#1 10-11-2010 00:30:50

Àlex1912
Membre

Què opineu d´aquesta pàgina?

Fa uns dies vaig trobar aquesta pàgina per internet defenen el nacionalisme valencià però hi ha tant nacionalistes d´un estat valencià dins PPCC com nacionalistes de País Valencià a soles.

http://www.valencianisme.com/


Què opineu?


Un poble, una llengua, dues accents i una senyera PPCC  //*\\
País Valencià lliure
http://img375.imageshack.us/img375/8350/senyera.jpg

Desconnectat

 

#2 10-11-2010 01:07:52

saforenc
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

a mi em sobra la gent gavera i del pjv, per la resta no tinc res en contra.

Desconnectat

 

#3 12-11-2010 22:42:35

Webmestre
Administrador

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

En altres fils he contat el que pensem d'eixa web, i vaig a repetir-ho de nou.

D'entrada hem de dir que la gènesi de la nostra web, www.antiblavers.info, està vinculada a un dels ideòlegs d'eixa web, el professor de Filologia Catalana i històric nacionalista Abelard Saragossà. Fa molts anys que conec Abelard, i no puc dir d'ell sinó coses bones, és una de les millors persones que m'he trobat, amb això crec que ho dic tot. La idea de la web em rondava pel cap feia temps, però un fet la precipità en Nadal de 2004. Llavors els nostres enemics de sempre amenaçaren Abelard, trucant-li a sa casa. Allò va ser la gota que vessà el got. Llavors em vaig capficar en posar en marxa d'una vegada per totes la nostra web, per a lluitar contra el blaverisme, perquè allò era ja intolerable.

Dir també que el projecte original de valencianisme.com em semblà molt bo: Tenien cabuda totes les sensibilitats de l'anomenat "valencianisme".

Ara bé, les coses han canviat els darrers anys, exactament des de que Pere Fuset s'ha fet càrrec d'eixa web. El que en un principi era equidistància entre ambdós posicions (catalanisme i blaverisme moderat), ha derivat en un decantament absolut cap al neoblaverisme (que és el blaverisme moderat però acceptant la unitat de la llengua). Així mateix, la manera de fer les coses de Pere Fuset i els actuals moderadors ens sembla parcial, arbitrària, censuradora.

Aquest és, al meu entendre, el problema principal d'eixa web. I clar, això deriva en que fins i tot acaben tenint cabuda gent de la PJV i fins i tot del GAV camuflats, com ha remarcat saforenc.

Si tot això ho justifiquen eixos teòrics del neoblaverisme en que això "dóna vots" (i crec que els vots tampoc no ho justifiquen tot en aquesta vida) al seu partit, el BNV, crec que s'equivoquen, ja que ni dóna vots, ni contenta les bases del BNV que són, per molt que els pese, "catalanistes".

Desconnectat

 

#4 13-11-2010 11:55:56

Almogaver.cat
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Personalment no hi tinc res en contra, sols que renunciar als PPCC (cosa que ara mateix existeix) sinó que fem aquí?
El reaccionari i fascineros, blaverisme i el neoblaverisme... Es del tot impossible, sense uns PPCC... I amb un furibund colonialisme castellanista amb un neoblaverisme servil i gents combatiu, vers el castellanisme. (Casualitat? En absolut que no). Canviant i reconvertint València (ciutat) en una isolada ciutat de Pedra-Cartró.
Una València (ciutat) premeditadament, enemistada i depreciant massa sovint, a una Alacant que la voldrien fora del País Valencià... Cap a Múrcia potser?
Una València (cuitat) Que actua com a Madrastra vers la Gentil i Galana Ventafocs, Que es, La preciosa i indestriable "Terra Valenciana".

Que no us adoneu que els PPCC ja existeixen? Si no que fem els de Mallorca i Principat. València i Catalunya Nord?
Recordeu germans que encara som els legítims i Directes Hereus de Una Confederació.
La Confederació dels PPCC.
Tan Antiga, com Gloriosa. Amb Una LLengua. I una llei Universal Comuna, d'obligat compliment:
"Tots iguals i sobirans i tots diferents i sobirans".

