• Inici
  •  » Noticies
  •  » El pancatalanisme derrota el blaverisme el 9 d'Octubre

#21 14-10-2010 02:24:17

Almogaver.cat
Membre

Re: El pancatalanisme derrota el blaverisme el 9 d'Octubre

Molts pensem com en Senderi i tot lo que es apartar-se d'en Fuster. com desafortunada-ment fa el Bloc, i treure mòmies amb formol "Rechionalista"... que nomes porten i aporten, aixo mateix... "rechionalisme de formol"
A judicar per els que diuen ser-ho i seus blavers i divagadors; confusos i ambigus comentaris a un parell de webs.  El Bloc, amb ses variants i desconcerts, es nomes una rèmora i el que nomenaria el:
"Perfecte i servicial Balet de Cambra" del Tauró PP-epero.tardo-colonianl castellaniste, enemic i en contra, de València, lo Valencià i els Valencians.
O es que encara no veieu que la Blavera senyera El blaverisme (neo o vell) o el anticatalanisme es realment una bruta maniobra (un amago) d'anar realment contra el País Valencià?
Que mes voleu veure i patir; sentir i comprovar; fins no obrir els ulls?
Es necessari germans, seguir la lluita i no sortir del foc per caure a les brases
http://www.youtube.com/watch?v=Q8WZQnUWm_E

Voleu aliats? doncs, en teniu Milions.
allí teniu cents i cents de milers de Patriotes, al interior del País València.
hi a un video en el Bloc:
TERRADELFOC ILLA DE XÀTIVA  Que Segur, que a un Noble i Culte Patrici de la Ciutat de València com es nostre benvolgut Webmestre,  Aquest vídeo li serà, una mica colpidor però:
Si per el Rei de França; Paris ben be val una Missa.... El País Valencià ben be val una critica a València (ciutat) per i des-de uns Valencians de terra endins.

Aquest vídeo en aquest Bloc (passats els tres primers minuts), es o (deuria d'esser) de especial atenció.
anar a :
VÍDEOS DE TERRADELFOC ILLA DE XÀTIVA,
un documental sobre les Comarques Centrals del País Valencià (2010) de Terradelfoc Produccions
17dejunyde1707.blogspot.com/2010/09/illa-de-xativa.html

Última edició per Almogaver.cat (14-10-2010 05:55:06)

Desconnectat

 

#22 14-10-2010 11:36:38

Webmestre
Administrador

Re: El pancatalanisme derrota el blaverisme el 9 d'Octubre

Com he dit adés, caldria distingir entre els militants de base del Bloc i els seus dirigents. Cert que els seus dirigents no estan a l'altura, i en molts casos sols busquen poltrona (com fan tots els polítics en general), però els militants de base del Bloc són gent honesta i que treballa pel país.

A més, cal tenir present que, com diem en el dossier sobre violència blavera, el Bloc és, amb molta diferència, el partit que més atacs ha rebut per part del terrorisme blaver en totes ses modalitats. Sols per això mereixen una gran consideració.

Quant a Fuster, és un gran intel·lectual i un gran teòric, però no és perfecte, no se l'hauria de mitificar (cosa que a ell, com a bon racionalista, tampoc no li agradaria). Jo personalment crec que hi ha alguns punts que no resol. Un és, com ha dit grixa, el mètode: Com explicar als valencians que són de nació catalana. Dir-los-ho directament i sense embuts, com se feia en la transició, no és molt pedagògic, perquè la reacció primària pot ser la contrària. Crec que com a mínim en això ja està ací tothom d'acord.

Altre seria l'encaix de les comarques castellano-parlants en el PV i per extensió en els PPCC. La solució que ell proposa (la separació) la trobe molt exagerada, a banda d'antihistòrica (perquè per exemple Oriola, Bunyol o Segorb són part integrant i constitutiva de l'antic Regne de València).

Sobre ACPV, hi ha molt que parlar, i si em dóna temps hui, obriré un fil dedicat a ella i a com fan les coses.

Desconnectat

 

#23 14-10-2010 21:10:48

Almogaver.cat
Membre

Re: El pancatalanisme derrota el blaverisme el 9 d'Octubre

Cap problema Webmestre, però al meu entendre, estas preparant una taula tan magníficament parada a qui no s'ho mereix, que dubto molt que el diable no vinga a sopar.
En fi, em reafirmo en que si t'es possible (em consta que esta molt ocupat) facis una reüllada (ni que sigui rapida al vídeo del bloc:
terradelfoc Illa de Xàtiva.
sobretot I sense desmerèixer a cap, dels que magníficament intervenen: En Cucarella ...es Genial.
Per cert (confesso la meva ignorància) Vaig descobrir a en Cucarella, (al menys llegir-lo) gracies a la secció de "enllaços" de Vostra web.
Al interior de València a (la mítica quarta província).... trobaràs mes aliats per el Valencianisme i PPCC ....Que flors, hi a la Horta, i roselles els camps de blat, abans de la collita.

Desconnectat

 

#24 15-10-2010 23:34:35

HERETGE
Membre

Re: El pancatalanisme derrota el blaverisme el 9 d'Octubre

Estic d

Desconnectat

 

#25 19-10-2010 10:16:58

saforenc
Membre

Re: El pancatalanisme derrota el blaverisme el 9 d'Octubre

Heretge s'ha arribat a este punt per culpa de l'ansia de diners i amuntonar bitllets, però això es una causa perduda en el esser humans.

La paraula països catalans sempre va a donar problemes si no l'entenguem com a un conjunt de zones catalano-parlants, exclusivamente, ja que ser no es el mateix que parlar.

Intentar incloure al País Valencià en un territori unic que s'anomene així sempre es vora com un atacs a l'identitat dels valencians, si no en un 100% en una gran majoria, que mai abandonara el seu espanyolisme per la moto que te venuda i la història que se li ha contat.

No es llevarà mai els taps de les orelles, per tant, si volem ara cap endavant deuríem plantejar-vos l'us d'un altra denominació que no fos tant restrictiva topogràficament parlant, poc a poc, la gent que negava la unitat de la llengua esta adonant-se que això no te res que vore amb un canvi d'identitat però encara tenen la manca de saber la seua història per totes les mentides que se li han dit.

Per tant, si algú te una boca de 8 cm d'ample, per dir una mesura, no li pots donar una cullera de fusta de 1 metres per a menjar i s'ha de començar per lo bàsic, la pròpia identitat perduda al llarg del temps.

Si seguim encabotats estem al mateix nivell que altres encabotats en altres coses i com he dir abans, hi ha que ser valents i donar un pas enfront, canviar el discurs identitari e incloure amb molta més febra el País Valencià.

Així que seria millor parlar la independència o autodeterminació del País Valencià com a tal, de Catalunya, ses illes i després parlar d'algun tipus de comonwelth.

espere no haver-me embolicat de nou tongue

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » El pancatalanisme derrota el blaverisme el 9 d'Octubre

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.