#21 06-01-2011 22:47:07

Webmestre
Administrador

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Benvolguda Bàrbera:

En primer lloc, ací no hi ha cap Batiste, ni que jo sàpiga hi ha cap de SI, per tant, deixa't de paranoies.

Respecte al que dius d'eixa foto, repetim que eixa foto és pública. Nosaltres estem disposats a llevar-la si ens ho demana la persona interessada personalment (no sota pseudònim), i evidentment si ens ho demana educadament i
sense amenaces, com has intentat fer tu, perquè si ací plantem cara a les amenaces blaveres, més encara a les que
ens puga fer un amiguet d'un xic (o potser ell mateix amb pseudònim) enrabiat.
I si prèviament comprovem que també ha desaparegut la foto del lloc originari (he escorcollat un poc i crec que és la web baetiana de www.annanoticies.com). Perquè no pot ser que li moleste
estar en aquesta web i no en altres. O tots o res.

El que és totalment lamentable és que aquest xic (i tots els neoblavers en general) tinguen tanta por al GAV i a España2000. I que no vinguen ara amb que ells han "rebut" més que nosaltres,
perquè nosaltres hem rebut amenaces de mort des de la fundació de la web pràcticament, a banda d'altres coses molt desagradables que no és el moment de dir-les. Si tu creus que eixe xic
és tan "autèntic", no sé, jo tinc els meus dubtes. Del que sí que es frotaran les mans els fatxes i els blavers terroristes és de veure com alguns els teniu tanta por. A aquesta gent se'ls ha de
plantar cara, i si ens ataquen, exercir el dret legítim de la defensa pròpia. Si Nicolau i els seus amics no estan disposats a fer ni això, no sé, doncs que es queden a casa seua jugant al truc
o al dominó.

I bé, no tinc res més a dir. Espere simplement que aquest xic algun dia tinga collons de plantar cara als enemics del nostre poble, si tan "nacionalista" és.

P.D.: En la marxa al Puig de l'any passat aquest xic anava en la comitiva del partidet de Baeta, i va fer-ne el parlament, com demostra aquesta altra foto (que és pública de nou):

http://annanoticies.com/wp-content/marxapuig2010-5.jpg

Per cert, de nou es tapa la cara tant el que pot. Tanta por té?

Desconnectat

 

#22 06-01-2011 23:47:06

bàrbera
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Si saps llegir bé, en cap moment he amenaçat, a més, he explicat prou bé el que estàs dient ara i no vaig a repetir-me! sou vosaltres qui sabeu posat a la defensiva. El tema no és si la foto està publicada o a on, és el tractament que se li ha donat i com administrador debies d'haver-la llevat només posar-la, però ja veig que l'educació i les bones formes les has perdut, perquè has tornat a posar més gent pel mig!
T'has donat massa presa per dir que no hi ha cap Batista, de qui parle? sols he dit un nom! ara, averigua bé si hi ha gent de solidaritat independentista al teu foro, perquè jo si ho he contrastat i un d'ells és el que ha parlat de miserables.
una cosa és un debat i una d'altra parlar d'una persona concreta que no té res a vore en el tal polisero.
Fes bé la teua feina!

Desconnectat

 

#23 07-01-2011 00:10:24

Webmestre
Administrador

Re: Qui podria ser "el Polisero"

A veure, Bàrbera, o qui sigues, començant pel final, tu no ets qui per a dir-me com he de fer jo la meua feina.

Qui vens en pla agressiu ets tu, i mira, em dóna igual si ací hi ha un tal Batiste o gent de SI. Ací som plurals i no practiquem la censura, com a la vostra web val.com.

Aquest és el primer avís. Llegeix-te les normes del fòrum. Al segon seràs expulsada (o expulsat, perquè no sé per què, crec que ets un xic disfressat de xica).

Desconnectat

 

#24 07-01-2011 00:36:44

saforenc
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

servidor Batiste no es big_smile

o com si esta el tal batiste o paco martinez soria, mira que vaig de punta a punta.

mira que no he vist cap insult en tot el thread smile

edit:

realment tinc molta curiositat per saber com has relacionat ambdós compte d'usuari, ja que crec que accés a les ip o correus no tens, de tota manera, esta persona si segons tu s'ha faltat al respecte no t'ho admetria mai perquè ací gastaria un pseudònim.

altra possibilitat es que mirares pels "avatars", prou generalistes a la web i mirant el baptistes de solidaritat catalana, sols en veig 1, joan baptiste basset i com un servidor te un avatar dels micalets, podria pensar que parles de mi, però jo no em dic batiste.

