no solament als valencians i balears, sinó també als colonitzadors, invasors i botiflers.

Estem plantejant canviar el nom perquè ens compartim per un motiu històricocultural: llengua.

No acceptem els termes inventats recentment que no tinguen la paraula "català" ni menys "cat": Països Llemosins, Bacavia o Cabavia, Països Mediterranis, Ibèria, etc.

Només podem acceptar dos termes forts i inoblidables:

- Germania (English, "Brotherhood", no "Germany"; Deutsch, "Bruderschaft")

És una expressió coneguda al País Valencià i les Illes Balears per la unió dels rebels contra l'autoritat castellanitzadora.

- Estats Federals d'Aragó (Nova Corona d'Aragó sense rei) com a Estat de Nacions, similar a Commonwealth.

No té res a vore amb el regne d'Aragó (hui en dia ja és històricament mort, però molt ben mort des del regne de Felip V, excepte les zones catalanes i aragoneses "en perill d'extinció"), sinó amb el Casal d'Aragó qui va protegir-nos històricocultural fins el rei Martí I l'Humà. Per això, la nostra senyera quatribarrada fou la propietat del comte català, no pas del poble català. I com no hi havia descendència d'aquell Casal, nosaltres adoptem la seua senyera com un valor simbòlic fonamental: LA UNITAT DELS POBLES. Per això, antigament, el crit d'ARAGÓ, ARAGÓ! va esdevenir aviat el crit de guerra de tots els súbdits del Casal, no pas del Regne.

Tenim en compte que existeix un problema que és la definició de la ciutadania com a identitat nacional: "català, valencià i balear" VS "aragonés". A la nostra manera, malgrat que els "català", "valencià", "balear" i altres són identitats nacionals, podem definir que el terme "aragonés" és una identitat estatal com el terme "europeu" perquè, per exemple, si parlem d'Europa com a nació i la gent dirà que parla en "europeu", pensarem: 'Quina és la llengua europea? Alemany? Anglés?', com ocorre amb l'espanyol que tampoc no és sinònim del castellà.

Bé, personalment no estic en contra del terme Països Catalans, però preferesc un altre terme que no siga un objecte de conflicte històricocultural perquè el PPCC és una autèntica arma "dividirás y vencerás" dels colonitzadors. Cadascú té la seua manera de pensar. No podem estar ací de braços plegats.

Última edició per Pendrach (15-06-2012 18:14:47)

Desconnectat

 

#6 17-06-2012 11:22:40

TirantLoNegre
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

En Duran expresa només una percepció de la realitat errònia, que ve de la seva estada a Madrizz durant tants anys...Les seves opinions són fil per randa les que es viuen a la política madrilenya (i per tant del corrent manxec que es viu a la política valenciana).

El terme Països Catalans va ser utilitzat per pimera volta al segle XIX, any 1837, a les "Costumbres de Tortosa" de Bienvenvido Oliver i Esteller, i per tant ja té gairebé 2 segles de vigència. Anteriorment, els castellans teníen el costum de traduïr a l'espanyol obres fetes originalment en català, per allò de la censura,  i li colocaven l'etiqueta de "Nació Catalana" inclús si l'autor no era Principatí sinó Valencià.

Perquè hauríem de renunciar doncs al terme PPCC si desde fora tothom sempre ha tingut aquesta percepció (que els valencians són catalans). De la mateixa manera que s'utilitza el terma IberoAmericà perqué es té la percepció que els ciutadans d'aquelles contrades són "Hispanos" o el terme més utiltizat recentment "Latinos". Per fer un símil, potser seria millor no dir que els valencians són catalans però almenys si que són catalanescs...

En fi, podríem estar fent servir sinònims per dona-li mil voltes a la questió de no dir que els valencians són catalans però a la fi sempre ix la realitat (la percepció final al voltant de la realitat).

Mon avi dèia que ell era un Valencià de nació catalana. Perquè no me l'hauria de creure? només perquè en Duran ha dit això?

Ho sente però no.

Última edició per TirantLoNegre (17-06-2012 11:25:01)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#7 20-06-2012 14:15:45

Pendrach
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Ho sé perfectament, TirantLoNegre.

