#1 22-10-2010 12:29:46

El Roder respon a Aitor Marquina (only 71)

Com aquest xic pren drogues i substàncies psicotròpiques, sempre sembla estar en un estat de contínua sobreexcitació, a banda que no coordina tot el que realment diu. Fa poc ha escrit un post a valenciafreedom en què em "repta".

Anem a veure, Aitorm Alan (mira que tos pares eren coents per a posar-te eixe nom), el Roder, evidentment, accepta eixa prova de valentia que proposes, i jo te dic on quedarem: A la teua casa. Com ja sabem que vius en el carrer Batxiller (possiblement en el nº 2), digues-nos el nº exacte, el pis i la porta, i el Roder te visitarà quan tu digues. És més, m'acompanyaran unes gents que no saps les ganes que tenen de conèixer-te: gent de Sueca. No te'n recordes? Sí home, on està el Casal Jaume I que assaltares junt amb altres borinots el 14 de desembre de 2007.

Ells, com te dic, tenen moltes més ganes que jo de conèixer-te, i volen demanar-te explicacions de per què assaltares el seu local, i intentares interrompre una conferència privada, que a tu t'importava tres punyetes.

Si no ens dónes explicacions satisfactòries, entre tots te pegarem una pallissa "de poble", a les que la gent de la capital no esteu acostumats. Jo personalment crec que aquest és l'únic llenguatge que entedreu, i que aquesta serà l'única manera de que els de les JJGAY deixeu de fer el que vos diu Manolo Latorre (però aquest sabem on trobar-lo, així que un dia, quan més tranquil estiga, el visitarem un grup nombrós de gent que també volem demanar-li unes quantes explicacions) i de molestar-nos en definitiva.

Així que ja saps, Aitor Alan, he acceptat el teu repte. Ara ets tu, qui has de demostrar el que tots ja sabem: Que ets un cagat i que quan te diuen les coses clares, t'amagues com una rateta en les faldilles de Manolo Latorre i, potser, de la teua germaneta Aida Zoe.

Pallasso.

Desconnectat

 

#2 22-10-2010 15:50:31

saforenc
Membre

Re: El Roder respon a Aitor Marquina (only 71)

jo m'acabe de donar compte de que em van convidar a galtejar-me fa un mes jejejeje però clar com esta persona "posteja" en valenciafreedom, jo tan feliç sense saber-ho xD

No vaig a embrutar les coockies del meu navegador amb semblant merda.

Entra, registrat i segur que'l podré llegir, de tota manera parlava de si veníeu a donar pel cul al correllengua, però si vols convertir-ho en quelcom personal, tu mateix.

Paco, desdejune tots els matins prop del jardinet,si no tots, quasi tots, al parc sant Pere no vaig mai perquè no tinc costum, tranquil, no solc fumar canuts, si el veig el diré qui soc a banda de un covard com tu ben be dius, tampoc vaig a buscar a un xafatolls com tu que tinc coses més important que fer, així que faré el que em passe pels collons smile

Es que te ous la cosa, el tio se'n va a voreta mar a cridar i vol que jo el senta xD

I no soc un suposat Saforenc, soc Saforenc no com tu que eres un castellà de merda.

Última edició per saforenc (22-10-2010 16:04:11)

Desconnectat

 

#3 31-10-2010 13:17:50

Re: El Roder respon a Aitor Marquina (only 71)

Cada volta hi ha més gent que té ganes de conèixer-te, Aitor Alan, gent de Sueca, gent de Gandia, gent de València, gent de tots els llocs on les JJGAV heu tocat els nassos els darrers anys. Tenen tantes ganes que em diuen que ells tenen preferència i que després em toca a mi!

Com ja sabem on trobar-te, crec que haurem de fer cua, o demanar torn com en la carnisseria!

Pallasso.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.