#1 09-09-2006 06:32:33

xoco
Equip

penya valencianista

en valencianisme.com n'hi ha una llista per vorer si en el nacionalisme s'es capaç de crear una penya de nacionalistes, la cosa no funcionara perque no hi ha prou gent disposada,sobretot perque la major part que esta disposada a ser penyista i mes d'anim sempre s'ha fet del Barça i altres del Llevant,  pregunte, per aci hi ha algú?
Vinga si algú i s'apunta o coneixeu gent poseu el vostre nom per a posar-lo a la llista. Una vegada hi haguera prou gent si es miraria de contactar tots per a les dades i de mes coses, pero per ara, cal saber si aixó tindria recolçament. Salut i visca el València net de blavers.
Una coseta seria per al valencianisme unitari, tant de PPCC com de NV, aixó si, dels no seccionistes de la llengua ja que es un requisit bàsic.


http://www.valencianisme.com/modules.ph … amp;t=2693

Última edició per xoco (09-09-2006 06:34:38)


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#2 09-09-2006 15:10:06

Webmestre1
Equip

Re: penya valencianista

Aquesta idea és importantíssima.

Els començaments seran durs, però caldria consolidar una alternativa a l'antivalencianisme dels Yomus, que és l'única oferta actual que tenen els aficionats del València C.F.


Fins i tot proposaria que gent d'altres aficions i altres penyes del PV col.laboraren, ni que fóra momentàniament en això, com a mínim fins que la penya estiguera consolidada.

Vaja, parlant en termes futbolístics, caldria que feren una cessió. He, he, he...


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#3 09-09-2006 16:20:35

Nelo A.N.V.
Membre

Re: penya valencianista

Mireu, jo no sóc massa futboler, però si es necesita ajuda per tirar avant aquesta iniciativa, puc colaborar, realment em sembla important aquesta iniciativa, sinó no m'oferiria. Ara si realment voleu crear una penya amb gent que visca el futbol amb passió no sóc apte per estar ahi:P


No us preocupe que diga algú "VALENCIANO NO ES CATALÀN" preocupeu-vos per qui diu "VALENCIÀ NO ÉS CATALÀ" perquè els parlants són la seua llengua. Qui no parla no pot decidir.

Desconnectat

 

#4 09-09-2006 19:43:51

Joan_1707
Membre

Re: penya valencianista

Doncs hi ha un problema en aquest assunt; Yomus.
Com sabeu aquestos radicals controlen Mestalla en el vist i plau de la junta directiva del Valencia C.F. (es mes, en algunes ocasions inclus els han pagat billets per a que vajen a altres estadis...)

En altres forums ja s'ha parlat sobre aço i mentres Yomus estiga, es impossible. Haveu estat alguna vegada en un partit de la Seleccio Valenciana?? Doncs ni ahi deixen els de Yomus dur Senyeres nacionalistes (ni tan sols als blavers de la PJV). Tambe recordeu aquesta penya (no recorde el nom) a la que els Yomus sols per escriure correctament la nostra llengua (AVL) els han fet la vida impossible.

De totes formes per a que no digau que sempre ho veig tot malament i que li done molta força als grups ultres i blavers, aci vos deixe el que este que fer per inscriure una penya i que siga completament legal(esta en castella):

Para inscribir una Peña en la Agrupacion, se deben de presentar los siguientes documentos y/o requisitos:

Numero definitivo de Registro de Asociaciones, inscribiendo unos Estatutos en La Conselleria de Administraciones Publicas (C/ Historiador Chabas, nº 2 de Valencia).
Numero definitivo de C.I.F. en Hacienda.
Listado de Socios, con edad, D.N.I., etc.
Numero de Cuenta Bancaria a nombre de la Peña.
Cuota de Inscripcion de 174.29 €.
Cuota Anual de 85 €.
Obligatoriedad de vender, como mi­nimo, 150 euros en entradas para el Trofeo Naranja-Agrupacion de Peñas Valencianistas.
Obligatoriedad de vender una cantidad de Loteria de Navidad de la Agrupacion. (Cantidad que estime la Junta Directiva)

El plazo de inscripcion en la Agrupacion es desde el dia 1 de Septiembre hasta el 15 de Octubre.

