#1 21-11-2010 23:25:46

Webmestre
Administrador

Què penseu de Salvador Sostres?

En altre post ha eixit el seu nom. Reconec que, com ja no veig pràcticament la TV, i no tinc massa tracte directe amb gent del Principat (i per tant no em poden pagar, com voldrien els blavers he he), no sé massa coses d'aquest individu.

Darrerament ha eixit el seu nom per unes declaracions fora de to (si bé jo no les qualificaria de pedòfiles, com alguns han dit). He escorcollat un poc sobre ell, i em sembla el típic pijo convergent, bon vivant, i en aquest sentit, nacionalista de conveniència.

Però els del Principat que participeu ací, que per sort cada volta sou més, potser sabreu més coses d'ell, i per això vos demane informació sobre aquest individu.

Desconnectat

 

#2 22-11-2010 00:14:27

saforenc
Membre

Re: Què penseu de Salvador Sostres?

La primera imatge clara que tinc d'ell es a 'cronicas marcianas' i sabia que era català per l'accent en castellà,

Sempre ha sigut de la gent que parla i em dona vergonya aliena però el dilema no es eixe, sinó les ultimes declaracions, més be.

Trobe que no diu cap mentida, ningun home pot dir que mai a pensat en uns mugronets on es poden penjar dos 3/4s mullats de 17,18,19 anys i el que diga que no, o es homosexual amb mal gust o no diu la veritat.

Desconnectat

 

#3 22-11-2010 15:02:58

cu_cut
Membre

Re: Què penseu de Salvador Sostres?

Un cara-girada que veient que el nacionalisme catala no li feia cas amb les seves pallassades ha decidit canviar de bandol ... sembla que alla els hi va mes el seu estil pero, compte!!! ... no deixara mai de tenir el estigma de ser catala (i traidor ... i ja sabeu que en pensa Roma d'aquesta gent...)

Salutacions,
Cu-Cut

Desconnectat

 

#4 23-11-2010 01:39:51

Pendrach
Membre

Re: Què penseu de Salvador Sostres?

Aquest home és polèmic, profundament imbècil, segons alguns autors catalans...

Hi ha els seus comentaris tan polèmics: "En Barcelona queda muy hortera hablar en español, yo solo lo hablo con la criada y con algunos empleados. Es de pobres y de horteras, de analfabetos y de gente de poco nivel hablar un idioma que hace un ruido tan espantoso para pronunciar la jota."

L'11 de novembre de 2010, en el programa de debat de Telemadrid, "Alto y Claro",  la presentadora Isabel San Sebastián va entrevistar amb Salvador Sostres qui -durant una pausa publicitària- va començar a comparar a les dones madures amb les jóvens: "las chicas de 17, 18 y 19 aún no huelen a ácido úrico, están limpias, tienen un olor a santidad". Llavors, la presentadora advertia a Sostres de que els seus comentaris són de una ment malalta. A més a més li indicava que hi ha xiquets en el plató, que tal vegada no era el millor moment per a discutir aquest tema. San Sebastián preguntà al públic de quins col·legis venen, i ells contestaren que són de Marroc, Catalunya i Cadis. El periodista català explicà que el "punto mágico de esas chicas está en los 17, 18 y 19 años, con la tensión de la carne. De primer rasurado, porque el segundo pica. Esta carne que rebota, joven. Y ese entusiasmo, que te quieren enseñar que están liberadas, que ya son mayores". Isabel li tornà a advertir "hay niños, Salvador". I sobre aquest comentari, ell contestà: "Son de Rabat, no te preocupes, ahí llevan todo suelto."


És increïble, però sembla que ell és un traïdor disfressat de català per a crear polèmiques... Vergonya, cavallers, vergonya!!!

Desconnectat

 

#5 23-11-2010 09:41:16

Webmestre
Administrador

Re: Què penseu de Salvador Sostres?

