#1 21-06-2011 17:04:46

Webmestre
Administrador

Un blaver amb trellat

Primer de tot, dir que lamentem profundament i condemnem la presumpta agressió que semblaria que ha rebut Víctor Sáiz, president de les JJCV i militant del GAV, el passat dissabte, a la plaça de la Verge, durant l'acte d'Escola Valenciana, si és que aquesta fóra certa.

En segon lloc, no podem ni devem acceptar les acusacions que se'ns fa des d'una web anglesa, cutre i racista, de que això li hauria passat perquè aquest xic està a la llista de "Blavers d'ara". Ell mateix, demostra trellat i ens diu:

Me han pogut reconeixer per Antiblavers, per ser el Candidat a l'Alcaldia per Mislata, per ser el President de les JJCV, per ser membre del Consell Foral, per parlar en els Congresos, en Conferencies o en mil temes mes.......yo l'unic que vullc es desconectar de tot aço una temporà llarga, que ya esta be ya, que mos hem pegat 4 anys a tope preparant les votacions, en denuncies per mig i osties i alguns tenim ganes de desconectar i canviar un poquet el chip.

Sembla que aquest xic se n'ha adonat, per fi, que l'espiral d'odi i violència que genera el blaverisme ultra i violent no porta res bo.

Si de veres va a deixar el blaverisme ultra actiu, farà molt bé, i nosaltres en això el recolzem. Per això, ja no té sentit que estiga en la llista de "Blavers d'ara" (que és una llista científica com hem dit moltes voltes), car sembla que no serà ja un militant actiu.

Per això, i en senyal de recolzament de la seua actitud i de bona voluntat per part nostra, l'anem a treure de la llista.

Espere que vos semble bé.

Desconnectat

 

#2 21-06-2011 19:32:00

TirantLoNegre
Membre

Re: Un blaver amb trellat

I tant! i que consti que els Antiblavers odiem i rebutjem qualsevol forma de violència.

Aquí només fem debat, i a guanyar o perdre debatent, però mai utilitzant la violència.

Home! de tant en tant m'han tocat els collons i he insultat a gent de fora d'aquesta web. Però va ser un moment de fúria, donat que vaig ser jo qui va rebre primer els insults dels altres. Ara per ara, però, crec que no val la pena enfurismar-se per aquestes questions.

Que cadascú faci la seva. I el xic blaver ha de rebre el nostre suport.

Salut a tots!


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#3 28-06-2011 07:00:22

xoco
Equip

Re: Un blaver amb trellat

Vaig vore una marxa molt molt trankila molt mes de loq ue uno voldria, fa falta mes canya, que es tracta del valencià collons!! Jo vaig anar, per la meua part, com en la concentració anterior uns xics que una amiga (castellana i primera vegada present a una mani) en va presentar i portava l'estelada... va hi haure un debat de banderes (típic dels valencians no?)... xarrant xarrant amb un company (ei) de farts de lo mateix, perdent hasta lo poc que queda de la llengua.. concluirem lo mateix de sempre, lo que nia es lo que nia i no podem permetre pedre el país, la llengua, l'esperança per un poquet de blau a la bandera... que la bandera original algún dia si es el cas, tornara a regnar però ara la tenim que fer nostra, la bandera de la ciutat de València de fa molt es la que es, per mi es la major cagada per separar Castelló i Alacant, que lo que mes m'estime es el pais Valencia no la bandera vamos, que jo he naixcut amb la que es (oficial clar) i le plorada massa voltes (cosses del passat i la ignorància política que patim desde l'escola i si en casa damunt son espanyolets  i religiosos :S) . Vaig portar a la mani la meua super bandera coronada (com altra gent) en vaig colocar com semrpe en els meus i amb companys, encara que amb prou companyia femenina que anava i la meua boxer anava una miqueta  soles... doncs be... al final del tot, va vindre un toca collons,, sense tocar perque no en tenia massa ous ja que no mo vaig agarrar jo molt a bones, però un company d'Endavant va dialogar (el va deixar mal vamos) i tot en pau , però bueno, desp`res "no m'haguera estranyat vore una noticia tipus, un violent blaver agredix....."..

Ai queda dit, i tan asco en dona una persona fanàtica de lo blaver, com ki siga que es crega en el dret de dir la bandera que sa de portar, que osties! ojala eixiren tots els que es pensen blavers i tan valencians eixe dia, a dir al puto font del moro que te massa morro també de pas, SI AL VALENCIÀ.


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.