#1 14-09-2006 22:53:19

kb33
Membre

Atac a la llibreria 3 i 4.

Nou atac contra la llibreria 3 i 4 de València

Ahir era atacada novament la Llibreria Tres i Quatre, de València. Un grup d’unes deu persones van irrompre sobre les set i quart de la vesprada al local, situat al carrer de Pérez Bayer, i van començar a insultar els treballadors i els clients que en aquell moment es trobaven a la llibreria. L’agressió, que va durar uns minuts (fins que la gent del carrer va increpar els agressors), va acabar amb l’escampada per terra d’alguns dels llibres que es trobaven als aparadors. Aquest atac, cal recordar, és el segon d’aquest tipus que pateix Tres i Quatre enguany. El passat 20 de gener, tres joves tapats amb mocadors van provocar destrosses en el mobiliari i van intentar agredir els treballadors i clients, atac que va despertar la repulsa i solidaritat de gran part de la societat valenciana. Tanmateix, tot i la gravetat i reiteració dels fets, no hi ha hagut cap detenció ni s’ha actuat policialment o política contra els grupuscles violents de l’extrema dreta. Assaltar una llibreria és un acte de barbàrie. En qualsevol societat democràtica és inadmissible l’atac a les llibertats i el paper dels llibres i la cultura com a eina bàsica per a la vida col·lectiva i el funcionament de la societat. Per això, instem els responsables de l’ordre públic a intervenir de manera enèrgica per aclarir els fets. I instem també les autoritats valencianes a condemnar inequívocament aquestes agressions i els seus responsables, i rectificar la seua línia d’incitació a la crispació que només té com a resultat que una part de la societat valenciana –la que s’identifica amb la cultura i la llengua pròpies– siga víctima permanent de l’agressió i l’insult.

Font: edeta.org
_________________

Desconnectat

 

#2 14-09-2006 23:27:37

Joan_1707
Membre

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

Ara mateix anava a posar un text parlant sobre aço. No vaig veure com entraven sols quan eixien cantant i "ballant" (aixo o es mouen aixi xDD). Jo estava saludant a Villa (que just passava per ahi en la seua dona i el seu fill) i els blaveros es posaren tambe a saludar-lo i a cantar "olla, olla, olla, Villa es la polla" o algo aixi.

Despres se'n anaren en una blavera jegant desplegada per tot el carrer colon i rodalies (no se o anirien). Despres passi per la 3i4 i no vaig veure res tirat ni res, aixi que supose que sols entrarien a fer el cuadro. Es mes, la gent de fora ni s'entera, els unics que notaren la presencia d'aquestos elements foren els treballadors de la llibreria i 4 xiquets hi havien dins (be i jo, perque clar, que fa un blaver en una llibreria si no es per a montar bronca??)

Desconnectat

 

#3 15-09-2006 03:53:29

xoco_pv
Membre

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

tu estabes alli? no els vas tirar una alcantarilla al cap algun d'eixos olleros?


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#4 15-09-2006 08:57:43

Joan_1707
Membre

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

Doncs no, eren almenys 20 persones i aixo d'enfrentar a 20 jo sols...
Perque he de dir que a part dels que entraren en el 3i4 (que foren 9 o 10 [entre ells una xica] com diu la noticia) fora es quedaren tambe un grapaet (entre 5 i 10) "veient l'espectacle". I ademes, exepte 2 o 3 els demes erens dels que es passen vida i mitja en el gimnas, que si dedicaren la meitat del temps del gimnas en estudiar serien tots superdotats i no anirien fent el que fan.

Desconnectat

 

#5 11-10-2006 00:48:42

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

En l'època del nazisme es van cremar molts llibres. Els mitjans de comunicació haurien de recolçar als dèbils i denunciar als intolerants.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#6 21-11-2006 23:33:20

el jonc
Membre

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

No sóc partidari de fer publicitat d’atacs d’energúmens que campen pel nostre país contra persones i entitats valencianistes. Però, faré excepció, resaltant com València és la primera potència mundial i és dissortadament, en aquests afers on destaca amb els assalts a llibreries i més en concret les múltiples agressions patides a la llibreria tres i quatre al cor comercial de la ciutat de València o llibreries com la de la Universitat de València, La Traca al barri de Benimaclet etc... (per citar algunes).

Segons els testimonis i al mateix temps víctimes de les agressions, (un dels darrers atacs a 3 i 4)l’atac es va produir per tres joves encaputxats i covards, un divendres per la vesprada en horari comercial,  increpant als clients i treballadors amb crits de “no mos fareu catalans” i “catalanistes de merda”, van tirar al terra l’element protagonista del local, llibres, només llibres de les taules més properes a l’entrada i per no quedarse insatisfets llençaren vidres trencats i peces metàl.liques.

Una víctima dels que s’hi trobava, Gustau Muñoz (director tècnic de Publicacions Periòdiques de la Universitat de València) els hi va increpar, la resposta dels energúmens i covards va ser disparar-li amb un aerosol antidefensa. Quina valentia!!

La llibreria 3i4 és una llibreria exemplar i editora al mateix temps de nombroses obres i l’organitzadora dels Premis Literaris Octubre que s’atorguen cada any a València. Des de els seus inicis ha sigut la porta d’eixida de molts escriptors valencians, catalans i illencs. Una llibreria model en llibres en la nostra llengua, única i de resistència davant d’una ciutadania que majoritàriament ha perdut els seus origens, en definitiva, on si fos un poble que s’estima el que és propi seria un lloc que passaria més aviat desapercebut.

