• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers, amb els nacionalistes que aniran demà pel matí

#1 08-10-2011 21:40:23

Webmestre
Administrador

L'equip d'antiblavers, amb els nacionalistes que aniran demà pel matí

Benvolguts amics:

Ja sabeu el que passa tots els 9 d'Octubres. Pel matí hi ha una anomenada "processó cívica", que és un acte públic que se celebra des dels inicis del s. XX, i que des dels anys 70 del passat segle està monopolitzat per forces blaveres i d'extrema dreta, que l'utilitzen per a fer propaganda dels seus ideals i impedir que puga anar qualsevol nacionalista, usant la violència si cal.

Culpables d'aquesta penosa situació són dos bàsicament, a banda d'aquestes forces d'extrema dreta i blaveres evidentment. D'una banda, el PSOE valencià, que viu acomplexat davant de la dreta i l'extrema dreta valenciana des de la transició, i és incapaç de lluitar contra ells i plantar-los cara. Així li han anat les coses. De l'altra banda, Eliseu Climent i ACPV, que semblaria que ha arribat a foscos pactes amb la dreta valenciana, pel qual els ha cedit un acte tan important com aquest, a canvi d'una penosa manifestació per la vesprada. Tots sabem en què s'han convertit les manifestacions climentistes: En una espècie de processons, que treu dos vegades a l'any. Les manifestacions i actes nacionalistes deurien fer-se més a sovint, sobretot a la ciutat de València. Així mateix, tots sabem el que pretén Eliseu Climent des de la transició: Desviar el vot nacionalista cap al PSOE, per a la qual cosa usa diverses estratègies. I una d'aquestes és la d'haver convertit un acte de lluita, com és una reivindicació nacionalista, en una pobra processó, on se desvia el missatge nacionalista, atacant a la "dreta" bàsicament, en lloc d'atacar al blaverisme i l'espanyolisme.

Per això, com un acte nacionalista, i en especial a la ciutat de València, ha de ser un acte de lluita, el lloc dels nacionalistes valencians el proper 9 d'Octubre és anar pel matí. I no sols dels nacionalistes, sinó de tot aquell que se considere lluitador per la llibertat i contra el feixisme, ja que eixe acte del matí s'ha convertit en això: Un acte feixista.

Així doncs, des de la nostra web animem a que tots aneu demà pel matí. No tingueu por als feixistes i als blavers. Les forces de l'ordre s'han compromés a defensar tots aquells demòcrates que participen en eixe acte, com ja feren l'any passat. D'altra banda, els feixistes i blavers en eixe acte en realitat no són més de 2000 persones. En la mani nacionalista de la vesprada sol anar una mitjana de 5000 persones. Per això mateix, si eixos que van per la vesprada anaren pel matí, no caldria ni protecció policial, i humiliaríem els feixistes i blavers.

Caldria evidentment, molta organització, que cada organització duguera els seus militants tots junts, i no quedara cap aïllat. I després, que els diferents grups nacionalistes anaren formant un bloc compacte, semblant a com anaven les legions romanes en la testudo:

http://www.science.mod.uk/engagement/grand_challenge/images/mindsheet_01.jpg

Caldria, en darrer terme, estar disposat a exercitar la legítima defensa front als atacs feixistes, la qual cosa sempre és dolorosa, però en aquest cas necessària.

Ja és potser tard per a fer tot això, però igual que els fallers, quan es crema la falla ja estan pensant en la falla de l'any que ve, això ja se podria anar pensant i planificant per a l'any que ve.

Endavant!

Guanyarem.

Webmestre.

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/bandera/peno_de_la_conquesta.jpg

El Penó de la Conquesta és la bandera conservada més antiga d'Europa (1238). Correspon al penó que hissaren els moros en senyal de rendició de la ciutat de València (en la torre d'Alí Bufat, hui part de l'església del Temple) a l'exèrcit de Jaume I. Prèviament se l'havien donada els conqueridors, perquè això feren. Les seues mesures reals són espectaculars, i es conserva al Museu Històric Municipal de la ciutat de València. Vegem com ens conta el propi Rei En Jaume a la seua Crònica l'episodi del seu hissament: "E quan vim la senyera sus en la torre, descavalcam del cavall, e adreçam-nos vers orient, e besam la terra, e donam gràcies a Déu per la gran mercè que nos havia feita".