En la nostra bibliografia hi ha encara els diferents termes: llemosí, valencià i més català.

Ton avi ho havia dit perfectament com un gran cavaller, igual que mos oncles.

Personalment, els termes "Hispanos" i "Latinos" per als indis americans no m'agraden, solc anomenar-los "americans", igual que "africans", o altres noms que no siguen aquells termes.

La meua frase sobre els PPCC al País Valencià és: dir als valencians "catalans" és cosa dels castellans, sentir-se "catalans" és cosa dels valencians.

Última edició per Pendrach (20-06-2012 17:18:45)

Desconnectat

 

#8 29-06-2012 01:44:15

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

El problema d'eixe fòrum és que si no opines com ells t'expulsen i per això sempre estan els quatre de sempre. Jo vull pensar que el Bloc no és val.com, perquè si fóra així, que no ho crec, seria un partit feixistoide. I clar t'expulsen per ideologia, que ells diuen “trollisme” i després crees un altre nick per poder entrar perquè penses que tens molt que aportar, des d'un altre ordinador amb una altra ip i un altre mail, com la teua manera d'opinar és la mateixa, t'expulsen per multinick, fins al punt que un amic meu va crear el seu primer nick en val.com i com és de la mateixa ideologia pro PPCC com jo, doncs expulsat per multinick pensant que sóc jo.

Última edició per SomNacioCatalana (29-06-2012 01:45:29)

Desconnectat

 

#9 30-06-2012 00:25:54

TirantLoNegre
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Exacte! Això també s'ho ha trobat un col.lega meu que va entrar per vore de què anava el fòrum i es va trobar expulsat per Multinick. Pensaven que era jo.

De tota manera els moderadors no hi toquen gaire. Van explusar l'únic Carabassa, un filòleg que sel's menjava amb patates. Des de llavors el fòrum ha perdut molt. El Carabassa tenia un problema: era pro PPCC.

El Xilxeiro va pel fòrum perseguint catalanescs i fotent bronques. Pobre tio! deu tenir mal de panxa si es pensa que està fent quelcom important.

El Polisero v2020, un policia municipal apunt de jubilar-se i que se li escapen els pets, odia els Principatins però es connectava al Racó Català (no pot viure sense nosaltres, els seus cosins).

I el mentor del Fòrum, en Fuset, està tot el dia twitejant parides. Aquest ha de ser parlamentari del Bloc? Però si és un federalista espanyolista.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#10 30-06-2012 12:37:33

Webmestre
Administrador

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Per desgràcia, en aquest món, i en el nostre país en concret, prospera la gent que fa molta vida social, com aquest xic (i això ho sap fer molt bé, s'ha de reconèixer). I més en política.

Sí, és lamentable però és molt possible que en un futur proper Pere Fuset accedisca a algun càrrec dins del Bloc, que al cap i a la fi és el que aquest xic fa molt de temps que busca desesperedament. Com a mínim, si està ocupat en un càrrec públic, deixarà de manipular val.com i, sobretot, el Bloc Jove, sobre el qual ha exercit una influència nefasta, desactivant la gent jove i ficant neoblaverisme.

Desconnectat

 

#11 30-06-2012 18:33:00

RutgervonBlum
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

A mi m'agradaria que la gent honesta i nacionalista sincera del BNV vegera les coses clares, i no vingueren amb l'excusa de que "hem de consolidar-nos i després ja aclarirem les coses". Això són, com se diu en valencià, excuses de mal pagador. O dit d'una altra manera, quan hi ha una malaltia, o es cura aviat, o pot empitjorar prou.

Com des d'aquesta web (i altres), ja s'ha denunciat, hi ha una mafieta que dirigeix i manipula el BNV des de fa anys: Gent que difonen el missatge que un càrrec (el seu) i el poder ho justifica tot i que governen el partit de manera prou mafiosa. I que, en virtut d'això, són els principals fomentadors del neoblaverisme en el BNV (perquè creuen que això els donarà vots). Més que feixistoides, com ha dit el company, jo diria que tenen la mentalitat dels riquets de poble (el que són molts d'ells), que no suporten que els duguen la contrària.

