#1 20-07-2011 17:44:54

Toni_M
Membre

Camps dimiteix!!!

Extret de: http://www.vilaweb.cat/noticia/3912294/ … iteix.html

En una roda de premsa ha anunciat que abandona la presidència i que es defensarà en el judici pels vestits

El president de la Generalitat ha anunciat que dimiteix en una roda de premsa durant la qual no ha deixat connectar en directe les televisions. El president ha dit que així podrà defensar-se en el judici dels vestits.

El president de la Generalitat, Francisco Camps, es trobava contra les cordes, després que l'ex-vicepresident de la Generalitat Víctor Campos i l'ex-cap de gabinet de la conselleria de Turisme i actual responsable de protocol de la Diputació de València, Rafael Betoret, hagin acceptat l'acusació en el cas dels vestits i s'hagn declarat culpables de suborn. Camps havia comunicat al Tribunal Superior de Justícia valencià que hi aniria avui per a signar la declaració de culpabilitat, però a última hora s'ha fet enrere i no hi ha anat. El tribunal ha tancat i no obrirà fins demà a les vuit del matí.

Avui el president de la Generalitat havia anul·lat els actes que tenia previstos a Castelló, i fins a quarts de tres de la tarda s'ha esperat que arribés a la seu del Tribunal Superior de Justícia. Els advocats havien avisat al tribunal que Camps hi aniria, i fins i tot havien demanat que obrissin la porta perquè hi pogués entrar en el cotxe oficial. Però a última hora Camps ha trucat dient que no hi aniria.

El president té l'opció d'anar al tribunal per signar la declaració de culpabilitat demà mateix (el tribunal obre a les vuit del matí), o qualsevol altre dia. Si és que aquesta és la decisió que pren, que li evitaria haver d'anar a la vista oral del judici, la tardor vinent, però que implicaria que assumís la culpabilitat d'un delicte de suborn, que tingués antecedents penals i que hagués mentit els últims dos anys sobre el pagament dels vestits que va rebre de responsables de la trama corruptiva Gürtel.

Víctor Campos i Rafael Betoret ja han assumit la culpabilitat, i ara falta saber si faran el mateix tant el president Camps com l'ex secretari general del PP valencià i actual diputat Ricardo Costa. Costa és qui, segons fonts del PP que citen diversos mitjans, qui es resisteix més a fer-ho, perquè té pendent una altra causa per un suposat delicte de frau fiscal i de finançament irregular que, en el cas que tingués antecedents, podrien suposar-li una condemna de presó.

La pressió del PP espanyol

La direcció espanyola del PP ha pressionat molt Camps des de divendres, quan es va anunciar l'obertura de judici oral, perquè accepti de declarar-se culpable, pagar la multa i evitar l'impacte mediàtic negatiu de la vista oral, que podria coincidir amb la pre-campanya, o fins i tot amb la campanya, de les eleccions espanyoles, en què Mariano Rajoy té expectatives d'obtenir una àmplia victòria sobre el PSOE.

L'acusació particular del PSPV-PSOE reclama 46.000 euros de multa a Camps mentre que la Fiscalia Anticorrupció 41.250.

Desconnectat

 

#2 20-07-2011 18:28:21

Malnaiscut
Membre

Re: Camps dimiteix!!!

"OFREZCO MI SACRIFICIO A ESPAÑA"
Camps dimite para no obstaculizar a Rajoy
ESPAÑA. El presidente del Gobierno valenciano, Francisco Camps, ha dimitido como presidente de la Comunidad Valenciana para no perjudicar a Rajoy en su proyecto de España.

A bones hores.....i la gent li donà la majoria absoluta....


“Vergonya, cavallers, vergonya!!”

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.