Desconnectat

 

#2 09-10-2011 18:48:58

Re: L'equip d'antiblavers, amb els nacionalistes que aniran demà pel matí

Patètic, els feixistes no ens han deixat acabar la nostra processó, la gent del carrer de fora tots amb adhesius del GAV i acompanyant els càntics fatxes dels blavers com "Tots a una puta Catalunya" i la policia no ha fet res contra ells. Vergonya senyors, vergonya ...


Ni País Valencià, ni Països Catalans, la nostra nació: CATALUNYA sense més.

Visqui Catalunya

Desconnectat

 

#3 09-10-2011 20:51:31

TirantLoNegre
Membre

Re: L'equip d'antiblavers, amb els nacionalistes que aniran demà pel matí

Ho hem twittejat nanos!

Endavant i força!


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#4 09-10-2011 21:37:46

Pendrach
Membre

Re: L'equip d'antiblavers, amb els nacionalistes que aniran demà pel matí

Feliç diada del País Valencià!!!

Avant i força!

PD: Més val tard que mai.

Desconnectat

 

#5 09-10-2011 23:38:02

Webmestre
Administrador

Re: L'equip d'antiblavers, amb els nacionalistes que aniran demà pel matí

Després de veure com ha anat la cosa, farem la nostra valoració:

1-Ha estat tot un èxit la participació nacionalista pel matí, demostrant que això va a més. Dóna igual si no s'ha arribat al Parterre, que sembla que té una significació "màgica" per als blavers. Allò important era haver fet la processó sense incidents, i haver augmentat la participació, com així ha estat.

Des d'ací hem de felicitar de nou a les forces de l'ordre, que han tornat a tenir una actuació impecable.

2-Fracàs absolut del GAV i España2000, que com he llegit en altres llocs, anaven junts, la qual cosa demostra el que ja hem apuntat en aquesta web, que España2000 està en un procés d'absorció del GAV. Cal tenir present a més que tant uns com altres duien gent de fora de València. Així doncs, era la seua comitiva "estrictament valenciana", com sempre presumeixen??

En qualsevol cas, duien molta menys gent de la que presumeixen, i la prova és que ni uns ni altres han parlat massa en els seus fòrums d'aquest tema.

3-Èxit encara major de la manifestació de la vesprada. I llavors, tornem a repetir el que hem dit en el post inicial:

Si tota eixa gent que anà per la vesprada haguera anat pel matí, haguérem humiliat els feixistes blavers, i no haguera calgut ni protecció policial.

Ja hem dit com s'ha d'anar (allò de la testudo), i no anem a repetir-ho.

4-En definitiva, des de la nostra modesta web, cridem a les forces nacionalistes perquè desobeïsquen Eliseu Climent i ACPV i l'any que ve vagen pel matí.

Dins del PV sols veig capaç de fer això els xics de l'Esquerra Independentista. Del Principat podien venir els xics d'UNC. Tots junts (EI i UNC) tindrien valor i capacitat per a plantar cara als feixistes, si ells ataquen i sempre de manera defensiva evidentment. Seria un moment a més de deixar de banda les diferències i lluitar contra un enemic comú: Els feixistes blavers.

Aquesta podria ser la força de xoc, si els feixistes atacaren. Després evidentment, podrien afegir-se tots aquells col·lectius i forces nacionalistes que vulgueren, però potser caldria aquesta força de xoc primigènia, per protegir la nostra gent si els feixistes ens ataquen.

És sols una idea, si bé la idea primigènia de que cada grup anara com la testudo romana, també podria servir. És importantíssim desallotjar els feixistes d'aquest acte tan important i tan valencià.

Què en penseu vosaltres? Quines suggerències teniu de cara a l'any que ve?

Desconnectat

 

#6 10-10-2011 01:07:12

Toni_M
Membre

Re: L'equip d'antiblavers, amb els nacionalistes que aniran demà pel matí

M'hi hagués agradat ser aquest any però no m'ha estat possible. Estic d'acord amb la teva proposta, webmestre, a veure si l'any que ve es fa realitat. M'agradaria ser-hi!

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers, amb els nacionalistes que aniran demà pel matí

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.