Anem a dir els seus noms i cognoms: Pepa Chesa, Enric Morera (el seu ninot), Pere Mayor (que estigué molts anys vivint del sou que li pagava el partit, i que encar ano s'ha retirat del tot), Consol Castillo (la dona de Pere Mayor i actual regidora a l'Ajuntament de València), el propi Pere Fuset, Joan Mansanet, Lluís Miquel Campos (presumptament involucrat en una estafa a l'històric nacionalista Pere Riutort), etc. etc.

Si en el BNV hi ha gent honesta i nacionalista autèntica, que n'estic convençut, tard o d'hora hauran de plantar cara a aquests individus.

Desconnectat

 

#12 01-07-2012 22:00:36

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

No soporte el neoblaverisme, perquè els neoblavers són feixistoides, no tol·leren altres ideologies, i manipulen tot el que poden i més. El neoblaverisme no deixa de ser una mena de feixisme espanyolista disfressat de valencianista. A més van a pinyó fix: Som Nació valenciana, ni Madrid ni Barcelona, no a l'IEC, prohibit escriure “aquest i avui”, Eliseu ha fet molt mal ( com si aquests nous blaverets mig il·lustrats hagueren fet alguna cosa bé, més enllà d'ocupar cadires ), himne regional i bandera blavera. I com no t'agraden  totes aquestes coses ets per ells un traïdor, i un troll multinick.

Última edició per SomNacioCatalana (01-07-2012 22:02:04)

Desconnectat

 

#13 02-07-2012 20:22:08

TirantLoNegre
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Doncs com vosaltres, ahir li vaig estar fotent canya al Pere Fuset pel Twitter. El tio anava per l'AP7 enviant twits que havia estat al #TriangleJove i que anava per l'AP7 escoltant les notícies dels incendis...Oh! si, quína gran preocupació que tenia el pobre.

Pere Fuset escrigué:

Tornant cap a VLC del @Trianglejove m'aborrona llegir les piulades que parlen de com #cremavalència...

...Som 5 valencians a l'AP7 escoltant la ràdio per saber les novetats de #cremavalència Per Barcelona pluja. A Tarragona sol.

...I li vaig contestar que deixés de dir parides i que no calia fer veure pel twitter lo preocupat que estava pels incendis.

jo escrigué:

@perefuset #cremavalencia Deixa de dir parides ja!!!! Què collons ens importa que vagis de festa en festa mentre es crema València....@perefuset Deixa ja de divertir-te amb #ArdeValencia i deixan's en pau. I deixa de fer xirinol.la mentre valència crema, I au! a fer la mà!

I després vaig fotre-li canya amb el tema del fòrum que gestiona. Doncs resulta que segons ell ja fa anys que no gestiona el fòrum de valcom.

jo escrigué:

@perefuset Tu només ets un professional d'expulsar catalans del teu forum valcom http://valencianisme.com/ Només perquè sóm PPCC.

Pere Fuset escrigué:

@tirantlonegre ...Fa anys q no administre http://val.com 3. Informa't abans plis

Última edició per TirantLoNegre (02-06-2013 22:32:39)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#14 27-11-2012 00:09:14

Webmestre
Administrador

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Què se'n sap de Peret? Darrerament sembla desaparegut.

Desconnectat

 

#15 02-06-2013 22:41:08

TirantLoNegre
Membre

Re: Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Doncs sembla que estan en obres a Can Valcom.

En Pere Fuset està al Twitter, tot el dia dient parides sobre les falles, però encara no l'he vist enfurismar-se amb el fatxenda del Toni Cantó.

Moltes ganes que tinguem un cara a cara amb el Polisero (alias V2020), ja que ens han prohibit entrar a Valcom, doncs esperem que el nostre amic vingui a Antiblavers...

I també una pena que eixe fòrum antidemocràtic, continui sent una trampa per als principatins que no coneixen el paradigma valencià i que acaben sent expulsats, insultats o apartats.

Última edició per TirantLoNegre (02-06-2013 22:41:33)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Els valcomeros fins els nassos d'en Fuset i valcom s'en va a prendre pel cul

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.