altra cosa es que m'haja flipat i siga un altra història, però al cap i a la fi, tinc curiositat com has arribat a eixa conclusió smile

Si tornes, espere m'ho solventes big_smile

p.d: tkm , cnta

Última edició per saforenc (07-01-2011 00:47:45)

Desconnectat

 

#25 07-01-2011 11:06:11

bàrbera
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

mira, continue creguent que no has entés el que he explicat. Lamente la situació, perquè ni sòc home ni estic  la pàgina de val.com, ni vull crear polèmica. No podeu entendre que he defés a un amic i la política vos la deixe a vosaltres? no cal obrir un tema "sobre el polisero" per a parlar concretament d'una persona sense tindre res a vore. Sé qui ha posat el tema (i açò no és cap amenaça) i ho ha fet per qüestions personals. no és tan difícil adonar-vos que vos han tret el tema per a pendre-vos el pèl. sé d'oïdes qui és el tal polisero i vos assegure que no és nicolau. Per la meua part, podeu estar tranquils que no tornaré a entrar a este fórum ni a cap altre com val.com. El que vos vaig a dir ara tampoc és cap amenaça, però en el món del nacionalisme es coneix tot el món i no ha sigut difícil endevinar qui ha posat el tema. Heu d'entendre que per molt estrany que siga nicolau, no se li pot tractar com esteu fent. Cadascú és lliure de pensar com vulga. Ara, si m'entristix que com a nacionalistes no pugam juntar-se tots(deixant fóra el tema personal i torne a repetir que no sóc de val.com), encara que sols siga a les eleccions per a fer força encontra del govern valencià, quina llàstima! A l'administrador, disculpes!
p.d ningú de la fotografia és neoblaver i menys encara blaver, que quede clar.
Adéu

Desconnectat

 

#26 07-01-2011 11:20:40

Webmestre
Administrador

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Benvolguda Bàrbera:

Me fa gràcia quan els neoblavers parleu de "ací coneixem a tots", com si fóreu una màfia o quelcom així.

Potse ets massa jove i no coneixes bé els teus nous amics neoblavers, però ací els únics que creen divisió, que se creuen que ho fan tot bé, que no accepten crítiques, i que practiquen la censura als seus fòrums, són ells.

I ara, estimada Bàrbera, si ets tan amable, com dius que no vols participar més al nostre fòrum, t'agrairem que no ho faces, tenim altres coses més importants a fer que discutir amb tu.

Desconnectat

 

#27 07-01-2011 12:25:02

saforenc
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

mira m'he quedat amb les ganes de l'explicació, supose que parlara de anti_blaver, però en realitat , a mi, me la sua la foto, les "idiotaes" que diu al fòrum es lo greu.

Com si poses una foto menjant llimes ¬¬

Bàrbera deu saber qui som cadascun perquè com el mon del nacionalisme es tan i tan menut, veritat que si ?

per cert, l'última foto es ridículament insultant.

Última edició per saforenc (07-01-2011 12:26:02)

Desconnectat

 

#28 07-01-2011 16:10:23

Webmestre
Administrador

Re: Qui podria ser "el Polisero"

I mira bàrbera, perquè veges que nosaltres som legals, no com alguns de vosaltres, i volem la "unió dels nacionalistes" per damunt de tot. En el fòrum de valenciafreedom un tal only71 ha escrit això: ha puesto una foto de miembros del Bloc con las caras sin tapar, donde se reconoce a personajes que fueron al 9 d'octubre.

I hem llevat la foto, en atenció a aquest comentari, i en atenció a la vostra seguretat, perquè després digueu.

Desconnectat

 

#29 09-01-2011 20:58:43

bàrbera
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Gràcies per haver llevat la fotografia, no era la primera vegada que passava això del jjgav. No m'havia adonat que ja ho estaven publicant els blavers. Si les persones interessades en el tema necessiten més informació els diré que s'hi posen en contacte amb vosaltres.

Gràcies!!!!!!!

Desconnectat

 

#30 09-01-2011 23:53:27

Filarjos
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Sincerament em pareix una pèrdua de temps engegar cap campanya per posar-le cara al Polisero. Crec que hi ha coses més profitoses a fer.
Feia molt que no entrava per ací i realment crec que no calen aquestes coses. Potser m'he perdut alguna cosa, però vaja, des del més profund afecte vos recomane que no seguiu embolicant la troca.

Desconnectat

 

#31 10-01-2011 01:03:03

saforenc
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

gràcies però has vingut a clavar merda i dubtes sobre algu xapant el temà i deixant en l'aire que hi ha un espolejador.