Doncs he trobat aquest vídeo també, en què està cara a cara amb una altre impresenable principatí, Carlos Navarro el Yoyas:

http://www.youtube.com/watch?v=kyOY5cOVRmY

La veritat és que trobe que el punt de vista de Sostres ací, tot i ser un punt classista, té raó en el fons: Hi ha un ordre social ens agrade o no, i per a fer certs treballs cal una profunda formació. El que no m'agrada és que no matxaque a l'imbècil i impresentable del Yoyas. No entenc per què aquest tio ix en algunes televisions del Principat, i sens dubte, no sé quina solució tenen aquests killo-garrulos: L'expulsió? La reeeducació? Un sever correctiu?

Reconec que tot i que sóc dur amb Carlos Navarro el Yoyas, és que no puc amb ell, no el soporte. He trobat poques persones tan maleducades, estúpides i impresentables com ell.

Desconnectat

 

#6 23-11-2010 10:38:31

Toni_M
Membre

Re: Què penseu de Salvador Sostres?

Jo tampoc el suporto al Yoyas. A més, crec que fa campanya del partit aquest Ciutadans, que jo veig com precursor d'un possible futur blaverisme a Catalunya...

Desconnectat

 

#7 23-11-2010 11:36:46

PALAMOS
Membre

Re: Què penseu de Salvador Sostres?

aquest Sostres, tot i que no l'he seguit mai massa, és el típic reaccionari de ca l'ample. Ara bé, alguna de les seves "tesis" són bones veritats, el que passa és que qui diu una veritat incòmode de forma pionera s'enduu l'esglai dels hipòcrites.
Clar que això no ens salva de les seves crítiques inclòs també a l'independentisme, no per la seva forma, si no per la singularitat, dita freak, d'alguns components. En fi, en aquest món cadascú ens agradi o no, sembla que pot dir el que li roti.
En el cas concret dels comentaris ratllant la pedofilia, a veure..comparteixo l'opinió de'n Saforenc. Que els homes en general amb impulsos virils ens hi fixem ens adolescents o pre-adolescents, no ho trobo un pecat en sí, ja que és l'admiració per unes formes objectivament belles i dolces. Ara bé trespassar aquesta línea del pensament a l'acte ja hi va un altre troç, doncs no és bona idea interrompre la innocència (o no) d'aquestes adolescents amb actes que poden ferir-la. Això sí és condemnable.

Si jo fos creient pensaria: Déu m'ha donat aquest sentiment, però jo com a home el controlo XD

I bé, respecte ciudadanos (c's), no trobo que es pugui equiparar al blaverisme valencià. la massa que arrossega (a dia d'avui 91.000 vots) són persones plenament convençudes que Catalunya ha d'ésser més espanyola directament, no enganyen a ningú al Principat, senzillament per que si fossin un partit que treballa per la diversitat cultural, catalana i española, faria referències a les dues, i ells sempre parlen d'instaurar costums de la meseta i MAI de potenciar lo català, per tant el llautó es veu a kilòmetres. No s'amaguen sota cap bandera, com a molt el nom, perque no es digui

I per últim el Yoyas aquest, aquest homínid local del barri del Gornal (extrarradi de BCN, Hospitalet) no és més que la figura a explotar per la televisió brossa avui dia. Algú groller, sense escrúpols (ajudat per la manca d'escolarització) que fa de la falta al respecte i la dignitat de les persones la seva carta de presentació.
Jo com webmestre fa 2 anys que vaig llençar la tele a la brossa, aquest model que es porta de la humiliació em sembla malaltís i crec que s'encomana socialment a les persones de característiques desdestructurades com ell, això sí és un problema. Però recordem el mitjà que li dóna cobertura: CCatalà. Aquesta emisora privada catalanoparlant és una tapadera de la "Catalunya cañí", que existeix com no, i que intenten suavitzar amb l'us de la llengua catalana. Apart d'aquest perla fracassat, conviden molts cops a Josep Anglada, un vigatà feixista i xenòfob.
En definitiva, en aquest país que patim aquesta calsse social política tant nefasta, com els partits polítics catalans diguem-ne "passables" no encaren d'una volta l'assumpte de la immigració, ocorre que impresentables com aquest paio s'enduen uns quants milers de vots de persones frustrades (amb o sense raó) per la immigració. Això sí és un drama!  mad

Última edició per PALAMOS (23-11-2010 11:54:01)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.