Lo demès son mascletades i fums de canya, tardo-colonials i fer de: "Barquer de Caront"  portant a la Riba del Oblit, Nostra Gloriossisima Confederació. Nostra Llengua i Costums; nostres furs i lleis.
La Confederacio (la nostra) que fou Senyora del Nostre Mar. (Mare Nostrum) I per ses lleis i jurisprudencia:
( "LLibre del Consolat del Mar" i/o dels "Usatges") Es van regir totes les nacions, del Civilitzat Mon.

Germans: Nos tenim una Gloriosa (a voltes sagnant) i Valenta Historia. I TENIM Mestres en Jurisprudència i en Democràcia Parlamentaria, forem capdavanters.
Ara, que no ens vulguin vendre "Bou per bestia Grossa".

Última edició per Almogaver.cat (14-11-2010 12:51:20)

Desconnectat

 

#5 13-11-2010 13:00:17

PALAMOS
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

tarnquils al Racó català també hi tenen cabuda els analfabets blaveros, aci teniu un exemple: http://www.racocatala.cat/forums/fil/13 … =2#4474076
Hi ha un tal Polisero que està obsessionat en mi XDDD

Jo crec que li dec recordar en algun amant que tingué la seva novia, si és que en té clar, perque no em voldria posar en el paper d'ella i aguantar totes les seves bajenades he he he

Última edició per PALAMOS (13-11-2010 13:05:13)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#6 13-11-2010 13:27:43

Almogaver.cat
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Personalment company Palamós, vaig deixar d'opinar al Racó Català, perquè, ( al meu entendre), s'afavoreix descaradament el blaverisme de un minoritari grup. Distorsionant un desigual diàleg.
I on inclús intervé un moderador de una altra Web (de un blau, blau-superior) un tal Chilcheiro
( o de nom semblant) distorsionant encara mes i enviant missatges privats en ordre a uns de que votar  i a altres de coaccionar.
Quelcom semblant un Iman Moro, que es desplace a Europa per vigilar i talibano-blavejar als incauts,

Desconnectat

 

#7 13-11-2010 13:33:03

Webmestre
Administrador

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Home, almogàver, quant de temps sense veure't pe ací, pensava que estaves malalt o quelcom així. Has tornat fidel al teu estil incisiu i rotund.

Per cert, hi ha un altre fil que es diu "fotos del PV". La teua ànima d'artista segur que hi fe belles evocacions...

Desconnectat

 

#8 13-11-2010 13:46:41

Almogaver.cat
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Be de fet ja et va dir algú, que estem de trasllat, i tenim algun que altre maldecap. Però encara que no intervinga et/vos llegeixo. tot sovint. Avui que es dissapbte, he aprofitat l' escomesa.
I francament les fotos son precisissimes del País Valencià. I tot lo que diguera, nomes serie polucionar aquesta meravella de fotos del vostre i per nos, (sobretot els de Lleida) admirat, País Valencià.

Última edició per Almogaver.cat (14-11-2010 12:42:12)

Desconnectat

 

#9 13-11-2010 14:41:22

Webmestre
Administrador

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Bé, doncs, m'alegre que tornes amb nosaltres.

Sobre el Polisero, aquest tio donaria per a tot un fil. El perquè se li dóna tanta canxa al Racó Català (l'última paraula entre interrogants), crec que té a veure amb que els admins del Racó i de val.com són amics, potser massa amics. També en que els actuals admins del Racó, encara que ho neguen, tiren cap a Reagrupament, i aquest partit ha renunciat explícitament als PPCC, i fins i tot en el PV ha buscat com a interlocutor un d'aquests partidets neoblavers, anomenat Estat Valencià.

I què curiós, aquest partit (Estat Valencià), defensa la bandera blavera amb una estrella blanca...just la mateixa que du l'avatar del Polisero. Què curiós, veritat?

Desconnectat

 

#10 14-11-2010 13:09:06

PALAMOS
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Salut almogaver.cat wink

No webmestre no cal fer cap fil sobre aquest paio, trolls n'hi ha a tot arreu i aquests s'alimenten de les rèpliques fruit de llurs "provocacions".
Són com un granet a la cara, que saps que si el burxes més durarà. Ell mateix desapareix si veu que no rep atencions, he he.