Damunt amb nom inclòs volent-mos fer babaus o un joan baptiste o l'altre no te més però la mala fe es exclusivament teua Bàrbera, tot amb especulacions perquè tampoc dius el nom d'usuari.

Molta cara em sembla a mi per eixe respecte.

Don o donya moralismes

Última edició per saforenc (10-01-2011 01:05:43)

Desconnectat

 

#32 10-01-2011 11:20:45

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Hola a tothom!

Jo sé qui és tan nefast personatge conegut com El Polisero (i no és el que sortia en les fotos).

I quan en tinga proves les ficaré i alguns es cauran de cul.

Salutacions

Desconnectat

 

#33 13-01-2011 15:28:02

Webmestre
Administrador

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Com ja hem dit moltes voltes, el culpable de fons no és tant el Polisero, sinó l'admin del Racó, el Rei del Mam, que no l'ha tirat ja...perquè li cau bé? perquè ell (el Rei del Mam) no és nacionalista? perquè és molt amic de Pere Fuset?

Lamentable i penós, i més lamentable encara que no accepten nous usuaris. Perquè volen tenir a tots controladets com si fóra un ramat?

Pobre Racó Català (?).

Desconnectat

 

#34 14-01-2011 12:12:12

TirantLoNegre
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

No sabia pas que els moderadors del Racó fóssin valencians de mena. Mireu aquest tal Ghostbuster:

http://www.racocatala.cat/forums/fil/13 … s-racistes


Això podria explicar certa permissibilitat al Polisero and Company! Encara que els forers se li tirin a sobre inclús insultant-lo. Lo més bonic que he vist que li diuen és "blaver de merda".


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#35 14-01-2011 18:12:56

Webmestre
Administrador

Re: Qui podria ser "el Polisero"

No, Tirant, qui talla el bacallà ara mateix sembla que és un tal Rei del Mam, que és el mateix que un tal Guillem, i aquest és principatí.

És igual, en qualsevol cas, donant canxa al Polisero i als seus amiguets, són indignes d'anomenar-se catalans.

Desconnectat

 

#36 28-01-2011 23:04:32

TirantLoNegre
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Nanos!, cada volta que llegeixo els fils de la pàgina fuset-riana (val...com) estic més convençut que el POLISERO del racó català és en V2020 dels valcomeros. Té exactament la mateixa mala lluna que gasta amb els raconaires.

Goita com es baralla amb el nostre company valcomero (el filòleg Carabassa):

http://www.valencianisme.com/forums/vie … p;start=50

l´imbècil del Polisero o V2020 escrigué:

Carabassa escrigué:

Ha quedat clar que t'havies equivocat. I au, no passa res, rectificar és de savis. Si véns amb les teues paranoies és per a fer-t'ho mirar. Per a tindre 50 anys quasi ets el més xiquet de tots

No. De cap manera! Ací l'únic que s'ha equivocat i havia de rectificar eres tu, que has dit que jo havia dit que sortir no es diu en tot el País Valencià, quan el que jo he dit és que no ho he sentit mai a l'Horta de València.

Així que no t'excuses en Nelo_rib que no pinta res en esta història i reconeix que ets tu qui s'ha equivocat. I si no rectifiques no passa res, que açò és una favada, però damunt no digues el que jo no he dit.

I, reitere, ni he sentit mai sortir a l'Horta de València ni conec ningú que ho haja sentit. I ho diré ben clar: no em crec que algú ho haja sentit (obviament parlem de gent no condicionada per prejudicis polítics catalanistes, clars). Que m'ho demostren. Jo porte dècades sentint mentides, falsedats i manipulacions sobre la realitat valenciana en boca de pancatalanistes per tal de justificar el seu fracassat projecte polític.

En aquest cas es baralla amb el Carabassa (que és filòleg), per que aquest diu que la paraula "sortir" es diu també al Pais Valencià, i vol dir eixir amb força. En V2020 se li tira al coll per dir-li que no, i que tot és una manipulació pancatalanista que vol imposar paraules al Pais Valencià. El V2020 és un blaver de merda que s´amaga darrera d´una apariència no secessionista, però en realitat, aquest energumen el que vol és dividir la llengua.

El v2020 és un vell de més de 50 anys, que gasta una mala hòstia que no se la salta ni un gitano, a l´igual que el personatge del RACÓ.

Última edició per TirantLoNegre (07-05-2011 20:21:54)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#37 29-01-2011 22:40:42

Pendrach
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Des de fa molt temps, anavem a la platja del Safor i sentiem als vells la paraula "sortir" només quan parlaven de l'aigua: QUE SURTA L'AIGUA!!!!... però ara els jóvens utilitzen "eixir".