Com tambe podeu veure, el temps no juga al nostre favor si volem incriure-la per a aquest any.
P.D.: Si la feu, conteu amb mi ;-)

Última edició per Joan_1707 (09-09-2006 19:45:13)

Desconnectat

 

#5 10-09-2006 23:09:54

xoco
Equip

Re: penya valencianista

no per aquest any evident que no wink
tot això de que cal fer ja es sap, lo important es fer gent i fer un any o mesos de penya i a l'any seguent fer-la legal i intentar consolidar-la en uns 3 anys amb mes i mes gent ja amb el projecte creat i poder demanar plaça.
Per favor no ens vingues en historietes de yomus

Última edició per xoco (10-09-2006 23:17:26)


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#6 15-09-2006 01:02:03

Re: penya valencianista

Los yomus nunca os dejaremos hcer esa peña.Es mas la mayoria de gente q va a mestalla staria totalmente en contra.Xq a mestalla va gnte lista.

Desconnectat

 

#7 15-09-2006 04:14:15

xoco_pv
Membre

Re: penya valencianista

los Yomus son los amos, perdonat, m'enseñás el cuño? hahahahaha


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#8 15-09-2006 16:10:59

charlie
Membre

Re: penya valencianista

Ui si molt llesta com tu, no?? Unga unga


Sóc del sud del meu cor, sóc del sud del meu món, sóc del sud del record, d´uns països sense nom. Sóc del sud dels sentiments sóc del sud de les arrels sóc del sud i porte als ulls, llàgrimes de lluita i futur.

Desconnectat

 

#9 18-09-2006 03:55:49

tolerancia
Expulsat

Re: penya valencianista

Creo que vais bastante desencaminados.

En primer lugar que los Yomus manden en Mestalla es una muy triste realidad, que no viene precisamente de ahora. Yo llevo años yendo a Mestalla y he podido observar como paulatinamente han ido creciendo más y más y lo que es peor ganandose las simpatías de mucha gente normal. Es muy fácil ver en cualquier parte del estadio a gente normal (hasta a alguna chica de muy buen ver) con la bufanda de los Yomus. Ni siquiera la peña Gol Gran (estos sí que son los verdaderos blaveros de Mestalla, incluso han organizado cosas con Lo Rat Penat) les ha conseguido restar protagonismo y eso que han sacado banderas con la real señera de modo casi compulsivo.

Los Yomus son muy violentos y cada vez actúan con mayor sutileza. El año pasado pudimos ver muchos aficionados valencianistas como se enfrentaban a unos seguidores radicales del Bilbao (los Herri Norte, bicharracos norteños muy grandotes... aunque pequeños ante lo preparados que están los Yomus en los gimnasios de determinado personajillo....) y la inusitada y desproporcionada violencia que aplicaron. Ni la UIP fue capaz de contenerlos con todo su material antidisturbio.

Y por cierto los Yomus son muy amigotes de los Boixos Nois, con los que comparten racismo, fascismo y nulo respeto a las personas. Cualquiera que conozca un poco el mundo de las gradas sabrá que los Boixos jamás han destacado por su catalanismo, sino má bien por lo contrario. Solo hay que ver que presidentes los apoyaban: Nuñez y Gaspart. El primero ni era catalán. El segundo fundador de AP (el ala más derechista de lo que años después seria el PP) en Cataluña. Un presidente catalanista como Laporta no los traga,

Desconnectat

 

#10 18-09-2006 04:14:59

xoco_pv
Membre

Re: penya valencianista

No nem mal encaminats tio, si el Yomus manen doncs que manen, ara el nostre troçet si el podem crear el defendrem, que "de fora vindran i de casa mos tiraran".
Jo precisament no crec que ens tinguerem que guanyar eixe troç a osties, estaria mes! al menys la democracia que n'hi ha permet fer-la doncs no deuriem aturar-nos. Hi hauran amenaçes? si segur, pero no van a dir, ala , fora de Mestalla batalla campal, el VCF no pot permetre eixa imatge i la sociatat en ple sigle XXI i amb una normalitat als estadis del Estat espanyol tampoc,
Serem els mateixos desgraciats per a un yomus siguent de la penya que siguent nacionalista que siguent d'esquerres...aleshores amenaçes les mateixes.


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#11 18-09-2006 21:04:12

elx-ska
Membre

Re: penya valencianista

Qui son els tals monos?


Visça Elx i el Baix Vinalopo sanser.
Visça la TERRA LLIURE .

Desconnectat

 

#12 18-09-2006 21:40:50

valencia02
Expulsat

Re: penya valencianista

En Mestalla no entra una cuatribarrada, no ya por los yomus sino por cualquier aficionado valencianista.Hacer una prueba si quereis ir a cualquier partido del valencia con una cuatribarrada y si llegais a entrar al campo sin que os den de ostias y os quiten las banderas lo contais aqui.

