#1 24-09-2010 21:19:03

En defensa d'un amic meu

En eixa web tan fastigosa que es diu valenciafreedom, ara estan obsessionats contra un tal Lluís Brines, i sembla que no saben més que parlar d'ell. Jo el conec personalment, i sé que és un (no l'únic) dels que inicià aquest projecte tan meravellós d'antiblavers. La premissa de la qual parteixen aquests pardalets (molts d'ells segur menors d'edat) és que el tal Lluís Brines deu estar ara mort de por perquè els del GAV saben qui és. Doncs jo el conec i s'equivoquen. A més, si el tal Lluís Brines els haguera tingut por en algun moment, doncs no hauria creat aquesta magnífica web, i s'haguera quedat a casa.

Anem a pams, doncs:

1-En l'article editorial que li dediquen els administradors de valenciafreedom, hi ha moltes irregularitats que diuen perfectament denunciables referents a la beca de la qual parlen, que segur que Lluís Brines denunciarà. Fins i tot els serveis jurídics de l'AVL els podrien denunciar.

2-A Lluís Brines segur que li dóna igual que el GAV monte una secció on l'isca dels nasos. En el C/Guardia Civil de València segur que no la podran montar mai, perquè allà els pisos són molt cars, i el GAV no té pasta ni per a netejar la seua façana de les pintades que els feren els "panques" juas juas. En Simat de Valldigna no crec que la monten mai per una senzilla raó: Perquè és un dels pobles més nacionalistes del País Valencià. Estic segur que si en eixe poble es troben algun del GAV, li fotran una pallissa "de poble" i no tornarà mai.

En qualsevol cas, l'única cosa que a Lluís Brines li molestaria és que, on hi haja una secció del GAV, deu fer una olor a merda insoportable, i això a ningú li agrada. D'altra banda, segur que en les seus del GAV se donen pel cul entre ells i fan altres coses pròpies de degenerats, que a cap persona decent li agrada veure de prop.

3-I ara farem una resposta individualitzada als diferents xiquets que escriuen:

a) Rudyweiss i only71 acusen a una persona de la qual posen noms i cognoms de pederasta, i això és perfectament denunciable.

b) elcapo_71 és un dels psudònims de Toni Rochina, i ell sí que s'ha acollonat (i ben acollonat) sols per una foteta de la porta de la casa dels seus pares. Per cert, se veu que ell sí que viu allà encara.

c) RafaP és l'únic un poquet intel·ligent i ja sap que, si els blavers volen denunciar aquesta web, eixiran escaldats, com ja han eixit dos voltes (una quan Toni Rochina tornà a fer el ridícul, i altra quan diu aquest xic).

4-A Lluís Brines segur que se la trau ben fluixa que la revista "Som" parle d'ell. Si fóra el Wall Street Journal o el Frankfurter Allgemeine Zeitung potser li preocuparia, però una revista de merda que sols lligen vellets i fracassats escolars no crec que li preocupe.

En qualsevol cas, si finalment publiquen tal qual el que diu valenciafreedom, amb foto, això és perfectament denunciable, i mireu blaverets, igual vos tanquen la revisteta.

Després tornen a posar el mateix tema en el fòrum. Anem a pams de nou:

1-Sé que un dels posts de javi-vlc (no aquest), ja ha estat denunciat a una instància europea per un amic meu. Aquest també seria denunciable.

2-A javi_vlc i Murta: Si tantes ganes teniu de conèixer a Lluís Brines, potser ell també té ganes de conèixer-vos. I vos avise que és un home de poble i està fort, i d'una hòstia vos tomba. D'altra banda, si vosaltres li ataqueu i ell vos clava una navalla o vos pega un tir per exemple, a ell no li passaria res, ja que en el Dret Penal espanyol, la defensa pròpia és causa exculpatòria. Així que jo de vosaltres no ho faria.

3-Plaerdemavida04 torna a insultar Lluís Brines insinuant que és pederasta, i això és denunciable.

4-valenciaxsort li insulta dient-li drogadicte i això és de nou denunciable.

5-A salvagf li dic el que he dit més amunt sobre els blavers que voleu anar a Simat. Si voleu veure el monestir de la Valldigna, això és una cosa cultural, potser vos anirà bé. Però si aneu a fer propaganda blavera, allà és un dels llocs més "panques" del País Valencià: Vos pegaran una pallissa "de poble" i no tornareu mai.

Mare meua, amb tantes coses delictives que han fet els blavers en menys de 24 hores n'hi ha prou per tancar-los la web i la revista "Som" i per a il·legalitzar el GAV i CV. Segur que algú prendrà nota!

I per últim, per a tots els mamons blavers que segur que m'han llegit i que són curtets de ment: NO SÓC LLUÍS BRINES.

Última edició per El Roder de Benimaclet (24-09-2010 21:22:01)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.