Com més gran és una comunitat web, per pura matemàtica, més fauna hi trobaràs, no cal donar-hi més voltes.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#11 16-11-2010 13:11:38

Pendrach
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Per l'altra banda, he trobat una pàgina blavera, en la qual parlen de "catalanofobia". Està escrit en castellà principalment.

http://www.foroche.com/foros/index.php?topic=85157.220

És curiós que alguns malparlen de la llengua gallega, dient que esta no és una llengua sinó una llengua castellana mal parlada i mesclada ab el portugués. També diuen que prefereixen més parlar en castellà que en gallec. Això passa igual que el País Valencià.

A més, algú ha posat la diferència entre valencià i català, com totes les pàgines blaveres.

Salut!

Desconnectat

 

#12 16-11-2010 15:44:13

TirantLoNegre
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Hola macos,

A si? Jo l´unic que veig és que escriuen amb "C" els adverbis com fan els castellans i posen "Y" en les conjuncions: "Cuan", "Cuant", "Y". Si l´Ausies March aixequés el cap és fotaria un calgot contra la tapa del taud.

Quemvaparir, casumlolla dels assuleros! Jo ja tinc ganes que es trobi algún Manuscrit antic (anterior al rei Jaume I) al PV, que demostri que la llengua que parlem la vau portar els valencians cap al Principat. Hauria d´ésser un document anterior a 1080 D.C (Manuscrit de Greuges de Caboet, Seu D´urgell- document més antic que es coneix en Català).

Així ens deixariem de polèmiques esterils.

Que és digui "Valencià" a tot arreu ja ens aniria bé als principatins!


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#13 16-11-2010 17:59:11

Toni_M
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

TirantLoNegre escrigué:

Que és digui "Valencià" a tot arreu ja ens aniria bé als principatins!

Hi estic d'acord!

Desconnectat

 

#14 05-12-2010 16:07:52

TirantLoNegre
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Jo m´acabo d´enregistrar a valencianisme.com.

Per començar els hi posaré el manuscrit més antic en Català (Greuges de Caboet, 1080 D.C trobat a la Seu d´Urgell) que mai s´ha trobat.

http://www.valencianisme.com/forums/vie … 6004#86004

Creieu que duraré gaire, jeje!

Última edició per TirantLoNegre (05-12-2010 16:37:18)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#15 06-12-2010 17:51:48

Toni_M
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Pel que he vist t'han acollit bé wink

Desconnectat

 

#16 06-12-2010 18:32:39

saforenc
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

i a la primera de canvi, espardenyà al canto ...

Última edició per saforenc (06-12-2010 18:32:59)

Desconnectat

 

#17 06-12-2010 19:59:09

Àlex1912
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

doncs ja son una pàgina amiga

jejeje ja tenim més companys


Un poble, una llengua, dues accents i una senyera PPCC  //*\\
País Valencià lliure
http://img375.imageshack.us/img375/8350/senyera.jpg

Desconnectat

 

#18 06-12-2010 20:12:44

TirantLoNegre
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Trobo que s´assemblen força a nosaltres. Jeje, ens miren amb lupa nanos!

Tot i que hi ha algú com el nemolost del que dubto. Jo diria que com a minim és neoblaver. Però crec que respecta que parlem la mateixa llengua, sols que no passa per dir-li català.

Per cert, el català és valencià i a l´inrevés com que el Mediterrani està a l´est.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#19 06-12-2010 22:30:28

Toni_M
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Jo en un fòrum on la moderació diu: "Els responsables de Valencianisme.com han de vetlar pel compliment de les lleis espanyoles, també les que fan referència als ultratges a la bandera espanyola."... no hi tinc cabuda.

Desconnectat

 

#20 07-12-2010 08:17:49

TirantLoNegre
Membre

Re: Què opineu d´aquesta pàgina?

Veig que si que n´hi han de neoblavers, però almenys hi creuen en la llengua. Tot i  això els catalans tenim l´etiqueta de jacobins posada i serà molt difícil que ens la treguin. No els culpo, ja sabem que el pancatalanisme ha fet molt de mal en aquest sentit. Però quina culpa té la llengua que quatre vellets la liessin al segle XIX. Ni tan sols en Pompeu Fabra n´era conscient de la pol.lèmica que generaria la seua gramàtica. Trobo lògic que molts valencians tinguin por de perdre les seues arrels pel comportament imperial que alguns principatins del segle passat.

Casumlolla!  Si ja ho deia jo. Som quatre arreplegats i a sobre no arribem a cap acord de minims.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.