#1 29-10-2010 20:00:01

Webmestre
Administrador

Per què el Racó Català dóna canxa als neoblavers

Doncs crec que és molt evident. Fixeu-vos en les notícies que apareixen i en els temes dels fils: No paren de parlar de Reagrupament. Crec que és molt evident que els nous admins del Racó (bàsicament un tal Guillem o Rei del Mam, que són la mateixa persona sembla, i que sembla que és qui talla ara el bacallà en el Racó) simpatitzen amb aquest partit. I aquest partit ha renunciat explícitament als PPCC. De fet al PV s'han aliat amb un partit neoblaver anomenat Estat Valencià, i aquest és el seu interlocutor ací.

Llavors, crec que està clar que per a aquesta gent, sentir de PPCC els fa nosa, i prefereixen sentir sense parar a un pesonatge miserable com el Polisero, que es passa les 24 hores del dia (no treballa? no té amics? no fa res durant el dia?) parlant contra els PPCC i embrutant els fils que fan referència al PV.

Crec que sé qui és el Polisero, i aquest xic (perquè és un xic, encara que diga que té 50 anys), milita en el partidet Estat Valencià (que en total aplega a unes 15-20 persones).

Reagrupament és un partit que no me mereix confiança, i l'afer de Carretero amb la seua amant Sandra Lomas és prou vergonyós. Però en fi, ja diuen les enquestes que no treurà representació.

És lamentable, en fi, que el Racó Català (?) haja esdevingut una web de propaganda neoblavera (com si no n'hi haguera prou amb val.com), i per això, jo crec que haurien de canviar-se el nom, perquè de català tenen ben poc.

P.D.: Ara algun xiquet de val.com (que es passen també el dia escudrinyant i escrivint en internet, i que sembla, doncs, que tenen poc que fer), li ho dirà a algú del Racó, i aviat intervindrà algú d'ells. Qui sap si el mateix Pere Fuset, com en altre fil!

Desconnectat

 

#2 29-10-2010 23:58:01

saforenc
Membre

Re: Per què el Racó Català dóna canxa als neoblavers

Home, jo crec que renunciar tot el mon no, però veuen el tema des d'un altra perspectiva, potser de vegades per a arribar a la senda correcta has d'agafar sendes novelles més llargues.

D'ahí a catalogar-los com la gent extremista, no se, em sembla excessiu.

Desconnectat

 

#3 30-10-2010 09:28:55

Webmestre
Administrador

Re: Per què el Racó Català dóna canxa als neoblavers

No dic que els neoblavers siguen extremistes, però sí que n'hi ha una cosa preocupant en ells, que és que sempre es presenten ells com als "nacionalistes autèntics", i això cal relacionar-ho amb el seu menyspreu total a Fuster. Fuster no és Déu, ni és perfecte, i evidentment és revisable, però lo poc que tenim nacionalista al PV és gràcies a ell.

En qualsevol cas, és una falta de respecte a la resta de nacionalistes, i una prepotència inadmissible. Sobretot quan ells són 20-30 persones, i un sector molt minoritari del Bloc.

No sé, tenen una certa deriva totalitària que no m'agrada gens. I una bona prova és la CENSURA (i ho pose en majúscules), que practiquen en val.com. En el Racó, en certa manera també practiquen aquesta censura, per influència de personatges com el Polisero, que es passa les 24 hores escrivint per a atacar els PPCC.

Tu mateix, saforenc, estàs d'acord en la tasca manipulatòria que realitza Pere Fuset i la seua colleta...

Desconnectat

 

#4 30-10-2010 09:50:21

senderi
Membre

Re: Per què el Racó Català dóna canxa als neoblavers

Jo, que intervenc alla regularment, he viscut d'aprop fils sobre els PPCC o el PV que s'han acabat desvirtuant, aixo es veritat.

Que hi ha un sector de raconaires valencians que no es creuen la nacio de Salses a Guardamar tambe es veritat, i que solen intervenir molt als forums creant una mena, a voltes, de grupet mes o menys coordinat contra certs usuaris.