Desconnectat

 

#13 18-09-2006 21:44:48

Webmestre1
Equip

Re: penya valencianista

Estàs fent apologia de la violència, per la qual cosa te podríem denunciar.

I bo, respecte a lo de les "hòsties", doncs si ens les foten, també les podem tornar, no ho oblides. Al cap i al fi, molts de nosaltres som de poble i estem forts, i vosaltres sou pijets de capital.

El que note jo és que els blavero-castellanistes esteu nerviosíssims amb la idea de que hi haja una penya nacionalista en Mestalla.

Una prova, xoco, de que ha estat una gran idea, que l'any que ve durem a la pràctica.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#14 18-09-2006 22:28:04

valencia02
Expulsat

Re: penya valencianista

Vamos a ver yo no hago ninguna apologia de la violencia,simplemente soy realista conozco a mas de uno que el ultimo 25 de abril paseando por blasco ibañez con su cuatribarrada le toco correr y aun asi recibio.Y estaban bastante lejos del estadio.Y respecto a lo de pijo de capital, yo a ti no te he faltado al respeto para que me llames asi, simplemente porque no pienso igual que tu ya me has amenazado con banearme y que yo sepa ni he faltado al respeto a nadie ni he amenazado ni insultado.Yo simplemente quiero debatir con vosotros si me lo permitis.Me dona igual que me diuen espanyoliste que blaver soc les dos coses.

Desconnectat

 

#15 18-09-2006 22:34:36

Webmestre1
Equip

Re: penya valencianista

Molt bé, pots debatre si vols, però que conste que qui ha començat fent apologia de la violència ets tu.

HI ha altra cosa més greu, que és que calúmnies a Guillem i la seua família, dient coses que no són certes. Això no t'ho consentirem, i si tornes a fer-ho et banejarem.

I respecte a lo que sigues, doncs ets major d'edat (supose), i si vols ser espanyolista o blaver, és cosa teua.

Respecte al darrer 25 d'abril, doncs eixe dia me consta que els Yomus i el Frente Atlético (jugava el València i l'Atlètic de Madrid) es dedicaren a perseguir nacionalistes (en una proporció de 5 contra 1 mínim). I torne a dir-te que si aneu en eixe pla, nosaltres també podem "hostiar" i això pot acabar en batalla campal, guerra civil, o coses pitjors...

És això el que voleu? Per què teniu tant d'odi?

No seria possible que la bandera blavera i la quatribarrada (i l'espanyola fins i tot!) conviviren a Mestalla pacíficament, com fa anys?

M'agradaria que respongueres a les preguntes que t'he fet.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#16 18-09-2006 23:03:24

valencia02
Expulsat

Re: penya valencianista

Yo personalmente aunque no lo comparta, entenderia un nacionalismo valenciano,que persiguiera un independentismo pero subyugarse al yugo catalan eso ni lo entiendo ni lo comparto.Como puede un valenciano decir que habla catalan, y que quiere formar parte de unos paises catalanes que jamas han existido ni existiran,una invencion imperialista catalana que incluye mi tierra.El odio que tu dices es cierto, es odio a la mentira, y ha que me incluyan en un cuento que va en contra de la realidad tanto historica como politica.
Y respecto a los incidentes te tengo que decir que tuve que interceder por diez chavales que los tenian acorralados, y te puedo decir que no eran ni yomus ni del frente sino otros chavales de su misma edad, para que los dejaran en paz.

Esa es mi apologia de la violencia, aunque si te digo que no consiento ninguna provocacion sin respuesta.

Y respecto a lo de la cuatribarrada en mestalla, ya te digo que no es por mi (que lo consideraria una provocacion) sino que ningun socio o aficionado del valencia lo consentiria.Y si no el año que viene hacer la prueba en un partido solo aficionados del levante han portado cuatribarradas y escoltados por la policia, nadie en su sano juicio lo haria sin escolta.

Desconnectat

 

#17 18-09-2006 23:20:43

Webmestre1
Equip

Re: penya valencianista

Començant pel final, i tu trobes normal això? En qualsevol cas, mira, jo sóc optimista i conec molts aficionats valencianistes que si trobaren més gent que ho fera, traurien la quatribarrada, i al final, potser se durien una sorpresa eixos que creuen que en Mestalla hi ha un "pensament únic".