Segons Eugeni S. Reig, la paraula "sortir" significa aparéixer de sobte, saltar bruscament, eixir amb molta pressió i eixir a corre-cuita (Per exemple, l'amant sortia per la finestra quan arribava el marit... si hi posem "eixir", s'entén com si ell isca tranquil·lament). big_smile

Nosaltres, els valencians, sempre matisem les paraules i els seus significats. Espere que els principatins, com vosaltres, aprengan de l'enriquiment de les paraules catalanes del País Valencià. SORTIR, DINTRE, MIRALL, TASSÓ, etc., també són valencians

Els blavers són tan àsens com els neo-blavers...

Última edició per Pendrach (29-01-2011 22:55:06)

Desconnectat

 

#38 29-01-2011 22:54:17

TirantLoNegre
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Pendrach, Molt interessant! tant de bò pugui aprendre moltes coses de la nostra llengua al Pais Valencià, per a poder utilitzar-les també aquí al Principat.

Merci per endavant!


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#39 31-01-2011 21:54:47

TirantLoNegre
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

JOJOJOJOJO!!!!! Boníssim. Goiteu el catalanet Serrallonga al fòrum dels valcomeros:

http://www.valencianisme.com/forums/vie … 3e1c92e0e2

Serrallonga escrigué:

Fyn escrigué:

Avore si mos queda una cosa clara:
Dir o nomenar català a la llengua que parlem aci es el camí mes curt per ajudar a marginarla i fer-la desapareixer en poques decades.
La majoria dels valencians, mos agrade o no, rebuja ixe nom.
I ja tenim a la nostra llengua prou acorralada pel castellà com per ademés renegar del seu nóm historic i posar-li un nom postis que en general desagrada a molts valencians.
Dir català a la nostra llengua, com alegremet proclamen alguns forers, es una sentencia de mort, un "jaque mate" en tota regla al parlar dels nostres avantpassats.

Doncs Escac i Mat! Ara ja veig clar que és aquest fòrum. Vosaltres odieu els catalans.

No aconseguireu mai que la llengua es digui valencià (català/valencià), si no només a casa vostre. No ho enteneu. Els catalans no sóm cap problema en això (tal i com he dit acceptariem la denominació amb valencià pel davant inclús) però els altres pobles no ho acceptarien.

Per tant, la vostra denominació queda per a les vostres 4 parets.

Per tant escac i mat per a la llengua al Pais Valencià, i jo ho cel.lebro doncs, per que el vostre camí no te cap futur i a nosaltres (Catalunya i la resta de pobles) no ens afectarà gens el que us passi.

Desde fora sembleu tots una colla de sonats. Bé, exceptuant en Carabassa, Pepe_toni i en PPCC. Sincerament, carabassa, no entenc que feu en aquest fórum de penjats que odien a la gent com jo i la seva llengua (reconeguda internacionalment com Català).

Sou una bona colla de penjats! au a prendre pel cul!

Els ha enviat a prendre pel cul. JOJOJOJJOJOJOJOJO!

I com sempre, el Polisero (V2020),  insultant quan es queda sense arguments en el debat.

V2020 o Polisero escrigué:

Tu eres imbècil o què? Considerar que el nom de català per al valencià és un error ja que manca de tradició popular secular i fa més mal que bé, això és odiar als catalans?

Au, torna a Antiblavers, que allí pots insultar als valencians i encara et riuran les gràcies!

Toma! Toma! Polisero, el catalanet t´ha donat pel cul! JOJOJOJOJOJOJOJO!!!!!

Última edició per TirantLoNegre (07-05-2011 20:23:59)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#40 31-01-2011 23:24:37

Toni_M
Membre

Re: Qui podria ser "el Polisero"

Començo a trobar la situació d'aquells que s'autoanomenen com els valencianistes de debò, ni catalanistes ni blavers una mica penosa.

Sembla la reacció d'un fill adolescent (PV) que es defineix per oposició als pares (Catalunya) i que intenta vèncer simbòlicament per a ser diferent i, fins i tot, més que ells, perquè es pensa que no podrà definir la seva personalitat.

El que no sap aquest fill és que encara necessita dels pares per a acabar de formar-se com déu mana. Sol no anirà enlloc i probablement no estigui ben aconsellat ni compti amb bons referents (els blavers).

I quan sigui gran probablement s'adonarà que té més en comú del que pensava amb els pares... Sols espero que no sigui massa tard aleshores.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.