Ara, d'aqui a vetar-lis l'entrada a aquells que no transgredeixen les normes per pensar diferent va un bos pas, per molt que siguin uns negacionistes dels PPCC, i per mes rabia que doni el fet d'acabar sempre igual, amb les mateixes discussions.
Debatre amb mes força i conviccio dels nostres arguments hauria de ser la nostra resposta.

Del que dius sobre els admins i RCat, jo pel que he llegit per alla, crec que son mes de la corda d'en Laporta i SCI. Bastant mes, pero vaja, ells s'ho faran.

Aixo si, la politica PPCC de Rcat jo tampoc la comparteixo. En aquest sentit, SCI l'ha passat la ma per la cara amb els pactes amb el PSAN i UC, per modestes que siguin aquestes accions.

Desconnectat

 

#5 30-10-2010 10:00:12

Webmestre
Administrador

Re: Per què el Racó Català dóna canxa als neoblavers

A veure, jo no dic que veten als neoblavers en el Racó, però tampoc tenen per què donar-los tanta propaganda. Sobretot, si aquesta gent no té res a fer durant 24 hores, i no fa més que desvirtuar tots els fils relatius al PV en concret i als PPCC en general, sí que se'ls hauria de dir quelcom. I no puc deixar de pensar en el Polisero, que és un personatge autènticament miserable (i el més fort és que crec que sé qui és, i és un pobre xic en la vida real).

De manera semblant, si el Racó és, com diuen ells el punt d'informació dels PPCC, els admins s'haurien de mullar d'alguna manera en aquest sentit, i no ho fan. Llavors, com diuen els castellans, quien calla, otorga...

Desconnectat

 

#6 30-10-2010 10:48:50

saforenc
Membre

Re: Per què el Racó Català dóna canxa als neoblavers

no se, a mi el terme PPCC, com ja he dit moltes voltes no em disgusta perquè l'entenc de forma lingüística i es prou obvi.

Ara, això si, si em dones a triar entre PPCC, quatribarrada, reial senyera o qualsevol altra bandera o mot que encunye una forma de pensar, sempre em quedaré amb lo veritablement solid, la terra que xafe i el que vull per a ella.

Com si diem països on fan arros al forn ( sense ganes d'ofendre ningú ), lo veritablement important es recuperar lo nostre, lo de tots.

Ja ho deia algú en un altre fil, si respecten la unitat de la llengua i no son extremistes, totes postures son respectables i més si la finalitat es alliberar el que més estimem amb arguments més o menys vàlids per a pensaments que difereixen.

Igual soc massa romàntic o fantasiós a eixe pensar.

Última edició per saforenc (30-10-2010 10:51:12)

Desconnectat

 

#7 31-10-2010 13:09:47

Re: Per què el Racó Català dóna canxa als neoblavers

Saforenc, ací crec que no s'analitza el neoblaverisme com a tal, sinó la propaganda desmesurada que els dóna una web suposadament catalana i catalanista (?) com el Racó Català.

Dit d'una latram manera, si a mi em tiraren perquè deien que "molestava altres usuaris i no sabia dialogar", molt més haurien d'haver tirat al Polisero, no creus? Crec que com a bon saforenc m'entendràs.

I sí, senderi, eixe grupet de valencians són contats i actuen de manera coordinada: El citat Polisero, Baix Maestrat, sicània, Roig de Metil i algun altre.

Si tenim present que tots ells són jovenets i molts diuen que són del Bloc Jove, crec que està clar que darrera està la mà de Pere Fuset, no trobeu?

Desconnectat

 

#8 31-10-2010 16:24:17

saforenc
Membre

Re: Per què el Racó Català dóna canxa als neoblavers

Si jo t'entenc perfectament ja he expressat les meues queixes a eixe respecte, però clar, a un fòrum amb la mesura de missatge que te es un poc complicat.

De tota manera si anem estirant-mos dels cabells tots, uns i altres, al unic lloc on arribarem es a la perruqueria a per una "idem", no se si m'explique.

Va per tots i més encara pels incoherents d'aquelles webs.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.