Respecte al 25 d'abril, si eren "xavals de la seua edat" potser serien de les JJGAV, que sols són valents quan van en grups de 15 o 20 persones. Torne a dir-te que la retòrica de la violència no és bona, perquè nosaltres, els "catalanistes", hem aguantat massa anys i al final, la gent no aguantarà més, i això pot acabar molt mal, perquè nosaltres, si volem, també sabem "pegar", ja que com dius, nosaltres tampoc consentim cap "provocació sense resposta".

I per últim, mira, el tema de l'idioma ho diuen més de 50 universitats de tot el món, a banda de totes les institucions valencianes i la gran majoria de valencianoparlants. Què curiós que molta gent que està en contra de la unitat lingüística parle castellà.

I respecte als PPCC i el suposat "imperialisme català", doncs m'agradaria saber si és que en Tortosa està un exèrcit català disposat a envair València. Disculpa la brofegada però crec que també calia introduir un poc d'humor en aquest debat tan tens.

Dic per últim, que el que m'agradaria és que TOTS els valencians pogueren difondre i defensar tranquil.lament la seua ideologia.

Si tu creus que València deu ser espanyola (recorda que això els del nostre bàndol també ho interpreten com a "imperialisme castellà"), doncs endavant. Defensa les teues idees amb arguments.

Però per què no pots acceptar que altra gent pense diferent a tu?

En base a aquesta pluralitat d'idees, que defensem i acceptem, estem oberts a debatre amb tu, cosa que farem gustosament. Fins i tot, si t'és més còmode, no m'importa escriure't en castellà, perquè entengues millor el que et dic, i perquè veges que nosaltres no tenim res en contra d'eixa llengua.

P.D.: A nosaltres no ens "paguen els catalans". De fet la web no ha rebut cap subvenció i totes les despeses les hem sufragades nosaltres de la notra butxaca. Com diu l'inici de la web, som valencians que simplement estimem la nostra terra i no odiem cap altra.

Vaig a dormir. Una salutació cordial. Bona nit.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#18 19-09-2006 04:44:10

xoco_pv
Membre

Re: penya valencianista

jo soc penyista i vaig a Mestalla i perque no, he tret la senyera (quatribarrada) amb l'escut del VCF i fins ara estat com uno mes. En altres llocs he tret algun cop l'estelada, i de normal en els bars i la penya la quatribarrada nua. No soc el unic, mai em sigut ni mes ni menys que els demes simplement.


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#19 19-09-2006 20:40:49

valencia02
Expulsat

Re: penya valencianista

En que lugar del campo tienes tu localidad, xoco y permiteme que dude de tu afirmacion pero yo he visto en mestalla tanto a la aficion del castellon como la del hercules quitarles sus banderas cuatribarradas y el publico recriminarles que no portaran la señera valenciana.Y la estrellada como que esa si que no me lo imagino en mestalla.

Saludos-

Desconnectat

 

#20 19-09-2006 20:59:59

valencia02
Expulsat

Re: penya valencianista

Array
per últim, mira, el tema de l'idioma ho diuen més de 50 universitats de tot el món, a banda de totes les institucions valencianes i la gran majoria de valencianoparlants. Què curiós que molta gent que està en contra de la unitat lingüística parle castellà
Si tan seguros estais porque no se realiza un referedum entre la poblacion de la comunidad y salimos de dudas. Tambien se llego al acuerdo cuando se instauro el estatuto que ni reino ni pais sino comunidad y ya hemos visto el cumplimiento que se hizo de este acuerdo por los partidos de izquierdas.

En base a aquesta pluralitat d'idees, que defensem i acceptem, estem oberts a debatre amb tu, cosa que farem gustosament. Fins i tot, si t'és més còmode, no m'importa escriure't en castellà, perquè entengues millor el que et dic, i perquè veges que nosaltres no tenim res en contra d'eixa llengua.
No fa falta t`anten i pots escriure en valencia, jo parle el valencia.
P.D.: A nosaltres no ens "paguen els catalans". De fet la web no ha rebut cap subvenció i totes les despeses les hem sufragades nosaltres de la notra butxaca. Com diu l'inici de la web, som valencians que simplement estimem la nostra terra i no odiem cap altra.

Pues sereis los unicos que no subenciona el principado(que no lo dudo si tu me lo dices), y sino preguntaselo a eliseo que ese si que tiene porque defender la unidad linguistica y lo que le manden sus mecenas porque aparte de las subenciones que recibe acpv tiene otros chollitos montados.

Saludos.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.