#1 26-03-2011 18:53:24

Webmestre
Administrador

Consells bàsics front a la violència blavera i feixista

Benvolguts amics:

Quan s'acosta el 9 d'Octubre, el 25 d'abril o qualsevol acte nacionalista multitudinari, on queda clar que nosaltres som molts més que ells, els nostres enemics sempre estan possiblement preparant agressions a la nostra gent. Front a això, crec que fóra bo que els que aneu a participar en actes nacionalistes, en general, tinguéreu presents aquests consells:

1-Si aneu pel carrer, és més convenient anar en grup que anar a soles.

2-També és convenient que dugueu sempre càmeres de fotos. Encara que al final no hi haja agressions, sinó sols provocacions, és sempre important tenir els nostres enemics fitxats. I si n'hi han agressions al final, les fotos constitueixen un mitjà de prova magnífic.

3-És important sempre plantar cara als possibles agressors, per diverses raons:

a) Perquè acostumen a ser molt covards, i simplement amb això, és possible que ja desistisquen de passar a majors.

b) Perquè sempre és millor evitar una agressió, sobretot si hi ha gent indefensa implicada (xiquets, gent gran), i no hem d'oblidar que els nostres enemics sovint han agredit gent indefensa.

c) Perquè en la seua ideologia sempre tenen l'estereotip de que ells són els "valents" i nosaltres els "covards". D'aquesta manera els demostrarem qui és cadascú.

4-La defensa pròpia és causa exculpatòria al Dret Penal espanyol. Per això, si vos ataquen o agredeixen, teniu el dret i l'obligació de defensar-vos.

5-Si finalment patiu alguna agressió, sempre heu de denunciar. Encara que després continue la vergonyosa impunitat judicial d'aquesta gentola, la denúncia és una constància per escrit de que hi ha hagut una agressió blavera o feixista.
Les denúncies es poden fer de tres maneres:

a) A la comissaria. Si voleu conéixer la ubicació de les comissaries de la ciutat de València i voltants, ací ho teniu. En Gandia hi ha sols una comissaria de la policia ací.

b) Per telèfon: 902 102 112.

c) Per internet: www.policia.es/denuncias

També hi han una manera més ràpida i més directa de denunciar que és anar al Jutjat de Guàrdia. En aquests casos hom no pren declaració, i cal dur la denúncia ja feta per escrit.

A València els Jutjats de Guàrdia (penals) es troben a la Ciutat de la Justícia. La seua ubicació és de tots coneguda, però si algú encara no la ubica, ací teniu la seua localització. Els jutjats de guàrdia estan en un laterla de l'edifici, en la part que dóna al Centre Comercial el Saler.

6-Tot i que durant anys els nostres enemics han gaudit d'aquesta vergonyosa impunitat de la qual hem parlat, aquesta se'ls està acabant, i cada volta més estan siguent detinguts i condemnats quan venen a provocar i/o agredir als nostres actes. Per això, junt a la correspondent denúncia, és important també donar publicitat a aquests actes. Durant molts anys la premsa ha callat, però ara tenim internet com a eina utilíssima per a difondre aquests fets. En eixe sentit, podeu posar-vos en contacte amb la nostra web, o amb d'altres que estimeu pertinents per a donar publicitat a aquests fets.

Si voleu contactar amb la nostra web, podeu fer-ho en aquestes adreces:

antiblavers_contacte@yahoo.es

antiblavers.contacte@gmail.com

antiblavers.confidencial@gmail.com

7-Esperem aviat contactar amb un bufet d'advocats amics nostres. D'aquesta manera, si alguns de vosaltres patiu agressions, vos posarem amb contacte amb ells perquè vos assessoren.

Desconnectat

 

#2 19-10-2011 20:50:51

amunt mallorca
Expulsat

Re: Consells bàsics front a la violència blavera i feixista

Missatge editat.

Ací es parla d'un tema molt greu i seriós i no admetem pallassades.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.