Es poden fer ahores d’ara múltiples paral.lelismes en front d’aquest fet, des de la Inquisició espanyola fins a l’Alemanya dels anys trenta on els nazis cremaven els llibres. Energúmens i covards han donat un bot qualitatiu perque l’agressió ha sigut contra els llibres, contra la cultura, malgrat que en els darrers temps aquesta llibreria havia patit nombroses pintades a la seua façana.

Els fets són al meu parer, la resposta política a la situació que es viu a Espanya i que el cas valencià s’agreuja amb la qüestió seccesionista i lingüística. La connivència i complicitat, per una banda, del govern valencià representat per l’escòria espanyolista subvencionant a aquest grups ultres antivalencians i per l’altra la impunitat en les seues actuacions per part dels cossos policials espanyols en aquests actes més que reprobables, fan que la ciutadania prenga nota, trenque el seu silenci i reprenga directament als polítics del govern amb la seua retòrica anticatalanista.

Condemna clara i explícita d’aquests fets que dissortadament tenen lloc amb no poca freqüència en una ciutat anomenada València.

Ara nèix 3 i 4 al Centre Cultura Contemporània, (lloc cèntric al cor de la ciutat del cap i casal i emblemàtic recuperat d'un edifici que a les primeries del segle XX constituien uns magatzems comercials de referència), amb força i voluntat vigoroses aquest dijous dia 23 de novembre s'oficialitza la seua inauguració.

Llarga vida!!

Destinat sobretot als covards antivalencians, amb vosaltres tolerància zero.

Última edició per el jonc (21-11-2006 23:41:37)


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#7 22-11-2006 15:08:13

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

Tot el que havia de dir ja ho ha dit el jonc. Benvolgut amic dels 33 no tinc res cap a tu, [sobre ser una organitzacio racista i mes coses q no vull nomenar... (catalunya catalana="españa española", aixo q vos diu?)], perque tot i aixo necessitem ajuntar totes les forces nacionalistes (encara que no m'agrade) i fotre-los amb la mateixa moneda per triplicat, perque encara q ho digau,este no es un pais democratic perque com ja veieu les forces de "seguretat" els "menin fot" tot aço.
Com diu el refrany castellà "ojo por ojo, diente por diente".

Cap agressió sense resposta

Última edició per Gandia1707-2007 (22-11-2006 23:03:46)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#8 22-11-2006 15:09:49

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

Tinc entés que no fa molt van visitar els nostres la seu del GAV i els la van deixar bonica... XDDDD.

Si no volen eixa llibreria, doncs que no entreeeeen!!! i que deixen em pau als que no els han fet res, alguna volta em anar nosaltres a fotre-los a ells? (llevat del que he nomenat mes amunt pero aixo va ser fa poquet) no! doncs que ens deixen empau, es poden manifestar i tot aixo pero si no han rebut violencia doncs que no ens la donen.

Heu vist eixe video on el GAV ataca la presentació d'IEC a Sueca? comencen atacant ells i encabant es queixen de que si el "welo" va sofrir una atac (que nomes va ser una espentada pero bo) i no se kines coses mes. Si vos fixeu es el "welo" el qui comença a espitjar a la gent i a trencar papers. Doncs soc jo el home que va espitjar el "welo" i no l'espitje... d'una espentada el tire al piso, encara que siga un iaio; el que comença a agredir es ell, si rep que no es queixe.

Els valencians ja estem farts de rebre estocades i no tornar-ne cap durant 30 anys, i de que el govern estiga subvencionant aquests grups vandalics, antidemocratics, i antivalencians.  Es hora de que ens ajuntem i els fotem a ells.

Última edició per Gandia1707-2007 (22-11-2006 19:29:39)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#9 29-11-2006 16:13:23

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

Gandia1701... ¿son el GAV o la PJV? Ho dic perque criden "visca València lliure!" i està l'Alejandro Esteve...

Desconnectat

 

#10 29-11-2006 16:37:53

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

Nuxe, a mi m'han dit que es el GAV. Ells son especialistes en incomplir la democracia (respectar als demes).
La veritat, la PJV (molt "jovenil" no es xDDDDD) no es tan nombrosa. Potser s'han ajutat tots dos. No se.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#11 29-11-2006 17:01:23

Joan_1707
Membre

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

No crec que siga el GAV ja que apart de lo de "Visca Valencia lliure" al final del video es pot llegir "Nacio Valenciana lliure i Sobirana...Tornarem!"

I tots sabem que en el GAV son mes espanyolistes que ningu...

Última edició per Joan_1707 (29-11-2006 17:01:43)

Desconnectat

 

#12 29-11-2006 17:51:01

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

I perque no se'n van a les presentacions d'E2000 o de la falange?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#13 29-11-2006 18:11:35

Joan_1707
Membre

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

Perque seria de tontos boicotejar-se a ells mateixos xDD

Desconnectat

 

#14 29-11-2006 20:55:15

Re: Atac a la llibreria 3 i 4.

Ja doncs que no vajen de nacionalistes perque no ho son.
A més allí en les presentacions dels fatxes no s'ho pensarien, a la primera punyada a la boca i au, a l'altra que tornen.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.