• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya contra la penya del GAV en el València C.F.

#1 13-10-2010 19:37:49

Webmestre
Administrador

Campanya contra la penya del GAV en el València C.F.

Benvolguts amics:

Com sabreu recentment s'ha format una penya del GAV en el València C.F., diferent sembla, als Yomus, perquè segons ells, el València C.F. s'està els darrers temps "catalanisant".

És una bona ocasió per a estrenar els dossiers que hem preparat sobre violència ultradretana i blavera al PV, comunicar-ho al València C.F., i a ser possible que tiren fora eixa penya. Encara que no la tiren fora, estem segurs que després de llegir el dossier, les coses no seran igual per a ells.

Aquests són els dossiers, en valencià i castellà.

Aquestes són les adreces on enviar-los, com a arxius adjunts amb el missatge central que envieu:

Oficines Centrals.

callcenter@valenciacf.es

Departament de Cominicació

prensa@valenciacf.es

Departament de relacions externes i institucionals

externas@valenciacf.es

Cal escriure una carta on s'explique com el GAV és un grup que ha usat la violència i el terrorisme d'ençà de la seua fundació, que ha rebut algunes (molt poques, però algunes) condemnes judicials per això, que té moltes causes pendents, i que la seua presència en el club com a penya perjudica el bon nom i reputació del València C.F.

Vos deixe llibertat de redacció. No obstant, si demà estic inspirat, escriure una carta-model.

Endavant!

Desconnectat

 

#2 13-10-2010 23:34:25

puka
Administrador

Re: Campanya contra la penya del GAV en el València C.F.

Carta-model, carta-model! smile

Desconnectat

 

#3 13-10-2010 23:46:24

Webmestre
Administrador

Re: Campanya contra la penya del GAV en el València C.F.

Si m'ho demanes tu, daniol, vaig a fer-ho abans de dormir. Hem de ser realistes, i tenir present que la gent que mana en el València C.F. està prou castellanitzada, per això vos faré una versió bilingüe (i per això també se pot aprofitar la versió en castellà del dossier):

Benvolguts Srs.:

El motiu d'escriure-li és perquè fa poc s'ha creat una penya en la seua entitat vinculada al Grup d'Acció Valencianista (GAV). Ha de saber Vostè que aquest grup porta més de 30 anys usant la violència i el que es pot anomenar terrorisme de baixa intensitat (i fins i tot d'alta intensitat, per exemple quan li ficaren una bomba al professor Manuel Sanchis Guarner, que ells anys després reivindicaren). Durant molts anys han gaudit d'una vergonyosa impunitat policial i judicial, però aquesta se'ls està acabant, i els darrers anys estan començant a rebre sentències condemnatòries, tot i que molt suaus en proporció a la gravetat dels fets.

El València C.F. és un club que promou la germanor entre els valencians, i que està alié per complet a l'odi i la violència que promou aquest grup. Així mateix, crec que el València C.F. no deuria veure's relacionat amb aquest grup, que com he dit ha rebut els darrers anys sentències condemnatòries, i té processos judicials pendents.

Perquè Vostè vega que és cert tot allò que li dic, li envie en arxiu adjunt un dossier sobre violència protagonitzada per aquest grup els darrers 30 anys.

Li demane, doncs, que eixa penya del València C.F. fundada pel GAV siga expulsada del club, i que el nostre club se desvincule d'ella.

Atentament.

[La vostra signatura].

I ara en castellà:

Estimados Srs.:

El motivo de escribirles es porque hace poco se ha creado una peña en su entidad vinculada al Grup d'Acció Valencianista (GAV). Ha de saber Usted que este grupo lleva más de 30 años usando la violencia y lo que se puede llamar terrorismo de baja intensidad (e incluso de alta intensidad, por ejemplo cuando le pusieron una bomba al profesor Manuel Sanchis Guarner, que ellos años después reivindicaron). Durante muchos años ha gozado de una vergonzosa impunidad policial y judicial, pero ésta se les está acabando, y los últimos años están empezando a recibir sentencias condenatorias, aunque muy suaves en proporción a la gravedad de los hechos.

El Valencia C.F. es un club que promueve la hermandad entre los valencianos, y que está ajeno por completo al odio y a la violencia que promueve este grupo. Así mismo, creo que el Valencia C.F. no debería de verse relacionado con este grupo, que como he dicho ha recibido los últimos años sentencias condenatorias, y tiene procesos judiciales pendientes.

Para que Usted vea que es cierto todo lo que le digo, le envío en archivo adjunto un dossier sobre violencia protagonizada por este grupo los últimos 30 años.

Le solicito, pues, que esta peña del Valencia C.F. fundada por el GAV sea expulsada del club, y que nuestro club se desvincule de ella.

Atentamente.

[La vostra signatura].

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya contra la penya del GAV en el València C.F.

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.